Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boro Alvarez

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindössze hat hét van hátra a választás első fordulójáig. A kampány a négy vagy a nyolc évvel ezelőttivel összehasonlítva szinte illegalitásban zajlik: ennyivel a voksolás előtt példátlan, hogy az ember egy vasárnap esti tévézésnél ne ütközzön bele valamelyik párt…..
Boro Alvarez 2010.03.01 10:02:01
@RobinGood: nagyjából egyetértek. A Jobbik által felvetett valós problémákat orvosolni kell, és ha nem az ő megoldásuk a legjobb, akkor meg kell találni a közös hangot a fidesszel. Azért nem említem az mszp-t, mert reményeim szerint kevés beleszólása lesz a következő 4 év politikájába.

A Fidesz 2/3-ot nem tartom veszélyesnek, a ballib 2/3-ot tartanám annak. Egyedül a szocikkal való összeborulástól tartok, ami most már több, mint egyszerű spekuláció - igaz, ehhez 2 fél kell, és konkrétumok még egyelőre nincsenek.
Boro Alvarez 2010.03.01 10:17:21
@RobinGood: LMP-re gondolsz vagy az MDF-re? Én az LMP-re gondolok, illetve bízom benne. Ibolya és társai utóbbi hónapokban csúnyán leszerepeltek.
Boro Alvarez 2010.03.01 10:28:39
@nfgy: Nekem sincs tudomásom, mekkora erőt képviselnek, ha egyáltalán képviselnek, mindenesetre bennük jobban bízom, mind Ibolyáékban, bár ha szívemre teszem a kezem, nem szívesen látnám a parlamentben egyiküket sem.