Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TotoHU

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Népszínházzal kezdődött: a történelmi Magyarország hatodik színházát (1854), ami valóban rossz állapotban volt, felújítás helyett, portikusza kivételével 2007-ben lebontották, és egy új színházépület létesült a telken. Kép forrásaA napokban megdöbbentő híreket…..
Levélírónk tegnap volt az M5-ös autópályán egy cserbenhagyásos baleset szemtanúja. Az ilyesmi az egyike azoknak a dolgoknak, amire nagyon tudok ugrani, pláne, hogy jelen esetben szándékosan rárántotta a 3-as BMW sofőrje az autóját a szerencsétlenül járt áldozatára, majd…..
  Az egyirányú forgalommal szembe kerékpározás engedélyezése heves ellenzést váltott ki a gépkocsivezetőkből az év elején. Néhány napja megnyílt az első budapesti belvárosi utca, ahol alkalmazták a KRESZ adta új lehetőséget. Beszólásokat viszont még kierőletni sem…..
Olvasom, hogy a fővárosi közgyűlés elfogadott egy előterjesztést a Kerékpáros Közösségi Közlekedési Rendszer (KKKR) bevezetéséről. A KKKR egy rendkívül olcsó kerékpárkölcsönzési rendszer lesz, amely a híres koppenhágai, párizsi vagy éppen bécsi kerékpáros példákat próbálja itthon is…..
Tudom, hogy senkit sem érdekel, hogy mit engednek meg bokros teendőim és mit nem, de szabadidő híján most csak egy rövid posztra futja, ám annál érdekesebb jelenség, némi retró érzéssel fűszerezve. Tapika nem az első, aki megkülönböztető jelzéssel való visszaélésről ír -…..
"Lehet, hogy azért állnak így, nehogy rájuk nyissák az ajtót" - mondta Winkler, amikor hétfő reggel, a parkolóházunkban azon kapott, hogy kivont Nikonnal lövöm az autókat."Akkor menjenek fel a negyedikre, tele van üres hellyel az a szint. Az ötödik pedig tök üres. Ez…..
TotoHU 2010.04.12 21:13:10
@mlt3: Gratulálok. Vegyél a kocsidra huzatot, meg huzatvédő huzatot, és védőhuzat védőt. :)) Így a következő tulaj örülni fog, hogy csont ugyanazért az árért egy picit karcmentesebb az autója.

A magyar parkoló miért büdösebb mint bármelyik más????
Nekem egy db rányitás sincs a kocsimon, éjszaka utcán állok és nap közben parkolóházban, pedig jó nagy tehén autót vezetek. (Mondei 2007)
 Amikor eljön a megfelelő pillanat, a holttest oszlásnak indul. A sejthártya egy ideig még összetartja a kocsonyássá váló anyagot, ám a bomlás előrehaladtával a membrán is fellazul, és a sejt szétfolyik, mint az elpottyantott fagylalt-gombóc a napsütötte aszfalton. A lágy…..
TotoHU 2010.04.12 21:05:13
@Dövan: Helyes, féljenek csak.
Akik közvagyont loptak, azokra rohadjon rá a műanyag lakat is!!
Legyen már vége a mutyizás korszakának!
Ez az iPad hírdömping. Az iPhone OS 4-ig ne is nagyon várjatok mást. Elöntöttek minket, nem tehetünk semmit. Postolunk. Ugyanis egy iPaddel még egy olcsó Toyota is lehet ultramenő. Igaz, hogy a bazi érintőképernyűvel a klíma nem vezérelhető, de a meki előtt megállva bejön a New…..
TotoHU 2010.04.08 00:04:43
@TotoHU: Ja, egyszerű kérdés: youtube linket videót hogy vágom be az IWIW-re? Vagy egy szutyok email-re?
Hatszáz kilépés-belépés nélkül, persze.
:DDDDDDD
kapcsold le a villanyt. a hócipőm van tele ezzel az egésszel. pedig ha nagyképű lennék, nagyobb környezetvédőnek tartom magam, mint sokan, akik villanyoznak ma este. persze, figyelemfelhívás, miegymás. oké. de. de nagyon nem szeretem az álságos dolgokat. és ez nagyon nagyon…..
Sárdobáló Jobbikos rablók 2010.03.15 19:15:00
Blogunk szerkesztői szép számmal sereglettek a Jobbik nagygyűlésére, amint arról később részletesen be is számolunk. A nagygyűlés végén néhányakkal villáminterjút készítettünk, egyetlen, merőben provokatív kérdéssel (a videó már készül). Volt, aki kedvesen válaszolt,…..
Kicsoda valójában Kovács Bence János, a spanyol milliárdos, Magyarország 10. leggazdagabb embere? Újságíróként, filmesként zűrös ügyek állnak mögötte. Csalásért és okirathamisításért másfél évre ítélték Kovács Bence Jánost 1995-ben. A sávolyi motorpályát…..
TotoHU 2010.03.18 23:45:34
@TotoHU: Ja és jogerősen elítélét bűnöző.
Is.
Merthogy így kezdte őkelme, innen focizta-nyalta-szopta magát feljebb a 10. leggazdagabb magyar címig.

szerintem az ország addig szar hely lesz, amíg az ilyenek élnek-virulnak!
A reggelim: "forrásvízzel főtt natúr rizskása, avas téliszalámi-darabkákkal, bögrében". (Zsuzsi szíves tájékoztatása szerint ez már majdnem rizottó, ezért bátorkodtam megelőlegezni neki a címbeli megtisztelő, bár kissé affektálós nevet.) Egy ilyen fél kilós adag…..
                 ... hogy a felső töltény vajon milyen fegyverbe való. A képért mindenestre köszönet Gergőnek!..
TotoHU 2010.03.13 10:12:21
@fattyu: Ja jól mondja a kolléga. 12/70-es sörétes lőszer.
Ami annak a seggét támasztja az azért jobban tetszik, jól látom hogy 7,62*39? :)
Hétvégén megjelent egy poszt arról, hogy kis híján megőrültem egy vén Merci miatt, ami a sarkkörön épp csak innen lakik, és pár nappal korábban eladó volt az ebay aukciós portálon, konkrétan annak a német oldalán, s ez az eladó szempontjából hiba volt. Szerencsére a kocsinak csak az indulóára volt…..
Macskapcsolat Macskazabálók? 2010.02.28 08:33:00
A közelmúltban nagy felháborodást keltett Olaszországban egy főzős műsor. Beppe Bigazzi séf a RAI 1 nemzeti televíziós csatorna La Prova del Cuoco című műsorában a "fehér macskahús" ízletességét magasztalta. A műsor után határozatlan időre felfüggesztették a…..
  A világért sem szeretnénk elrontani az MDF-jelöltvideóknak köszönhető összmagyar jókedvet, a mai sajtószemlében azonban megakadt a szemünk egy nyilatkozaton, amely mellett nem szívesen megyünk el szó nélkül.   Herényi Károly így fejtette ki…..
TotoHU 2010.02.27 11:07:26
Zsuzsanna és csapata különös anomáliával szembesült a Godot Kávéházban, aholis az 1700 forintos Dumaszínház után közölték, hogy egy időgörbület hatására náluk este 6-ig tartott a csütörtök, vagyis nem jár nekik a Torkos Csütörtök 50%-os kedvezménye: Egy tegnap esti…..
Sziasztok! Gondoltam én is megosztom Veletek életem legbénább szakítós dumáját.Nem részletezem hosszan a kapcsolatot. A lényeg, hogy 27 évesen végre szerelembe estem sok-sok próbálkozás után. A fiú már az elején tudatta velem, hogy Krisna szimpatizáns de mivel nem akart…..
Éjjel a Super Bowlon senki nem szakított - jelentem. Ezzel az infóval talán sikerül valamit helyrehoznom a reggeli baki miatt. Verespálné finom stílusban üvöltözött velem, amikor én még mindig a Giants győzelme miatt sírtam. Ha valakit érdekel Verespálné artikulátlan üvöltése,…..
comment:com A magyarosch kiejtés 2008.02.02 16:40:00
P.Cat nevű olvasónk lőtte az alábbi videót, amin egy amcsi csaj Janis Joplint nyom az American Idolban, csak ótvar szarul, ráadásul olyan galuskásan énekel, hogy egy szót sem lehet érteni a szövegből. Simon Cowell, az Idol legendásan szemét zsűritagja kissé ingerülten jegyzi meg a…..