Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GTVili

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fenti idézet nem érvényes Thomasra, az MV Agusta Magyarország első emberére. Mert Thomas nem fél az álmait megvalósítani, egy feltétel van: olasz álomkép legyen. Ő forgalmazza Magyarországon a legexkluzívabb olasz motort, az MV Agustát, de hozzá köthető a Modenai elektromos motor, az Energica, és…..
Ha ez nem egy motoros blog lenne, akkor azt mondanám, hogy NDK-s kotonnal. De itt nem az ágyban történt "balesetekről" lesz szó, hanem a motoros esésekről. A mai napig nem értem, hogy éltem túl a kezdő éveimet, pedig a Rigás korszakban még sisak sem kellett, akkor tényleg zéró védelem volt rajtunk.…..
Lefolyó- és vizesblokk nélküli éttermek, kempingek az északi parton és falból folyó víz a gyárépületekben. A szocialista építkezések gyöngyszemei...
Manapság úgy érzem eléggé elkorcsult ez a világ mindenféle szempontból.Most konkrétan a lányokról pontosabban a külsejükről alkotott kérdéseimre szeretnék választ kapni.Mostanság akármerre járok (baráti kör,plázák...stb)a "jó csaj" jelzőt mindig egy bizonyos kinézetű lánycsoportra aggatják rá.A…..
Ez az egész úgy kezdődött, hogy nagy semmittevésemben elkezdtem szörfölni a neten és így találtam ezt a gyönyszemet, telefonáltunk, másnap indultunk érte. Élőben kellemes csalódás volt, "pöc-röff", minden szép és jó. Elhoztuk, bódottá'. Nyilván vannak vele problémák(mint, úgy általában egy 32 éves…..
A mai poszt szerzője, Gabi három éve tért vissza Angliába, ahol korábban au pairként dolgozott. Ma, tulajdonképpen számára is teljesen meglepő módon, egy kis vállalkozás tulajdonosa, melyben saját készítésű süteményt árul. „Mikor 2009 karácsonyán hazaköltöztem…..
GTVili 2014.09.13 14:30:56
@Babette.:
Vidéki vagyok,és nem a nyugati oldalon. De egyébként rengeteg ismerősöm,barátom él a keleti országrészben. Valahogy mindegyik él és virul. Egyikük sem milliomos vagy felsővezető....és mégis.
Egész életemben dolgoztam és ha váltani kellett,hát váltottam.
GTVili 2014.09.13 14:43:56
@Mirjam2:
Arra gondoltál már,hogy ezek rendelésre készültek...tehát úgy néz ki,ahogy a megrendelő szeretné....?

Javaslom olvass figyelmesebben. Mint írtam,ezek a torták sem egy nagynevű cukrászdában készültek....

Nem azzal van a nagyobb baj ahogyan kinéznek a torták,amíg mondjuk az ismerősöknek sütögeti ezeket......hanem azzal,hogy az ilyen elnagyolt ,látszólag is home-made tortát üzletszerűen értékesíti.
Nem is értem, aki olyan szupi kis muffinokat gyárt,az lehetne sokkal igényesebb a tortáit illetően is...
GTVili 2014.09.13 15:40:04
@Giddy Lamb:
Pl azt,hogy boldogok....ha valaki nem az,akkor tökmindegy hogy a világ melyik részére költözik....és az is,hogy mennyi pénze van.
Megcseszheti a magánrepülőjét,ha boldogtalan....

De már megint eltértünk a vitát kiváltó beírásomtól....
Attól még hogy egy torta otthon készül,még lehet sima és egyenes.A kör is kör maradhatna,és a fondant is lehet ám' vékonyabbra nyújtani....nem is beszélve,a nem megfelelően eldolgozott színezőről.
Nem a fantázia hiányáról,hanem az alapvető esztétikai érzékről beszélünk. Pláne,ha még pénzt is kérünk érte...nem is keveset.
Na sebaj....kívánok sok sikert,és rengeteg elégedett vásárlót.
A tegnap még matt fekete Golf ma reggel átfényezve érkezett vissza a Tuningshowra, ahogy ígérték a szervezők. Az autó építése most is folyik, és a tervek szerint háromra kész is lesz. A bőröket még varrják, épül a hifi, természetesen az autó belseje még szétbombázva, de…..
GTVili 2010.03.21 13:58:48
@Leadfoot: Meg egy plusz akksit...na de mi az a plusz 60-80kg egy ilyen brutálisan erős aszfaltszaggatónak....;-P
Belsőség Kellene még egy Alfa 2008.07.18 06:41:00
  Nem, nem hülyültem meg, egyszerűen csak hiányzik még egy a flottámból. Lassan két éve, hogy rendszeresen végignyálazom a külföldi használtautó honlapokat és eljátszom a gondolattal, hogy melyikért lenne érdemes órákig autózni az autópályán, aztán hazahozni és…..
Az van, hogy eladtuk a lelkünket némi apró ajándékért, de mentségünkre szóljon, hogy nektek szánunk. Gyorsan ellopjuk a Safety Area ötletét - ti kitaláljátok, milyen alkatrészek vannak a képeken, mi pedig megajándékozzuk a három leggyorsabb, legjobb válasz íróját.UPDATE:…..