Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dotkom

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs annál erősebb, mint amikor egy reklám a legegyszerűbb eszközökkel tud hatni. Ilyen a kanadai MADD szervezet filmje is, amely a felelőtlen, gondatlan vezetők okozta balesetek áldozataira igyekszik felhívni a figyelmet. Ha  tragédia történne, ők ott vannak, és segítenek az…..
dotkom 2012.12.20 03:52:35
..
dotkom 2012.05.23 21:14:38
Szegény embert a biztonsági szolgálat munkatársa is húzza. Közepesen részeg naiv ügyfél rosszul mérte fel a helyzetet, és miután ellopták a pénztárcáját a kidobókhoz fordult segítségért a Corvintetőn. Cserébe megverték és kidobták a helyről, majd az egészet letagadták a…..
Le a kalappal a Magyar Nemzeti Bank kommunikációs csapata előtt, a pozitív hangvételű marketinganyagok hatására, valamint az újdonság varázsa miatt eleinte én is egész komolyan lelkesedtem az új fizetőeszközért! Amikor 1-2 hónappal ezelőtt először kaptam fém 200-ast…..
A Comme des Garcon az egyedi megoldásairól híres. Itt is szerepelt már egy-két fura darab tőlük. Mint például ez a főpincérruha, vagy ez a két kísérlet női blúzra, vagy ez a rongyruha. Amiket ma találtam, bár hideg időkre valóak, mégis tesznek róla, hogy a szélnek azért…..
Calvin Harris megcsinálta az emberiség álomhangszerét: igazi, élő csajok bőrén lehet játszani vele. A titok megoldása egy új festék, a Bare Conductive, ami bőrre kenhető és vezeti az elektromosságot. Az ezzel bevont felületeket ha kívülről megérintjük, már létre is jön a…..
dotkom 2009.08.17 09:24:39
Az Onion eddig sem ment a szomszédba egy kis baromságért, gondoljunk csak a billentyűzet nélküli MacBookról készített riportra, de most, ha lehet, még tovább ment a kamu hírek írásával foglalkozó lap: beszámolt az iPhone 3Gi-ről, ahol az „i” az invisible-t jelenti.Igen,…..
Subba Ebédre zsidóvicc 2009.08.03 11:55:00
Azt hiszem a legrosszabb rabbis vicc sem ér fel ezzel: többtucat választott tisztségviselőt, köztük öt rabbit tartóztattak le New Jerseyben különböző gazdasági bűncselekményekért. De mik is voltak ezek? Többek között izraeli donorok által felajánlott emberi szerveket és hamis…..
A Gartner szerint az Apple felkerült a 10 legfontosabb mobilgyártó listájára, miközben piaci részesedése csak 0,6 százalékos. A Blackberry készítője szintén ott van a legjobbak között, míg a 14,3 százalékos részesedéssel bíró Motorola folyamatosan gyengül: egy éve még…..
Kampány a jó ízlés határán túl avagy a népszavazás mint agymosottak tevékenysége Írtam már többször az ellenkampányról és a népszavazásról. Ami most írásra készetett, az az, hogy az a bizonyos hirdetés immár nemcsak a tv-ben, hanem a metró területén elhelyezett plakáton…..
A mai felhozatalban kicsit elburjánzott a jótékonyság és a vér, úgyhogy a jótékonyságot ezzel a poszttal be is fejezzük. Kémeink jelentették, hogy a Fejér Megyei Baleset-megelõzési Bizottság forgalmi bemutatása ellenében ultrahangos vadriasztót osztogat Székesfehérváron. Az…..
dotkom 2007.06.15 18:49:52
Subba Hét képe - Egyházi bukkake 2007.06.11 17:48:00
dotkom 2007.06.11 18:01:56
2?(
dotkom 2007.06.11 18:03:35
Pelevin trükkjével csempésztek kábítószert, mínuszos hír lett egy valódi fantasy, és Disneyt nevezték ki az Igazságügyi Minisztérium kommunikációs tanácsadójának. Az Index lapszemléje Takács Alberttel és az ő lányával errefelé>>..
Subba Kék tenisz 2007.05.30 15:45:00
Dolgozni tulajdonképpen hasznosabb, de azért az sem rossz, ha a rendőrök erőszak helyett a forgalomirányító izéikkel játszanak egy gyors szettet. Kár, hogy nem magyarok...
Azt a beteg mindenit! Hirtelen nem is tudjuk mi a bénább, a téma, vagy az az elképesztő színészi alakítás a felvezetőben? Ha nem lenne elég az apás megoldás, van még ennél is betegebb, anya, és lánya. Biztos van ebből is részlet valahol a neten,…..