Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hellanéni

0 bejegyzést írt és 187 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rohadtul nevetséges a lengyelek zsidók nélküli antiszemitizmusa. A minap a 444-en is használatos módszerrel a lengyelek lengyeleket becsmérlő feliratokat mázoltak, hogy gondozhassák ezt a zsidók nélküli antiszemitizmust [-> a "sorosplakát" büdös zsidó felirattal való fotosoppos mémelés, ami a…..
Hellanéni 2018.03.18 09:01:50
@Frick László Intézet: és a takonyomon meg a véremen át nem kell huzigálni, hogy megtudjam végre, mi az az áradó szeretet, ami jön belőletek? :DD
Hellanéni 2018.03.19 19:25:13
@nagyjoco: Nem vagy te olyan buta gyerek, mint ahogy tetteted. Az érdekközösség nem értékközösség, és ezt te is érted.
Hellanéni 2018.03.19 22:05:18
@nagyjoco: hát, valóban, nácikkal nincs alku...de mi van, ha a szalonnácikkal lehet legyőzni a valódi nácikat
orbán már szerintem rasszistább és antiszemitább, mint vona
sokkal szélsőjobbosabb, mint a jobbik
a jobbik tele hülye kisnácival, de Ovika az a fajta náci, akiről Dudi itt többször írt, felveszi a kalapját és befordul a sarkon...hortykultuszos diktátor
A robbanás-szerűen terjedő netokraív idiokráciának köszönhetően -ráadásul a Kettes Számkörben, ugye, amiszerint mindenből csak 1+1=2 lehet, tehát ha tőlem nem azt a törket olvassátok, ami a fejetekbe tömtek, mint Hella néninek a gyűlölséget, akkor már más nincsen hátra, mint a potrohás pőcs-csel (a…..
Hellanéni 2018.03.19 19:31:00
@Frick László Intézet: A gyűlöletről. Egy tőled lopott hasonlattal válaszolok.
Piolós Joli nénnye behuggyozva fetreng maxkómásan a piától az árokban, felállni sem tud, és közben harsogva üvülti, hogy de bezzeg Gizus is a múltkori névnapot megivott egy gyűszűnyit a tojáslikörből az a részeges kurva, akkor azt miért nem hívják piolósnak.
Na, ennyit arról, hogy a takonyon-véren átrángaott ellenzéki, akit meg sem hívnak a nemzet ünnepére, sőt megfenyegetik, hogy majd leszámolnak vele (az áradó szeretet, az számol le velem? :DD) azt merte mondani,hogy potroshás pöcs.
Potrohás nem? Zabál, nem mozog, attól potrohás.
Pöcs?
de még mennyire
Dudi, az én fajtám (és értve ez alatt mindenfajta ősöket) kibírta hitlert, horthyt, rákosít, a vészkorszakot, a kitelepítést, majd csak túléljük a potrohás pöcsöt is.
Hellanéni 2018.03.19 21:58:05
@nagyjoco: na, látod itt van a tévedésed. A lopásnak nincs határa a fidikénél, teljesen mindegy, hány éve vannak teljhatalomban. Ipari méretekben lopnak.Vkikénél is még 4 kis sajátláb várja méltó stafirungját. Nem beszélve őpicsasága Timikéről, aki bármennyit képes költeni, Kósa, 800 milla a mamikának :D Rogánnak új helikopter kell, stb, stb. Mészáros még csak 112. a forbes ranglistáján, szeretne első 50-be kerülni.
Továbbá az SZDSZ nem emlékszem, hogy egyetlen politikai ellenfelet elüttetett volna autóval, Bécsben sem volt késelés miután kimentek perecet enni, és a navnál sem nyomott fel politikai ellenfeleket.
Határzár: DDD
Ki az a retkes migráncs, aki nálunk szeretne letelepedni :DD
nézz már körül a Blaha aluljáróban kicsit, ki a fene jönne ide
Az EU legcsóróbb országa vagyunk, kosz, retek, elhagyagolt közterek, szörnyű egészségügy, majd hülye lesz idemenekülni mindenki
Azt meg csak halkan megsúgom, befogadtuk a szükséges 1300 menekültet. Gondolom, szavazni fóliasisakban mész :D
Soros maga az ördög :DDD azt hittem okosabb vagy annál, hogy beszopd a vidéki, nem netező 70plusszos nyugdíjasoknak szánt dumát.
Hellanéni 2018.03.19 22:01:40
@nagyjoco:
tessék, bibliádból szedem a cikket
pestisracok.hu/az-utca-senkinek-nem-lehet-az-elettere/

nézd meg a képeket, és utána gondold végig, miért akarna idejönni bárki
Belegondolt már valaki a kedves olvasóim közül abba, hogy Barack Obama minden jelentősebb beszédét God Bless Amricá!-val zárta? -hogy a focialista potrohás alcsúti cigány csüngőshasú Hitler Sztálin Mussolini Kádár Rákosi csak egy beszédét is Isten óvjon Magyarország-gal merné zárni ?…..
Hellanéni 2018.03.18 09:03:30
@Dinamuki: erre nem fog válaszolni, te is tudod, neki MINDIG igaza van. Dudi bölcsebb, mint Buddha, a jógaülést azért kicsit még gyakorolni kell.
Imádom az olyan újságírókat, akik már a címben és a felütésben olyan jól teljesítenek politikaimegfelelőségben, hogy a terméküket tök fölösleges megnyitni ás végigolvasni...
Hellanéni 2018.01.05 22:13:03
@lac1: de, lelépek, csak nem akartam Jocóval szemben igazságtalan lenni. Egyrészt, én egy zártkörű, amolyan Frédi-béni szerű Ökörkör-nek érzem ezt a blogot, ahol kormánypárti vagy erősen jobbos szavazó vidéki férfiak a fő közönség, és bárki kilóg ebből a halmazból, az ugye, hülye.
Jocónál nem éreztem ebben semmi rosszindulatot, ellenben Dudiból süt a frusztráltság és ellenségesség. Na, szerintem már túlmagyarázom, pá.
Hellanéni 2018.01.06 09:33:41
@Frick László Intézet:

mindig azt kéred, karikázzam be, hát tessék, csak egyetlen gyöngyszem

Frick László Intézet 2018.01.02. 14:34:04
"@Hellanéni: Mórickának jobb, mint neked, mert neki mindenről a pina jut az eszébe, neked meg csak Orbán.

a fővárosiakról való véleményed meg olvasd magadtól vissza itt fentebb, én már százszor elmondtam, hogy bárkit, aki nem Orbánra szavaz egységesen "jógyereknek" hívni, a budapestieket "fényesfővárosinak" meg "hűdefejlett tudatúnak" hívni egységesen rosszindulatú előítéletesség.
De ez a blog és kommentsor nem a mi személyes vitánkról kell, hogy szóljon, tényleg hanyagollak benneteket jó időre. Majd, egyszer...talán...újra...ki tudja.
Végre egymás között lesztek, ti büszke jobbos vidéki palik. Csőváz, Dudi.

Még nekem is jobb, mert sokkal többet gondolok a pinára, mint Orbánra. Te is izgattathatnád magad valami mással :D Szerintem még a fotelkarfán lovaglás egy jó Richard Gere filmre is jobb elfoglaltság lenne számodra, mint feszt Orbánon rugi-rugizni :D "
Hellanéni 2018.01.06 09:35:17
@Frick László Intézet: ja, és persze a komment vége is idézet tőled, a felső folytatása.
magyar-magyar szótár Märchenland 2017.12.28 05:50:16
Hellanéni 2017.12.30 08:50:54
@nagyjoco:
demokrácia

hosszú bájtok éjszakája
és miért is kellett a népszabit bezárni

gepnarancs.hu/2016/10/a-hosszu-bajtok-napjai/

Esetleg arról is mesélhetnél, min rúgták össze a port Simicskával, aki kb 30 éve a pénztárosuk, és eddig nem volt büdösek az ügyletei
van ötleted? mert nekem van
és nem azért, meert mostantól tiszteségesek akarnak lenni
Vikike a kezdetektől gengszter volt, lásd fentebbi ügyek, kaya ibrahim, apehos adattörlések, most a
quaestor ügy...dumcsizzunk még? :D
magasztosság :DDD

ha egy politikus magasztos, akkor vagy a pénzed, vagy az életed kell neki, vagy mindkettő egyszerre
Te komolyan beszopod Orbán magasztos dumáit :DDDD
basszus :D
persze, írtad, hogy annak idején a felmenőid meg a komcsi szövegeket szopták be, drága Jocó, ezt úgy hívják, hogy családi NAIVITÁS GÉN.
Hellanéni 2017.12.30 08:59:17
@nagyjoco: vagy beszéljünk a magasztosságról tovább...hogy lehet, hogy soha nincs megemlékezés a rendszerváltásról, meg a valódi 1990-es köztársaság kikiáltásáról megemlékezés, nincs szó róla, kik voltak ott, kik a történelemben is fontos szerepet játszó alakok? Miért hallgatják agyon ezt vikcsiék? Ja, hogy csupa buzi-libsi szdsz-es név szerepelne ott, akiket úúúútálni kell? Miért is kell őket úúútálni? miért Horthy az istenük? Jocika, szoktál te MIÉRT kérdéseket feltenni, vagy csak csövön át szopod a kormánypropcsit?

Miért vesztek össze simicskával
miért vagy agyonhallgatva a rendszerváltás
nyugat helyett miért az oroszokkal akar barátkozni
ha olyan jól teljesítenek, miért árad mindenhonnan az agyzsibbasztó propaganda?

Ilyenkor szokott jönni, hogy mész Prágába, most nem tudsz válaszolni: D
Jó lesz az jövőre is.
BUÉK Joci :)
Hellanéni 2017.12.31 09:12:55
@nagyjoco: nem ezt írtam, csak,hogy piszén-pisze kölyökmackó. Vackort biztos ismered. BUÉK.
10 évvel ezelőtt még a BalTwiXXX 0,5 és a jobbtviksz 0,5 igazságait, ha az ember összemókolta magának, néha akár az igazság 0,9-1-egészéig is eljuthatott. A mai iskolapéldámon azt szemléltetem,mire jut az ember a mai médiamocsokban:..
Hellanéni 2017.12.29 09:43:22
@Frick László Intézet: @nagyjoco: és ahhoz mit szóltok fiúkák,hogy egy pedofil nyitja majd meg az ideológiai tanácskozást? :DDD

Na, jöhettek nekem ezek után indexszel, meg Heller nénivel, csak annyit fogok válaszolni, hogy Milo Yiannopoulos :DD

Ezek szerintem ilyen hűségpróbák, hogy a hívek még egy pedofilt is beszopnak, ha a főnök nyomja le a torkokon. :D Remélem, lesz róla cikkcsi. Gyereket ne engedjetek a közelébe, főleg 13 éves kisfiúkat ne, az a gyengéje.
Hellanéni 2017.12.30 09:08:00
@Frick László Intézet: és miért pont Stahlra voltam irigy? :D Akartam én valaha főzőműsort a tévében? :DDD

Többször elmondtam már, Stal inkongruens.
A szöveg, a negédesség nincs összhangban a testbeszéddel. Te hárpina látszat tündibündiségét is beszoptad elsőre :D

Jópofizhatsz is arról, hogy ki kivel köt házasságot, de ha annak idején a kisfiad 13 évesen megkörnyékezi egy ilyen faszi, mint a fent említett, akkor feldugod a seggébe az ernyőt, kinyitod, és úgy húzod ki, nem? De most csak szopjátok csövön keresztűl a kormánypropcsit Jocival együtt. :D
Olvasd el mit írtam neki, NAIVITÁSGÉN.
te beszoptad annak idején a kiliánpróbát is, hát beszopod ezt is.

ja, sthal-ra visszatérve, tipikus példája annak, amit mindig is írtál, hogy nálunk nem a jó kell, hanem a középszerű.
Hellanéni 2017.12.30 09:12:59
@Frick László Intézet: ezek a botrányosan provokatív dolgok, mint a milliárdok stadionra, meg az EMMI pénzmaradéka az egyháznak és nem az eü-nek ment, meg az ilyen pedofil kis görögök KÉT célt szolgálnak
egyrészt az ellenzéknek megmutatni, hogy tehetetlen, lásd maradék év végi emmi pénz, LFS az egészségügyiseknek, hiába tüntikéznek, túl nagy a pofájuk, jó lesz az a nyolcvanmilliárt az egyháznak
másrészt HŰSÉGPRÓBÁK a tagságnak és a szavazóknak

ezt csináljuk, és ti szépen benyeletik, és utána sajtótájékoztatón, blogon, fb-n, akármilyen fórumon rezzenéstelen pofával megvéditek ezeket a geci húzásokat
mint, ahogy nekem itt most megvédted a pedofil faszit
van ennél lejjebb?
TE mit csináltál volna, ha az általános iskolás fiaddal kezdett volna ki? Beszopod, mert Viki hívta meg?
"Nem a ruszkik büdösek, hanem Putyin." /Kot Kodus jó gyermek/..
Hellanéni 2017.12.28 10:04:02
@nagyjoco: ja, állam és egyház, arról is dumcsizhatnánk,hogy egy egyházi iskolás gyerek miért ér többet az államnak, miért ad rá sokkal magasabb finanszírozási összeget, mint egy államiba járó gyerekre.
Hellanéni 2017.12.28 12:26:59
@Dinamuki: @nagyjoco: egyetértek, hogy az iszlámhívők nem integrálhatósága valós, mély probléma. Csakhogy, az is szánalmas, hogy nálunk gyakorlatilag nyomokban sincsenek, és a tolvajgeci mégis a velük való riogatással tartja fenn a hatalmát, miközben ipari méretekben lop. Orbán ME lenne még, ha nincs a migráncsprobléma? Már rég fenékbe rugták volna a harcinyugdíjasok. Így meg be vannak szarva, hogy gyönnek a migráncsok, majd orbán megvéd.
Hellanéni 2017.12.28 12:37:33
@nagyjoco: @Dinamuki: ehhez mit szóltok?

www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/sakk-vb-tiltakozik-a-szaudi-nok-helyzete-ellen-a-cimvedo-ukran-sakkozono-2610281

mert ugye, ez senki másnak nem jutott eszébe, hogy talán NEM ott kéne rendezni
Hellanéni 2017.12.25 08:41:50
i.pinimg.com/736x/4a/80/cf/4a80cfdadd5bdd903299475aa2aa80fb.jpg

:DD
Boldog Karácsonyt Dudinak és minden kedves kommentelőnek!
Hellanéni 2017.12.28 08:37:56
@Frick László Intézet: rákattintottál a linkre? :D
magyar-magyar szótár háziorvos 2017.12.20 06:23:56
A háziorvosok átlagéletkora ma Magyarországon kb 55-56 életév. A falusi* paógármesterek többsége, nyugodtan írhatok 1000 települést/körzetet, a háziorvost ma már úgy próbálják fogni, hogy a kártyapénz összegét külön, feketén a zsebébe is tennék. Egy átlagos körzet kártyapénze 1,6-2 millió Ft. Tehát…..
Hellanéni 2017.12.23 08:28:18
@Frick László Intézet: Pliszeckaja közel 90 évig élt, Mojszejev, igaz, ő férfi pedig megérte a 100-t.
Csak úgy mondom.

Szép karácsonyt!
Hellanéni 2017.12.23 12:12:42
@lac1: egyetértek. Amúgy ez más segítő szakmánál is megvan, én egyszer egy nyálas P-t, egy újságírónőt küldtem el a fenébe, aki arról cikkezett, hogy ismer egy tanárt, aki szabadidejében, saját pénzéből viszi a hátrányos helyzetű gyereket színházba, meg az ország másik felére versenyre...stb. Nem igazán akarta megérteni, hogy nekem is van munkaidőm, ami korlátos, és nem tudom az oktatási rendszerben lévő pénzhiányt sem megoldani a saját fizetésemből.
Már Győzike és Palácsik / Vajna Tímea estében rámutattam arra, hogyan éli ki magyaririgységét és látens cigánygyűletét a jóoldali magyar. Most Mága Dzsenifer van soron:..
Az agitációs poropagandában nagyon fontos, hogy a hülyék értsék már jól, ahogy kell azt:..
Hellanéni 2017.12.18 21:44:17
@Frick László Intézet: szerintem egy olyan országban, ahol észak-koreai szintű kormányzati agymosás folyik, nem az indexen kéne rugózni :D
Hellanéni 2017.12.18 21:46:03
@Frick László Intézet: te egyszerű PÉNISZirigységből rugózol folyton a négynégyen meg az indexes fiúkon, szeretnél valami hasonló laza, de tökös lapnál fizetett szerki lenni.
Hellanéni 2017.12.19 21:05:58
@Frick László Intézet: csak emlékeztetnélek, hogy Penelope Garciaról is biztosan tudtad, hogy belsős házimanó, aztán kiderült, hogy Eternity :DDD
A Simicskaféle geci-gate tgm jókisfiú szerint ugyan devalválta ezt a csodálatos kifejezést, a gyakorlatban azonban a geciújságírás zavartalanul puruttryálódik. Kedvencem az a demagóg mocskos uszítás, amit a 44-es és a 4-es út fejlesztése körül handabandáznak a gecik. Természetesen föl sem kelvén a…..
Hellanéni 2017.12.18 21:42:13
@Dinamuki: Ezek szerint én már valami Buddha feletti spirituális lélek vagyok nekem már egy jó ideje nem tudja felbaszni az agyam :D
kommentem egy rosszoldali újdondásznak:..
Hellanéni 2017.12.14 20:55:43
@nagyjoco: továbbra is várom kimerítő válaszodat, ha annyira jól mennek a dolgok, ha a vidéki kisembertömegeknek annyival jobb most, akkor MINEK százmilliárdokat elfolyatni erre a debilekhez szóló kampányra? Brüsszel, soros, migráncs. Minek rá költeni, minek kellenek a tv csatornák, a plakáthelyek, az ingyenes lokál, az illatos levélkék. MINEK? Arra sem válaszoltál,hogy a kormány nem nézi-e hülyének a szavazóit a nemzeti inzultáció kérdéseivel? Az szerinted normál intellektusú emberekre lett célozva? Minek kellett többezer plakát soros képével? Mentem le a metróba és 2 méterenként rám kacsintott soros. Minek, ha annyira jó a kormány? Miért nem azzal kampányol,hogy jobb az élet, ha tényleg jobb? Várom a választ.
Nem pont saját szeretett vezéred néz benneteket hülyének a soros-migráncs - brüsszel szentháromsággal? Minek egy ilyen ordasan hazug ideológia, és minek ez az intenzitás, amivel tolja,ha olyan jó az élet Debrecen külterületén?
Hellanéni 2017.12.15 16:15:38
@nagyjoco: jó pihenést!
Hellanéni 2017.12.15 16:21:29
@Frick László Intézet: most mit nyüglődsz. Te mondod mindig, hogy a ami ember picsaember, hagymaszárba lyukat vesz, meg izfokozós tejberízst PE csészében. Politikában is eljutottunk ide. Soros, migráncs, brüsszel. Kajáljátok. Tele ízfokozóval, nátriumglutamáttal, stb :D
Gecinek lenni mindenestül! -ez az index gecik jelszava. Éjjel és nappal. Ungváry Krisztián történész egy nesze semmi fogd meg jól átverés kereteiben megpiszkálgatta az ügynöklista kérdését -könyv formájában, persze.   369 képviselő közül 36 esetet, a 9%-ot matatta. És még a 36-ból sem mindenki úgy…..
"Ne felejtsetek el lökni valamit a disznóknak!" /főszerkesztő búcsúja a szerkikétől nyári szabadsága előtt/ Majd a Nyilt Társadalom Alapítvány megállapítja, ha kicsoda vagy, mikor mit mondván mi leszel! Csak várjál!..
Hellanéni 2017.12.10 08:44:05
@Frick László Intézet: tudom, a te kielégülésedhez bőven elég, hogy hujuj hellácskákcska buta, lényegében nem más, mint egy két lábon járó nemi szerv (mint az összes nő, ugye), de tudod mit, beszéljünk az ügyészségről. Szerinted valóban független, nem pártállam által irányított báb van ott?
Hellanéni 2017.12.10 08:45:34
@Frick László Intézet: sorosozás :D
Nem én sorosozok, hanem TI :D Jó, hogy már nem ezt is az én nyakamba akarod varrni :D

És mikor tárgyaljuk a jobbik nyakára lépést?
Hellanéni 2017.12.10 08:49:02
@Frick László Intézet: akkor foglak először komolyan venni, amikor nem a nőknek szóló "Hellácska buta popsi, kielégül..stb" válasszal válaszolsz, hanem mint mondjuk úgy, mikor Mukival nem értesz egyet. Vagy Hanni bácsinak. Nézz már kicsit magadba, az bassza a csőröd, hogy MINDENKÉPPEN neked kell az okosabbnak lenni, mert én nő vagyok.