Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sonic SaintHog (törölt)

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Politoxikománia HungaroTunguska 2010.03.01 20:24:00
avagy nem minden meteor ami fénylik   2010. február 29.-én lecsapott ránk a világűr. Miránk, vagy miránk is, ez még nem tisztázott. Ide jött a világegyetem ebbe a lángoktól ölelt kicsiny országba. Látták is sokan, Én magam sajnos lemaradtam a fényjelenségről és az…..
Kicsim, hívd már fel légyszíves a nagyapót, hogy szembe megy a forgalommal az autópályán. Te, a Katiék voltak szombaton? Jajj, édeském és finom volt a rántotthús? Ez a telefonbeszélgetés is elhangozhatott volna, a vasárnap ladájával az M5-ösön szembe száguldó tata…..
Politoxikománia Dilemma 2010.01.01 01:12:00
avagy Fuckin' New YeahhhhhTúl értelmes vagyok hogy meghaljak és túl hülye vagyok, hogy éljek!..
Politoxikománia Bulls on Parade 2009.12.25 03:48:00
avagy hogyan találkoztam Tom Morello-val.  Na, kezdjük az elején. Kari van, vagy mifasz. Már régóta pörögtem a Guitar Hero-ra, most végre a kezeim közé kaparintottam. Aki ismer tudja, hogy nem vagyok egy muzikális fajta. Na nem mintha nem szeretném a jó zenét, de a füleim, mint…..
Politoxikománia Napirövid 2009.10.11 01:48:00
Szabadlábon a robbanószert szállító olaszok.Írja, az Index.http://index.hu/bulvar/2009/10/10/szabadlabon_a_robbanoszert_szallito_olaszok/ Hát igen, ez nagyon megnyugtató. Végülis csak két mázsa lőszert találtak náluk. Csak gyűjtögetők lehettek, szóval a bűnismétlés…..
In Memoriam Keith Floyd Elment.Meghalt a legjobb. A kedvencem. Keith már az isteneknek főz.Irigylem őket. Piszkosul jó  szakácsot kaptak, plusz egy jó humorú, kedves britt öregembert. Naja, nem volt fiatal, nem is tagadta, nem örült neki, de méltón viselte. Az a fajta…..
Felipe Massa, a falat telibe basszta. Muhahahaaaa... Broáf! :P..
Politoxikománia Defektus 2009.04.30 21:57:00
avagy hogyan készüljünk fel egy kerékcserére Nem vagyok egy Fitti Paldi (gőzöm nincs, hogy írják a manus nevét és semmi kedvem megkeresni) nem vezetek kimondottan sokat, sőt a jogsim is frissnek mondható, alig négy éves. Talán éppen ezért, ma volt az első defektem. A kerék…..
Nekem tetszik Bokros, mint jelölt. Talán ő az egyetlen, akit a jelen helyzetben el tudnék képzelni, mint egy olyan embert, aki valami valóban értelmes dolgot tud lépni a válsággal szemben. Ő tűnik számomra az egyetlen hasznos választásanak. Bokros, roppant praktikus választásnak…..
Valamikor 2000-ben írtam, nem is olyan rossz:Ez jöttennyi kelettennyi jutottez maradt felírtam néhány szavat felírtam néhány szóban benne van e kis mottóban sok lényeg de talán kevésérteni kell ennyi az egészitt esik itt sütnem…..
Sonic SaintHog (törölt) 2009.04.30 23:24:50
Az az iszonytató hír fogadott reggel, hogy a gyerekek verekszenek az iskolában. Borzalom! Elképzelhetetlen szörnyűség! Hová sűllyedhet még ez a világ? Biztos a gyurcsány (csupa kis betűvel) a bűnös, vagy a Magyar Gárda, vagy a recesszió, vagy a kínaiak. Egy biztos, valaki bűnös…..
Politoxikománia Játék !!! 2009.02.25 16:42:19
Dömm döröm döröm játék! :)Szóval megpróbálkozom egy feladvánnyal itt a blogon, ha elég jelentkező, válaszoló, egyszóval játékos lesz, akkor folytatom a sort és esetleg hétről-hétre feladványokkal szórakoztatom a nagyérdeműt. :) Szóval majd meglátjuk.Na, akkor a mai…..
Politoxikománia No liba, no máj 2009.02.15 20:37:00
Ezt a Raminak és mindenkinek, aki érti... :)No liba, no máj, jó jó...NE, kattints rá, mert meghalsz, tényleg!!!!22222twotwo twohttp://www.youtube.com/watch?v=HL5UQ0SIg48NE, ERRE TÉNYLEG NE!http://www.youtube.com/watch?v=FhWBwIXY44cMillió, millió, millió péklapát....
avagy, hogyan autózzunk Budapesten bármilyen rendszámú autóval szmogriadó idején A napokban sarkalatos problémává vált, hogy milyen végződésű a gépjárművünk rendszáma. Főleg, ha használni is akarjuk azt a forgalomban és főleg, ha ezt Budapesten (vagy más…..
Sonic SaintHog (törölt) 2009.01.12 19:19:13
Hát, az enyém bizony párossal kezdődik, szóval járhatok vele, de mivel páratlanra végződik, úgyhogy holnap is! ÷] Így estére, miután kb. 70 kilómétert vezettem illegálisan Budapest területén az aljasul páratlan rendszámú, ámde cserébe környezetvédőn naplemente narancssárga gépjárművemmel, azt tudom mondani, hogy a rendőrök szarnak csak igazán (legalább is az Óbuda, Kelenföld, Kispest aranyháromszögben) a rendszámok végződéseire! Nade nem is csoda, hiszen kb. minden harmadik rendszám illegális. Na most álljanak meg integetni az Üllőin a felüljárón szabályosan száztízzel a belső sávban bandukoló autósoknak(, mint pl.jómagam)? Minden harmadiknak? Elég hamar dugó keletkezne, bárhol is próbálnák meg kiszűrni a nyomorult szabálysértőket... Gondolom a Kossuth tér környékét megtisztították. Bár, lehet még azt sem, ha a ma látott 7 db különféle rendőrautóból egyet sem láttam senkit megállítani, és a BRFK valamint még két kerületi kapitányság környékén se vitték túlzásba a szigorkodást. Kíváncsi leszek holnap, amikor én leszek a legális, mennyi igazoltatást fogok látni. ÷] Gondolom ma mindenki fikázza őket, szóval holnap vérszemet kapnak, és mindenkit megbasznak, még azt is, akinek páros számra végződik a lábmérete, és biciklire ül, azt is.
Széfeszerhörfösszöfsz!!!... Rohadt szálkás kulák KLK-312 rendszámmal...

BTW, nem vagyok környezetvédő, de levegőt kapni jó. Szóval holnap már igazán ne üljön senki autóba rajtam kívül, lécci! ÷] Ha már leszoktam a dohányzásról, valami előnnyel járjon már! ÷D
Politoxikománia Napirövid 2008.12.19 11:31:00
Reggel sűrű, sötét fellegek gyűltek fölénk. Illetve iszonyat sebességgel húztak dél, dél-nyugati irányba. Tutter, hogy hó(hohohohóóó!). Leszen itt fehérkarácsony ezerrel!Lefagyott a fülem, bazz! Tunnám, mi a máknak vettem sapkát, ha nem hordom? Ez lehetne a hét…..
Egy nagyon, de nagyon fontos karácsonyi tanács, tőlem, nektek, sok szeretettel. :)Ne vegyél semmit aminek nyele van, mert azzal dolgozni kell!..
Words like violenceBreak the silenceCome crashing inInto my little worldPainful to mePierce right through meCant you understandOh my little girlAll I ever wantedAll I ever neededIs here in my armsWords are very unnecessaryThey can only do harm... Enjoy The Silence.Ha kell, le is fordítom…..
Politoxikománia Twilight 2008.12.17 21:53:00
Írni akartam róla, de sokkal, de sokkal jobban beszél a klip.De, fogok róla írni, ha végre összekapom magamat, mert azt akarom, hogy mások is lássák a filmet, mert a Twilight, kurvajó film. Amúgy pedig, végre egy szörnyfilm(neadjisten), horromúvi, amit a nők is garantáltan élvezni…..
Sonic SaintHog (törölt) 2008.12.18 14:16:08
Politoxikománia Arculatváltás 2008.12.08 12:12:00
avagy Under ConstructionMivel az utolsókat rúgjuk ebbe az évbe és amúgy is nyögvenyelősen alakul az élet, úgy döntöttem, hogy átalakítom egy kicsit a dolgokat itten. Hogy jobb lesz-e? Nem tudom, de más lesz. Majd meglátjuk. Az biztos, hogy egy ideig teszt üzemmódban fut majd a…..