Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Írasz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor kapjuk az ívet mindenféle fórumon, hogy miért nem fog össze az LMP boldog-boldogtalannal, hogy elzavarjuk már a Fideszt. Ezt kíserlem meg sokadszorra, a lehető legtömörebben elmagyarázni. Először: az LMP 2009-ban a Gyurcsány-Bajnai kormányok ellenzékeként alakult meg. És ez egy fontos…..
Írasz 2017.11.28 17:18:46
@yotta: Látod, pont erről beszélek. Komcsi kánaán? Ennyire kevés vagy? Nem véletlenül te gazdid nyalizik itt két napja a Kínai Népköztárasaságnak? Mit nyalizik neki, oda is ad nekik 1000 millárdot egy olyan vasútfejlesztésre, amire semmi szükségünk, viszont legalább sokszor annyiba kerül mint bárhol bármi. Nem a te gazdid nyalizik évek óta Putyinnak? Nem a te gazdid nyalizik Kazahsztántól Azerbajdzsánig egy rakás komcsi diktátornak? Aztán mi a helyzet az ügynökaktákkal? Mi a helyet a III/II-es rendészeti államtitkár úrral? Menjünk még tovább? Korábban kell kicsit felkelni ahhoz, hogy te tudjál itt komcsizni.

Nekiállhatnék egyesével megcáfolni minden migránsozós hazugságodat, de mire mennék vele? Pontosan tudom, hogy szemrebbenés nélkül dobnál be minden megcáfolt hazugságodra öt újabbat. Aztán nekiállhatnék azokat is egyesével cáfolni, amikre újra tömegével jönnének az újabbak. Te egy többszázmillárdos hazugsággyár végterméke vagy, nincs annyi időm mint amennyi ellopott pénzből azok gazdálkodnak, akik az agyadat szétmosták.

Abban tökéletesen igazad van, hogy a kormányváltás lehetősége már rég fel se merül. Sőt, a jövőben se fog felmerülni, hisz látható, hogy akik tehetnének érte, azok is azzal vannak inkább elfoglalva, hogy egymást támadják, így Orbán szó szerint azt tehet amit akar. Elnézve példaképeit Putyint és Edrogant vagy épp most a kínaiakat, nem kérdés, hogy a cél a leválthatatlanság és ennek érdekében a totális diktatúra. Ennek építése már el is kezdődött a civilek vegzálásával vagy a bíróságok függetlenségének teljes felszámolásával. A választás után kétharmaddal ezeket fel lehet majd pörgetni.

Te most még örülsz ennek, hisz ostoba vagy, miért ne örülnél, de én már most tudom, hogy borzasztóan fogod te még ezt bánni. Annakidején a komcsiknak is sokan tapsoltak, pont úgy ahogy te most a Fidesznek, aztán ők is csúfosan ébredtek. A történelem ismétli önmagát, mindig eljönnek azok az idők, amikor az ostoba tömegek diktatúrára vágynak, aztán mindig újra felébrednek ebből az álomból amikor nagy nehezen (hisz ostobák) végül rájönnek, hogy címeresen átbaszták őket.
Írasz 2017.11.28 17:36:52
@yotta: Nem haragszom, hisz tipikus Fideszes vagy, nem is várok mást.

Te minden további nélkül komcsizol annak alapján, hogy kormányváltást sürgetek és nem szopom be a migránspropagandát (valamiért a Wikipédián nem pont ez a kommunizmus definíciója, de azt a szócikket nyilván Soros diktálta) de jaj, te máris nem olvasol tovább ha a gazdádról van szó. Érthető, ha agymosott lennék, én se szívesen szembesülnék ezzel a ténnyel, szóval zárd csak ki a külvilágot, olvasd szorgalmasan a Magyar Időket, a 888-at, nézd az Echo TV-t és csettincs elégedetten minden Soros plakát láttán, annál később ér utol a valóság.

Kár is lenne egy szerencsétlen agymosottra haragudni.
Írasz 2017.11.28 18:26:18
@yotta: Tehát nem nyalizott Orbán a Kínai Népköztársaságnak, akik nem kezdenek 1000 millárdért tök felesleges vasútberuházásba, nem nyalizott Putyinnak se, az azerieknek, se a kazahoknak, továbbá nyilvánosságra hozták az ügynökaktákat, nem csináltak soha államtitkárt egy III/II-es tisztből. Ugye jól értem?

Ja igen, és a kommunista definíciója pedig az, hogy kormányváltást akaró, migránspropagandát be nem szopó személy.

Érdekes lehet az élet, ott, abban a párhuzamos narancs univerzumban ahol éldegélsz.

Az a helyzet, hogy amikor elfogytak az "érveid" (vagy legalábbis az annak gondolt propaganda hazugságok), akkor bedobtad rám a jó öreg komcsizós dumát, én meg eléd raktam egy tükröt. Te belenéztél és elszaladtál, mert ennyire vagy képes.

Vágod???

Majd ne felejtsd el megírni, hogy meddig engedett olvasni a gazdi!