Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kahn Katalin

23 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rövid hajak történelmében miért is vált ez a hajstílus a harcos férfi szimbólumává? A nevéből talán már rájöttetek, hogy a military stílus a katonák kedvenc hajviselete, no de miért is vált a rövid haj a katonaság védjegyévé?..
Fogalmatok sincs, hogy melyik hajstílust válasszátok? Ha bementek a fodrászhoz mindig kipróbálnátok valami újat, de aztán az mégsem áll jól? Íme néhány tipp, hogy tutira a legjobbat hozd ki magadból és a hajkoronádból:..
Mai modern világunkban őszülni már egyáltalán nem ciki, sőt, vadítóan szexi megjelenést kölcsönöz egy pasi számára, ha egy kicsit őszes a haja vagy a szakálla. ..
Már rengeteg hajviseletről olvashattatok, most viszont összegezzük Nektek azokat, amikről még nem esett szó: slicked back frizkó, asszimetrikus drop fade, pompadúr ducktail és fade hajstílus, borotvált kontúrral. A slicked back: minimum 10-12 centis hossz kell hozzá, anélkül nem…..
Férfiként nem mindegy, hogy kire bízzuk a hajvágás komoly ceremóniáját, mivel szeretnénk, hogy ha kilépünk a fodrászatból még szívdöglesztőbbek legyünk, mint azelőtt. Íme néhány tipp, amivel megtalálhatod a számodra megfelelő fodrászatot: legyen kényelmes és…..
Ha már szó esett arról, hogy fiatalabbak körében egyre trendibb az őszes melír, vagy a hófehér haj, akkor most nézzük meg, hogy egy 50-es pasi hogyan is viseli stílusosan eredeti hajszínét. Egy férfi 50 felett is lehet szexi, főleg ha azt az öltözködésével, és hajviselési szokásaival is…..
Férfiként felmerülhet a kérdés bennünk, hogy milyen hajformázási technikákat alkalmazzunk, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból, és mindig jó legyen a megjelenésünk. A hajunk belövéséhez nem minden esetben elég egy jó wax vagy hajzselé, így van, hogy nekünk is a hajvasalóhoz kell nyúlnunk. ..
Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy férfiként mi fér bele a hajviselet keretei között. Persze ezt sokszor embere válogatja, de most akkor menő, vagy ciki ha egy pasinak festve van a haja?..
Legyen bármilyen korban az ember, a hajhullás sajnos rendkívül nagy hatással van egy férfi önbizalmára, amit minél előbb érdemes orvosolni. A férfiaknál a kopaszodás a hormonokkal van összefüggésben, de egyéb okok is kiválthatják, mint például a sok stressz, vagy az általános egészségügyi állapot.…..
Ha van olyan férfi hajtrend, amit szinten mindenki imád és amiről el lehet mondani, hogy igazi stílusteremtő, akkor csakis a fade stílusra gondolhatunk!..
A hajtetoválás mindkét nemnél hódító szerepet tölt be a 2017/18-as hajtrendek között, sőt a kifutókon és a sztárok köreiben is nagyon kedvelt hajviseletnek számít! Az extrém hatást keltő frizurák kivitelezésében nincsenek határok, kizárólag a viselőjén és a hajszobrász…..
Nem akartunk megfeledkezni a göndör hajú férfiakról sem, így csak Nektek össze állítottunk egy tippekkel teli cikket, mivel tudjuk, hogy a göndör haj szinte a legkezelhetetlenebb, sosem úgy áll, ahogyan azt szeretnénk, így a mindennapok során rendkívül sok bosszankodást eredményezhet. Ezt szeretnénk…..
A pompadour frizura már régóta nem megy ki a divatból, és szerintünk soha nem is fog. Az egykor klasszikus stílus mára már a férfiak igényeihez és életstílusához alkalmazkodott, de az alapok természetesen nem változtak: oldalt rövidebbre vágott, felül hosszabbra hagyott, majd hátra fésült jellemzői…..
Az undercut történelmét tekintve, régebben a gazdag polgárok kedvenc frizurája volt, és csak annak lehetett ilyen haja, aki meg tudott fizetni egy minőségi borbélyt. Mára már a harcos szellemű férfiak védjegye, amely rendkívül sok verzióban kivitelezhető. ..
HeStyle Vásárolj bitcoinnal! 2017.12.27 10:44:00
Napjainkban a kriptovaluták egyre nagyobb teret hódítanak az internet világában, főként az e-kereskedelem terén, sőt a hagyományos kereskedők között is már egyre több olyan hely van, ahol a bitcoinok elismert fizető eszköznek számítanak. Mi most olyan oldalakat fogunk Nektek bemutatni, ahol a…..
Biztosak vagyunk benne, hogy sokatoknál a karácsonyi ajándékvásárlás az utolsó pillanatra maradt, így néhány last minute tippel szeretnénk Nektek segíteni a tanácstalanság és a rohanások közepette.    Mint tudjuk, a karácsonyi ajándékok szerves részét képezik az alkoholos italok, ám nem szokás…..
Miért is olyan fantasztikus ajándék egy Star Wars-os ruha/kiegészítő/tárgy? Ahogyan Ti rajongók is biztosan tudjátok, a Star Wars film első részét 1977. május 25-én mutatták be, ami hatalmas sikert aratott. Annyira nagy sikert, hogy anno Disney is szeretett volna ennek részese lenni, így…..
Elérkezett az arany vasárnap, így ennek alkalmából exkluzív ajándékötletekkel készültünk nektek! Ezeket az ajándékokat azoknak ajánljuk, aki egy kicsit drágább és különlegesebb meglepetéssel szeretnének mosolyt varázsolni valakinek az arcára.   Minden férfi oda meg vissza…..
Biztos vannak olyan párok, ahol mindkét fél elképesztően rajong a Star Wars-ért, így össze szedtünk Nektek néhány nagyon trendi szettet, amelyeket ha felvesztek, teljesen összhangban lehettek, mint páros Star Wars-rajongók. Ezeket hordhatjátok baráti összejöveteleken, vagy egy kis…..
Ha szereted a Star Wars filmsorozatot, akkor az utolsó Jedik vetítésén biztosan szeretnél Te is valamilyen különleges ruhadarabot, vagy kiegészítőt viselni. Mivel minden ruhatár alapja a jó póló, így Star Wars rajongóként a Tiédből sem hiányozhat egy klasszikus filmhez illő…..
HeStyle Hajtrend 2017/2018 #1 2017.12.10 11:00:00
A férfias vonások kiemelésében az egyik legnagyobb szerepet a haj formája játsza, így nem csoda, hogy mára már férfiként is nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a legújabb hajtrendeket követve, megtaláljuk a leginkább hozzánk illő hajstílust.    A 2017-es hajtrendek jeligéi…..
A karácsonyi ajándék ötletek első részében már sok jó tippel találkozhattatok, viszont most az ezüst vasárnap alkalmából még több inspirációt adunk Nektek, amelyeket mindenképp érdemes végig böngészni! Ha nem olvastátok az előző karácsonyi ötletgazdag cikkünket, érdemes azt is vissza keresni! Néhány…..
Gabrielle Bonheur „Coco” Chanel, francia divattervező, a Chanel divatház alapítója, és a francia elegancia megalkotója, a 20. század divatjának egyik legkiemelkedőbb képviselőjeként ismerhetjük. Alkotásai egyedi tervezésűek, szabászati stílusára jellemzők a férfias és a letisztult vonások. Coco…..