Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bscalper

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legutóbb gigantikus török szerelmről számolt be egy olvasónk, most egy másik meséli el, hogy elment Törökországba, ahol ugyan nem robbantották fel, de kirabolták, és még a barátja is megcsalta, vagyis nem, csak úgy mondta. 1. Készül a szakítóskönyv, ezt jópáran tudjátok…..
Bscalper 2008.06.05 14:27:36
Nem rekorder történet, de szerda délutánra megteszi: a belvárosi padról rögtön szobára mentek, de mivel a Lánchídon csak annyi futotta, jéé, madarak, hamar lapátra került a lány. Már lehet szavazni!!!1. Készül a szakítóskönyv, ezt jópáran tudjátok már. Június 10-én, egy…..
Titkok Újra nyár,újra Siófok 2008.06.03 18:15:00
Bezony,bezony,újra megcélozzuk Siófokot a barátnémmal és remélem egész nyáron ott is tudunk maradni:)Nincs kedvem itthon maradni,olyan lohasztó egy környezet.Nincs is mit csinálni idehaza,persze a munkán kívül.Ráérek majd 60évesen otthon ülni nyáron és nosztalgiázni.Amíg meg…..
Kemény sztori, mert még nincs vége. A lány elhagyja a blueszenész barátját egy srácért, akinek van medencéje és biliárdasztala, hosszan építik a kapcsolatukat, amíg Siófokon meg nem törik valami. Nagy ugrás, és most megint együtt vannak, értékeljetek, elemezzetek,…..
Titkok Rossz hír 2008.05.23 20:34:00
Most beszéltem telon anyummal.Nagyon rossz hangulatba volt.Persze,hiányoztam neki,de valami baj van.Teljesen le van törve.Olyan rossz most így.Vasárnap talán elmondja mi volt a baj.Még az életkedvem is elment.Önző ember vagyok!..
Mondom én, jön a nyár, jönnek a nyaralós-szakítós történetek. Mondjuk arra azért nem gondolnék, hogy egy éve tartó kapcsolat majd pont a görög tengerparton megy tönkre, dehát ilyen is van. Nézzétek a klipet, ilyen nyarat akarok! Sziasztok! Az én történetem lassan 1éve…..
Jön a nyár, jöhetnek a balatoni, horvátországi történetek: hogyan szakított veletek a a rohadék vizibicikli-kölcsönzős, a szemét lángosos lány, vagy adott esetben rúgtátok ki a kedves-helyes hennás lányt. (De utálom a hennát.) Üdvözlet, SzakitsHaBírsz Sztorim…..