Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kappan (törölt)

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most komolyan, ki ismerkedik rendszergazdákkal? A kép innenKedves Szakítós! Ez a történet inkább a lekoptatósok közé sorolandó, avagy a miért ne fussunk olyan szekér után amelyik nem akar felvenni típusból való.Adott ő, hím 33, én, nő 27. Közös munkahely (tudom, már…..
Az kurva élet, hogy mindegyik más. Történetem kezdetén épp, hogy csak a 15. életévemet tölthettem be. Tudom fiatal voltam akkoriban, mégis úgy gondolom, hogy a szerelem nem korhoz kötött. Akkoriban nagyon sokat lógtam a neten, akkor vált népszerűvé (ez a számomra már…..
kappan (törölt) 2009.02.20 11:09:03
@Panda1500: csak headbang közben jó, ha nála van a járókeret, nehogy elessen. :)
kappan (törölt) 2009.02.20 11:09:48
@Dr. Jula Watson: nagyon úgy néz ki, hogy elakadt, de nem szándékosan. :)
De miért fontos, hogy ki akart szakítani előbb a másikkal? Mert csak az eredmény számít, a végtelen magány, amikor a takarítónő se viszi már ki utánad a szennyest. Ennek a hétnek olyan szomorú alaphangot adok, hogy senkinek nem lesz kedve elindulni dolgozni, délután leállnak az…..
Történet egy kedves pszichopatáról, aki nem tud leszállni senkiről.A kép innenSziasztok!Ígértem posztot, könnyed lesz és remélem vicces, bár lehet hogy kicsit hosszú, kitartó volt az illető. =) Már jópár éves a történet, én akkoriban 17 (lány), ő 21, mindketten…..
A Moszkva tér mindenre a legjobb hely, én nyolc évet húztam le az ahhoz közeli iskolában, és a hajnali vendégmunkás-keringőtől a délutáni csalamádés hamburgerig mindent átéltem ott. A szakítás csak egy dolog, az ilyen férfiakat végleg törölni kell az emlékezetből. Innen…..
A nem-szakítás egy különlegesen kegyetlen fajtája a szakításnak. Láttunk már rá jó pár példát a blogon, most a megválaszolatlan smsről következik egy példabeszéd.  Sziasztok! Nagy élvezettel olvasom blogotokat megannyi tanúlságos történet:) Azt hiszem van…..
A délután sem a megúszós posztok ideje, csak címszavakban: kényeztetni kívánt alsó nyílások, elutasított bizsergető érzések, részeges céges buli, félrelépés, perverz fasz. Muszáj olvasni.Sziasztok,Fiú vagyok (örülnék, ha mindenki ezzel kezdené, néha a sztori…..
Ma az élettapasztalat címszót vesszük át, mert levélírónk összegyűjtötte az ő már evált, még nem elhasznált és reciklált lekoptatós dumáit. Annyira jók ezek, de komolyan. Örömteli péntek, mert rengeteg muníció gyűlik össze a hétvégére. Szavazzatok a Goldenblog…..
Mit kell tenni két lánnyal, ha az egyikkel csókolózunk, a másik meg a farkunknál simogat? Mit kell tenni? Idejönni egy pofonért, hogy kihagytad a ziccert, pedig biztosabb helyzetben voltál, mint Ruud Van Nistelrooy az olaszok ellen. Istenem, te voltál a diáktanács elnöke? Pénteki…..
Szegény srácot nagyon sajnálom, mert vészkiáltását a szakítósközösség fogja megoldani. Itt ugyanis tanácsot kérnek, bár olyan fura stílusban, hogy benne van a levélben, hogy kamu, de ezt töntsétek el ti. A levéírónak nagyon köszönjük, hogy írt, de legszívesebben azt…..
Csodás posztok napja van: a délelőtti közösséget megmozgató posztra délután érkezik ez. A kéz az fontos, az arcot megsimító kéz, az egymásba fonódó tenyerek, a bizserélő ujjbegyek - hány testen szánkáztak már végig? Nem mindegy, ha éppen akkor a miénken? 1. Készül a…..
Nem rekorder történet, de szerda délutánra megteszi: a belvárosi padról rögtön szobára mentek, de mivel a Lánchídon csak annyi futotta, jéé, madarak, hamar lapátra került a lány. Már lehet szavazni!!!1. Készül a szakítóskönyv, ezt jópáran tudjátok már. Június 10-én, egy…..
Valamiért ezek a történetek mindig engem találnak meg: ez itt megint nem a viccesnek szánt leadek gyümölcsöző terepe, sajnos egy olyan történet következik, ahol rémálomszerű kapcsolatban öngyilkos lett a fiú. A lány pedig azóta sem érez semmit. Sziasztok! Az a múltkori poszt…..
Nehéz kérdést szegezett a blogkomjúnitinek a levélíró, amit rögtön meg is válaszolt. A hosszú udvarlás ugyan mire jó, csak lelép közben a csaj, és még meg sem volt. Igaza van? (via helloszabi)   Kedveseim! Levelemben a monumentálisan túljátszott,…..
A hétfő reggelre olyan történettel készültünk, amit egész héten olvasni fogunk, elég lenne részletekben feladni, olyan hosszú. De megéri, mert van benne fiú-lány barátság, külföld, kis magyar közösség belső szerelmi sokszöge, kutyaszemű vágyakozás, kérdések, némi szex.…..
Vasárnapra egy igazi, közösséget megmozgató levéllel készültem. Levélírónk kérdéseket tesz fel az olvasóknak, ettől lesz ilyen kétoldalúan interaktív a dolog, és csuda izgalmas. Innen loptam Sziasztok! Nem is annyira egy sztorit szeretnék leírni, hanem egy felvetésem lenne,…..
Kemény sztori, mert még nincs vége. A lány elhagyja a blueszenész barátját egy srácért, akinek van medencéje és biliárdasztala, hosszan építik a kapcsolatukat, amíg Siófokon meg nem törik valami. Nagy ugrás, és most megint együtt vannak, értékeljetek, elemezzetek,…..
A wiwet nem is kell fejleszteni, mert ingyenes társkeresőnek bőven elég, pluszban meg tudhatunk mindent volt és leendő kapcsolataink életéről. A tíz millió Barabási Albert-László országa vagyunk, ahol egyébként minden idők legnehezebb döntését minden nap meg kell hozni: Helyes…..
A levélírónk megkegyelmezett, és 80 ezer leütésben, sok kihagyással összefoglalta röviden, mi is a helyzet a szerelmi életével. Lányunk szerelmes egy rockzenekar frontemberével, majd jön az együttes, meg egy lány, akivel a lányunk csókolózik, aztán a frontember, aztán megjelenik…..
Cannes-ban megnéztük vferivel az Ashes of Time Reduxot, amiben van egy szívbe markoló szöveg: a férfi boldogsága azon múlik, hogy képes a nem emlékezésre. Már akkor éreztem, mennyire igaz ez, de most még jobban. A szerelmi életünk nagyon egyszerű lehetne, ha csupán racionális…..
Az egymondatos szakítások egyértelműek - az egyik fél számára. A másik fél meg mormolja csak az elhangzottakat, hátha feltárul valami örök igazság, esetleg egy végső értelmezés. Sziasztok! A történetem rövid lesz, mindössze egy lekoptatós mondat. Előzménynek…..
Különös fordulatok, búskomor, antiszoc tag, akiről a történet egy későbbi pontján kiderül, hogy mixer. Vagy ez csak nekem fura?Mindegy, lejárt szavatosságú gumicukrot semmiképpen se együnk meg, mert csak baj lesz belőle. Néhány éve még vidékről jártam fel néhány…..
Mondom én, jön a nyár, jönnek a nyaralós-szakítós történetek. Mondjuk arra azért nem gondolnék, hogy egy éve tartó kapcsolat majd pont a görög tengerparton megy tönkre, dehát ilyen is van. Nézzétek a klipet, ilyen nyarat akarok! Sziasztok! Az én történetem lassan 1éve…..
Jön a nyár, jöhetnek a balatoni, horvátországi történetek: hogyan szakított veletek a a rohadék vizibicikli-kölcsönzős, a szemét lángosos lány, vagy adott esetben rúgtátok ki a kedves-helyes hennás lányt. (De utálom a hennát.) Üdvözlet, SzakitsHaBírsz Sztorim…..