Regisztráció Blogot indítok
Adatok
r_62204

1 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fighting Fantasy igen népszerű könyvsorozat volt a nyolcvanas-kilencvenes években. Itthon Kaland, Játék, Kockázat (KJK) néven futott, és szinte minden tizenéves fiú ezeket lapozgatta akkoriban. Akinek esetleg kimaradt: pici szövegmodulokra tagolt, interaktív kalandregényeket tessék…..
r_62204 2015.05.04 22:50:14
Hoppácsak kérem szépen, ennél jobb hírt biztos nem hallottunk ma reggel: Szűcs Gábor, azaz Little G Weevil magyar, de Amerikában élő bluesgitáros lett az RTL Klub énekes tehetségkutatójának új mentora. A hírt a Blikk hozta le, de Little G-t a nagyközönséggel az Index stábja…..
Na ne, ugye? Pedig na de, Majoros Péter, azaz Majka, a magyar valóságshow-k történetének egyetlen olyan szereplője, aki értelmezhető karriert futott be, és hogy úgy mondjuk, forintosította a neki kiszabott 15 perc hírnevet, egy olyan műsorba fogott tegnap este a Super TV2-n, aminek a…..
sfdsa fdsafdsafdsa 2013.02.22 20:24:04
asfdasfdsafsafsafsafsafdsafda fdsafdsafasfdsafdadsafsdafadsfdsfas fsafsafdsafsdfsfsafasfdsafdsafdsafdsafdsafsadfsad..
Médiaviagra Dexter - 7. évad 2012.12.19 16:50:36
"Surprise, motherfucker!" Hét évadot kellett nyomon követnünk ahhoz, hogy Miami legjóhiszeműbb szellemben tevékenykedő sorozatgyilkosát lássuk megbukni. Az igencsak megosztó hatodik szezon után (végén) az írók meglépték azt, ami jó néhány rajongó álmát teljesítette be. A…..
Közel egy éve dolgozik a Google-nál néhány fanatikus munkatárs azon, hogy kihozzák a maximumot a Google Earth-ből. A Liquid Galaxy névre keresztelt, nyolc hatalmas kijelzőre vetített virtuális valóság még ugyan nem állt össze egy termékké, de majdnem biztosak lehetünk benne, hogy…..
r_62204 2009.12.07 18:56:59
Az egyik az Explore funkció, mely valójában két fícsört foglal magába. Az egyik a népszerű megosztásokat toplistázó Popular Items. A másik pedig a "Recommended sources", ami a gép által ajánlott hírforrásokat tartalmazza.Az ennél is fontosabb fejlesztés a Hírtündér a…..
r_62204 2009.10.24 19:09:09
@r_62204: jav.: "De használd a Sort by Newest-et, ha friss." .. akarsz lenni.

Áá, mért nincs Edit lehetőség Hsz-ekben? :) Tom lehetetlent kérnék. :)
Ez nagyon nagy okosság, mondhatni az egyik legjobb dolog ami itt a blogon volt. Ez az életből "lopja" a színeket, vagyis látsz valamit, közel rakod és megmondja milyen színű. Olyan mint a Phososhop color pickerje kilépett volna az életbe. Persze már megint az a baj vele, hogy…..
Az utóbbi hónapokban többször livestreameltünk különféle eseményeket. Április elején, a prezi.com-os élő közvetítés után kaptam egy hosszú, lamentálós levelet Bazsó "Karotta" Gábortól, aki az Index videós tartalmainak főnöke. Azt kérdezte, hogy miért a Ustreamet…..
Történelmi jelentőségű akvizícióra készül az Oracle. A hivatalos bejelentés szerint 7,4 milliárd dollárért felvásárolják a Sun Microsystems-t (Java, Solaris, MySQL, stb). Pár hete még az IBM látszott esélyesnek. Azonban ők végül elálltak a biznisztől. Az Oracle-tranzakció…..
Webisztán Neonomád menni 3G 2009.04.17 14:00:00
Zerking és HH is eljutott élete azon pontjára, amikor úgy érezték, hogy 3G-vel kell megtoldaniuk eddig wifihez kötött neonomád életüket. Mindketten leírták tapasztalataikat egy-egy postban. Azonban nem beszélték meg, hogy mit fognak írni. Csak a téma volt adott. És a post…..
Ha szeretnél választ kapni a kérdésre, akkor gyere el február 23-án hétfőn a következő MobileMonday rendezvényre. Este 6 és 9 között három előadás lesz hallható a Nokia S60, a Google Android és az Apple iPhone rendszerekről, az általuk nyújtott fejlesztői és üzleti…..
r_62204 2009.02.20 13:37:31
Tegnap még csak azt tudtuk, hogy hamarosan jön, mára viszont a Google frissítette is fordítóprogramját. Úgyhogy mostantól lehet fordítani magyarra és magyarról a Translate-ben. Íme például a TechCrunch egyik postja magyarul: Ez pedig az Index nyitóoldala, angolul:  Kicsivel…..
r_62204 2009.02.02 11:19:28
Vajon ez furcsa: translation.babylon.com/

A nyelvek közt a Hungarian. Mi a manó.
Valószínűleg nem véletlen, hogy a Google az elmúlt egy évben egymás után adta ki a frissítéseket a Gmailhez. Míg a nagy (és a Gmailnél jelenleg jóval erősebb) riválisok kicsit aludtak az elmúlt évben, a Gmail kommunikációs fronton (sms-küldés, hang- és videofonálás),…..
r_62204 2009.01.07 14:13:13
Kíváncsi vagyok kik ismerik a ZOHO-t. zoho.com Eszméletlen, miket tud máris, ingyér.
Ráadásul Google Accounttal (vagy Yahoo) is be lehet lépni.
Friss, ropogós: megérkezett a Google és a HTC közös telefonja, a G1. Azt hiszem, így elsőre is látszik pár előny az iPhone-hoz képest. Kezdjük mindjárt a billentyűzettel. Aztán: MicroSD, működő (!) wifi, klassz rendelkezésre-állási idő, "always online"…..
Alig egy hét van hátra az első Google androidos mobil, a HTC Dream premierjéig, most végre ismertté vált a telefon ára is. A start ugye New Yorkban lesz, ennek megfelelően nincs még európai, pláne magyar ár, csak annyit tudunk, hogy a T-Mobile 200 dollárért kezdi meg a forgalmazást.…..