Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rickD

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem vagy már helyhez kötve, mert akár síelés közben, szörfözéshez, tengerparton vagy kősivatagban is lazán lehet hordozható hangszóróval zenét csiholni. Ugyanis az idei bluotooth-os hangszórók darabjai már abszolút bírják a strapát. Ha neked is minden álmod volt gumimatracon lebegve hallgatni a…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Igen, sajnos kimaradt egy egész hét, Melódémon (16 hit dice-os szörny, kisebb melódémonokat idéz) 20-ast dobott támadásra, én pedig nem dobtam meg a mentőt a mérge ellen. De ami késik, már itt is van, ráadásul további négy adást felvettünk a napokban, egyet pedig már meg is vágtam. Szóval pikk-pakk…..
rickD 2017.11.26 15:09:38
@Stöki: Köszi.
rickD 2017.11.28 16:56:14
@Chessterfield: Az egy érdekes cég elég régóta talpon vannak.
  Nem győzzük elégszer mondani, hogy webshopból csak alapos tájékozódás után vásároljon mindenki, különben óriási csalódás és jó sok macera szakadhat a nyakába, az meg kinek kell, ugye. Az alapos tájékozódás pedig az online áruházra ÉS a kiszemelt termékre IS vonatkozik. Ez persze nem egy óriási…..