Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rokonai

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor kapjuk az ívet mindenféle fórumon, hogy miért nem fog össze az LMP boldog-boldogtalannal, hogy elzavarjuk már a Fideszt. Ezt kíserlem meg sokadszorra, a lehető legtömörebben elmagyarázni. Először: az LMP 2009-ban a Gyurcsány-Bajnai kormányok ellenzékeként alakult meg. És ez egy fontos…..
rokonai 2017.11.28 11:13:47
@incognito ergo sum: Tudsz mutatni egyetlen képet Észak-Korából ahol az látszik, hogy egy város/falu tele van plakátolva egy gyűlölendő személy képével? Olyan van amin amerikát kell gyűlölni, meg az imperialistákat, meg hasonlók, de az, hogy egyetlen ellenségnek kikiáltott személy képével az egész országot teleragasszák még ott sincs. De nincs Oroszországban, Kínában, Kazahsztánban, Törökországban vagy bármelyik más diktatúrában sem.

Ez nem túlzás, hanem tény - és szeritnem egy igen lényeges tény, mert pont ebből látszik, hogy milyen szintű mélységbe süllyedt Orbán rendszere - amivel kapcsolatban Jakabfy és az LMP álláspontja az, hogy menjen csak így tovább minden. Szóban persze majd nagyon keményen tiltakoznak ellene, de ugyebár kutya ugat, karaván halad, Orbán meg marad.
rokonai 2017.11.28 11:18:53
@jt: Azért elnézve a kommenteket - néhány egyértelműen Fideszes kommentelőt leszámítva - nekem nem úgy tűnik, mintha osztatlan sikert aratna ez az erőltetetten magyarázott, különutas álláspont.

Nem lenne hülyeség egy kicsit hátrébb lépni és elgondolkozni ezen.
rokonai 2017.11.28 11:22:44
@incognito ergo sum:

Google-be beírod: north korea
Majd klikk a Képek gombra

Szívesen. :)