Regisztráció Blogot indítok
Adatok
djonoff

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Barátok, Zsofia ma hajnalban elhunyt. Nagyon köszönjük minden ismerősnek az elmúlt hónapokban kapott sok biztatást, látogatást, telefonhívást, segítséget, levelet, vért. A temetést még szervezzük: előreláthatólag a jövő hét utáni héten lesz, hétközben. Aki…..
Négykézláb puccsitok a vizsgálóágyon.  A doktornő folyamatosan exkuzálja magát a megalázó pozíció miatt, de én inkább amiatt az 5cm hosszú tű miatt aggódom, amit a gátamon keresztül belém készülnek szúrni. Fáj, természetesen fáj, de az egész csak pár másodpercig…..
Subba Sugár Meliton él és virul! 2010.09.20 08:30:00
Sugár Meliton, aki blikkfangos nevét az árvaházban kapta és akinek maga Szily Katalin volt a gyámügyi előadója, a 90-es évek pesti éjszakájának egyik legjellegzetesebb figurája volt (a rózsát áruló 900 éves bácsi mellett). Saját verseit árulva/tarhálva járta végig a kor…..
djonoff 2013.03.29 14:08:53
Sajtótörténeti esemény! Ha valamikor nem elkoptatott ez a jelző, hát most. Olyan erős cuccról, amit a Magyar Lemezlovas Egyesület tol, még R. sem mesélt soha, pedig ő egyszer nemcsak megvette, de meg is ette az összes kaktuszt, miután felvásárolta egy Lehel téri virágos néni…..
djonoff 2011.02.01 17:10:17
DeeJay-T
A történet szempontjából maximálisan lényegtelen, hogy belső körökben milyen vitáitok vannak, miközben a hivatalos kommunikáció az, hogy akinek nincs dj szövetség matricája az meg lesz baszva a seggénél fogva. Hasonlóképpen áll hozzá az egyesület azokhoz a lemezlovasokhoz is, akik kritizálni merik az ügyintézés mélyen balkáni módját, illetve az egész sóhivatal létjogosultságát.
Kérdem én: mivel járult hozzá eddig a szövetség a magyar dj-k és a magyar elektronikus szcéna gazdagodásához. Ja, semmivel?Milyen értéket teremtett Jeszenszky Zsolt azon kívül,hogy megmutatta hogyan működik a ctrl+c billentyű?

valódi dj érdekvédelem
Ha valaki ingyen van,az nem jelenti azt, hogy az adott helynek az meg is éri. Ha szar zenét játszik akkor többszörösen több veszteséget fog termelni az adott helynek, mint az a 20 aranytallér árkülönbség. Ennek a fordítottja is igaz persze: lehet ő a legdrágább, legtechnikásabb dj, ha a közönség nem az ő zenéjére kíváncsi. Sőt: van olyan is, hogy jó a dj, olcsó is és a helynek mégsem éri meg, mert a közönség inkább ugrál minthogy a sörös beöntésekért járna a dj pulthoz. A helyeken azok fognak játszani, akiknek a neve már be van járatva a szakmában (sok barátjuk van a szervezőkből és közönségből egyaránt), illetve akik ár/érték arányban a legjobbak. Ezt nem kell és lehet mesterségesen szabályozni. Ha kitúr egy ügyesebb és olcsóbb? Hát így jártam és megyek fazekasnak. Ott is lehet pörgetni a korongokat.
Amúgy a bakelitért ugyanúgy pengetni kell a lejátszási díjat a dj szövetség szerint,mert az nem azonos a jogdíjjal.
djonoff 2011.02.01 15:49:07
Egészen egyszerűen nem találunk szavakat.  ..
djonoff 2010.07.07 10:43:29
@Petykabá: Ha szükség van a teljes életrajzomra ahhoz,hogy ne menjen el a vita indulatos fröcsögésbe és szánalmasozásba,akkor ez ne legyen akadály:
1999: Lovag utcai tűcsere program (önkéntes)
1999 - 2002: Kék pont drogambulancia (party service önkéntes)
2002:Tilos rádió - A kéthetente jelentkező addiktológiai műsor vezetője

Jó "drogos" filmek: Trainspotting,The children from Banhoof zoo,Egy kosaras naplója,Extrémek,Requiem egy álomért,The wire.Kérésre linket is szívesen küldök.

Ha a filmes rezümémre, vagy a meghalt/bekattant ismerőseim személyi adataita is kíváncsi vagy, postafordultával azt is szívesen leírom.
Bence(28, valóban nem 17)
djonoff 2010.07.07 11:32:10
Zseniális sorozat a baltimore-i gettós cuccozókról: "The wire" - www.imdb.com/title/tt0306414/

Kőkemény német súlytás a 80-as évekből.Külön drámai hátteret ad neki,hogy a főszereplő srác azóta meghalt már túladagolásban és a címszereplő lányka is túl van már egy-két elvonón. "Zoo..." - www.imdb.com/title/tt0082176/

Az elmúlt évek nagy kultfilmje a szeletelős dj-vel: "Berlin Calling" - www.imdb.com/title/tt1213019/

... és a vele szorosan jegyben járó "It's all gone Pete Tong" - www.imdb.com/title/tt0388139/

És végül egy csemege a hernyó és az brit-indie kultúra vadházasságáról. "Dig" - www.imdb.com/title/tt0388888/