Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RKG

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csaknem egyéves kihagyás után nemrég újra koncertet adott a Junkies, méghozzá Budapesten, a Zöld Pardonban. A bulit több kamerával is megörökítették, a felvételekből pedig klipet készítettek a zenekar legújabb, a szórakozóhely tavalyi kálváriájáról szóló dalához, a Nincs…..
Robogó Robogó, ingyen van 2011.08.18 19:27:00
Kaptam egy olvasói levelet Benedektől, megtetszett, így kábé változtatás nélkül le is közlöm. Pedig csak egy képet küldött. Két éve kezdtem robogózni, 30 évesen. Javában le volt zárva a Margit híd, Budán folyamatos volt a dugó. Ha megrajzoltunk egy útvonalat, a dugók…..
Limp Bizkit Tudtad? 2008.12.09 09:07:00
Tudtad, hogy tavaly Fred simán sittre is kerülhetett volna? Volt egy mai napig kicsit tisztázatlan autós incidense.A Limp Bizkit frontemberét hétrendbeli törvényszegéssel vádolták, köztük könnyű testi sértéssel, lőfegyverrel való visszaéléssel, illetve azzal, hogy tavaly…..
Nem hiszem. Ezek teljesen másfajta mobilok, hiába írják a kütyüblogok, hogy ilyen meg olyan iPhone-riválisok jönnek, a készülékekről sorra kiderül, hogy pont az iPhone lényeges tulajdonságai hiányoznak belőlük. Maradjunk annyiban, hogy az USA-ban az iPhone miatt mindenki…..
A HTC ismét bebizonyította, hogy a Windows Mobile operációs rendszert futtató mobilok is lehetnek szépek és könnyen kezelhetőek. A tajvani mobilgyártó és a Deutsche Telekom szerdán Münchenben mutatta be az MDA compact IV mobilkészüléket, amely teljesen ugyanolyan, mint HTC Touch…..