Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lilyom

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kathy Lette ellepte a metrót. Egyszerűen nem tudok hova nézni, mindenütt ennek a  feminista hülyének a förmedvényei néznek szembe velem a reklámfelületekről. Mielőtt néhány buzgómócsing rámvetné magát, nem azért hülye, mert feminista, hanem azért, mert ilyen undorító…..
Pólópokol hétköznapi erőszak 2008.12.12 16:05:00
Mindenki elszörnyedve fogadta a hírt, hogy brutálisan megvertek és megerőszakoltak egy amerikai lányt. Ha ez a lány nem amerikai lenne, hanem kazincbarcikai, újpesti, vagy gáborjáni, akkor senkit sem érdekelne az ügy, sőt nagy valószínűséggel hír sem igazán vált volna belőle.…..
Lilyom 2008.12.14 21:51:29
ez médianyilvánosság ? Szerintem ez kicsit erős.

Az amerikai lány megerőszakolása egy lengyel lányé is az, meg ugye hetekig ment a hir hogy egy francia lány tünt el vmi hidrol a kamerák elől ????
Miért nem arra szálltál rá ? Franciaországék sem senkik.
Azért foglalkozik akár egy spanyol lánnyal is a média mert külföldiek, rájuk a saját hazájuk törvényei vonatkoznak. S nekünk ezek szerint kell viselkednünk.

S nem a CNNtől rettegnek hanem hogy rájuk száll a külügy. Mintahogy téged is kimentenének x országból ha kell mert neked is van hozzá magyar jogod.

Fogalmam sincs hogy jön az amerikai lány esete akit egyáltalán nem sajnálsz mélyen mert nem kazincbarcikai volt. Szóval ez egész egyszerűen bújtatott gúny és sértés egy nő felé.

Dehogy sajnálod te mert amerikai neked ez a vörös posztó bush a 3. világ kizsigerelése. pathetic.

Ami a nők megalázását jelenti és azt hogy a családon belüli brutális kegyetlenséggel elkövetett gyilkosságok száma elképesztő módon emelkedik, az a kedves MAGYAR törvénykezés bűne, hogy nincs szigor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A rendőr családon belüli erőszaknál nem léphet túl azon amit pontosan láthatunk, tapasztalhatunk, kivéve ha nem a helyszinen vágja el a torkát az áldozatnak.

Igen ebben tökéletesen igazad van semmibe veszik a nők jogát itt pedig ők is emberek, csak nincs akkora fizikai erejük meg ugye a gyereket is féltik, mert azt is megverik ugye a kedves apukák, akik ki is rúghatják az otthonból a családot és jön a végeláthatatlan pereskedés. Rengeteg példát tudok sajnos kedves hazánkból. Erre itt hely sincs.

Amerikában meg a nyugati fejlett államokban akiket lehet kritizálni rengeteg dolog miatt, ott egy nő nem fél így mint ITT. Mert van azonnali intézkedés, távoltartás / egyebek. Ott jobban értékelik a nők élethez való jogát itt nem annyira. Ugyanúgy mint ahogy az állatokét sem.

Ez a mi bűnünk és nem kéne összemosni a piros zoknit a fehérrel. MIR

PS: A makói és a többi magyar lányt azt sajnáltad róluk is tudhattál ???
Fake? Photoshop? Volt már? Gipszstukkó, masszázs zuhanyfülke, aranyfülbevaló? Csak én nem láttam ilyen egyetemistákat 2001-ben?Sziasztok!2001-ben megesett történetem osztanám meg veletek. Két szakítás is lesz benne.A  főszereplő: Kamilla, Lilla és Józsi (álnevek,…..
Mostantól, ha szakítani akarok, csak ezt fogom kérdezni. Kit érdekelnek a méretek, szarni bele. Kedves Bloggerek és Blogolvasók! A sztori régi, és talán nem is oly' megrázó, mint itt sok másik, ellenben kellően kiábrándító és megkökkentő. 2003-ban megismerkedtem egy fickóval…..
New York-i utunkra készülve egyértelműen ezt az étteremlátogatást vártam a legjobban. Az Empire State Building, a Szabadság-szobor és a Brooklyn híd ehhez képest unalmas turistarutin. Gordon Ramsay-től négy szakácskönyvem van, több recept erre a blogra is felkerült ezekből, és…..
Győzike 2,5 millió forintot kap a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorért - írja a Blikk. A lap tulajdonába került a show szabálykönyve is, ami szerint a szereplők - Győzike, Dér Heni, Soma, Falusi Mariann, Horváth Éva, Szabó Patrícia, Benkő Dániel, Czene Attila, Bárdosi…..
Na jó, kezdjük!Pár napja attól hangos a sajtó, hogy a Bojár Iván vezette Szeretem Budapestet Mozgalom vezetésével nekigyürkőznek a civilek a budapesti falfirkák eltávolításának. Ez mind szépen és jól cseng. A bökkenő csupán csak annyi, hogy mindez ebben a formájában nem…..
Ma  egy újságárus férfi panaszait olvashatjátok, aki képtelen szabira menni és végre elintézni bokros teendőít, valamint kipihenni a munka fáradalmait.Továbbra is várjuk a leveleket a  munkahelyiterror@gmail.com címre. Kedves Despota! Örömmel látom, hogy…..
"Liberálisok, bal- és jobboldaliak számára egyaránt lesznek meglepetésnevek a támogatói névsorban - mondta egyik forrásunk a szombaton megalakuló Magyar Demokratikus Charta kapcsán, részleteket azonban nem árultak el" - csigázott fel egy egész országot a pénteki…..
Hát nem hittem volna, hogy idáig eljutunk, hogy a kibaszott Amy Winehouse pont füvezésben fog meghalni. Amúgy tökre bírom a hangját, semmi bajom vele, kicsit talán többet cuccozik a kelleténél, dehát ez van. Viszont bazmeg, hogy ez a megalapozatlan pletyka járja körbe a sajtót, azt…..
Az apokalipszis lovasai ernyedten engedték el harsonáikat, amikor az előttük álló fiatalember a naplemente állásából kiszámolta szerelmét. És ne legyen közünk tőrös férfiakhoz, ne feledjük. Innen loptuk Sokáig gondolkoztam, hogy megírjam-e nektek a most következő sztorit,…..
Aki mostanában járt growshopban, bizonyára már találkozott a Cannabis Kultusz című folyóirattal, aki nem, az vegye az irányt a VI. kerület felé, ott elég sűrű az egy négyzetméterre jutó termesztőboltok száma, én az MGTSZ-ben kaptam fel egy példányt ingyen. Sosem értettem,…..
Hóbelevanc Ramóna dudái 2008.07.11 10:30:00
Kezd felháborító méreteket ölteni az, hogy mostanában mennyire elszabadult a hazudozás a sztárok között. Legutóbb Gregor Bernadett elveszett magzatának történetéről olvashattunk ellentmondásos információkat ugyanabban a lapban. Annyira sötétnek nézik az olvasókat, hogy nem…..
Azoknak a szerencsétleneknek küldöm a követekező videót, akiket hozzám hasonlóan beszippantott az ifjúság kizsákmányolására és mentális leépítésére létrehozott nyári fesztiválsorozat. Hashbeen420 egyszer már szerepelt a blogon, de valahogy ezt múltkor nem vettem észre,…..