Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Árpád Fodróczi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kérdés az: elhiszik-e és kik hiszik el Németh Szilárd egykori legjobb tanítványának, hogy Borbély Lénárd Csepel érdekében, az egyik pillanatról a másikra virtigli civil lett? Szerintünk még ő maga sem, mert érzi, hogy csak egy lecserélhető figura Orbán sakktábláján a rezsibiztossal együtt. Még…..
A rezsibiztosnak van képe hozzá Németh Szilárd az MVM energetikai konferenciájáról készült fenti képét a saját fb-oldalán az alábbi szöveggel vezette be: „A csepeli Fidesz-frakció is részt vett az MVM energetikai konferenciáján.”, majd felsorolja a képen láthatókat: "A fotón balról jobbra: Dr.…..
Ajándék lónak ne nézd a fogát? De mégis van néhány csepeli, aki kíváncsi volna arra, hogy a több százmilliós kormányzati csomag kiutalásáról miként zajlott le az egyeztetés, milyen intézkedési programmal készült rá a polgármester, egyeztette-e javaslatait legalább a képviselő-testület kormánypárti…..
Weiss Manfrédra emlékezve  elmaradt annak felmutatása, hogy mit tesz a csepeli önkormányzat a gyáralapító igazi örökségének, a kerület fejlődését még mindig jelentősen segítő, ~ 200 hektáros ipartelep fejlesztése érdekében. Hatalmas évvégi hajrát vágott le a jelenlegi és a volt kerületvezető…..
Árpád Fodróczi 2023.01.05 12:45:46
Napjainkban lehetetlen volna ilyen fotót készíteni. A trió szétesett. A csepeli fideszes belharc felkeltette a magyar média érdeklődését. Ábel Attila alpolgármester Népszavának adott interjúja tegnap a következő hírportálokon kapott visszhangot:  2022.06.09 18:41Németh Szilárd a csepeli Fidesz…..
Erről az ügyről mélyen hallgat a Csepelen élő (birkózó) akadémikus fideszes államtitkár. Máskor már a vízcsapból is az ő lózungjai folynak, de ennél az esetnél elakadt a szava. A kérdés pedig egyszerű: Milyen kapcsolata volt vagy van Németh Szilárdnak a Fuzik Zsolt-féle bűnszervezettel? – kérdeztük…..
Csepeli kajakosok és kenusok között mutatta meg Németh Szilárd, hogy a közelgő választások megnyerése érdekében mindenre képes. Mindenre! Látszik: végső küzdelemre készül, tudja, ha most veszít, akkor nincs több esélye. A csepeliek, még saját hívei is, végképp leírják... Lehet, hogy zsarolni…..
Németh Szilárd a Jedlik Ányos Gimnázium romjain és a csepeliek hátán akar felkapaszkodni Orbánhoz a Parlamentbe és a Budai Várba? Németh Szilárd István, a Fidesz-KDNP pártlistás képviselője, parlamenti államtitkár, a hozzám is eljutott karácsonyi és újévi üdvözlőlap tanúsága szerint, harmadszor is…..
Beszédes kép, ha az arckifejezéseket nézzük! Mi a bánat keresni valója van egy mutogatós honvédelmi államtitkárnak a kerületi útépítést ígérgető sajtótájékoztatón? -  kérdezhetnék országszerte, de a csepeliek tudják, Németh úr, a korábbi polgármester politikailag képtelen elszakadni a kerülettől,…..
Árpád Fodróczi 2021.08.03 14:47:53
Hamarabb utolérték őket mint a sánta kutyát Kiderült! Nem lehetett másként. Tegnapi cikkünkben jeleztük: "Ma kiderül: újabb hazugsága miatt közöl-e helyreigazítást a Csepeli Hírmondó..." Megjelent a közpénzen kiadott fideszes szócső, és miként várható volt, helyreigazítást nem közölt erdősi Éva…..
Csepelen az iparűzési adó elvonása azt jelentené, hogy az idei költségvetési tervezet működési bevételének 45,1 százalékával, 7,2 milliárdos nagyságú iparűzési adókieséssel kell számolnia az önkormányzat vezetőinek. Ehhez még hozzá kell tenni a közel négyszeresére emelt szolidaritási hozzájárulást,…..
Árpád Fodróczi 2020.06.23 22:19:46