Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mikkamakka gyere haza

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ásványráró közelében, az Árvai-zárásnál található a vasbetonból épült szállítóhajó roncsa. A világháborús roncs több mint hetven éve pihen a Bagaméri-Duna mellékágában, hihetetlen látványt nyújtva az arra járóknak...
Mikkamakka gyere haza 2015.09.16 23:05:11
@Zajza: LOL :D
Mindennapos jelenség, hogy az állatvédelemmel foglalkozók az általuk megmentett vagy megmentésre váró kutyáknak a Facebook segítségével gyűjtenek adományt. Sokszor előfordul, hogy egy-egy súlyosan bántalmazott kutya fényképe néhány óra leforgása alatt több száz megosztással…..
Mikkamakka gyere haza 2015.03.06 09:54:57
Helló! :)
Igen, az ingerküszöb valóban eltolódott. De szerintem más oka is van ennek, nem csak a média ördöge. A jól tartott szép, egészséges mentett állatokkal szerintem úgy vannak az emberek, hogy jó helyen van, szeretik, etetik, tehát nincs baj! Abba nem látnak bele, vagy nem akarnak belegondolni, hogy ez az állapot egy állatszerető ember(csoport) erején felül vállalt munkájának eredménye.
Amikor viszont megkínzott állatot látnak, úgy érzik azonnal segíteniük kell, hirtelen mindenki mentőangyal szeretne lenni. De azért ez is csak szalmaláng, és legtöbbeknél nem jut tovább a képek alatt verbálisan kiélt, tehetetlen őrjöngő dühnél. Annak a sok ezer megosztónak a jó része SEMMIT nem tesz. Ezeknek az embereknek a 0,0001%-a, akik valóban felkarolnák a kutyát, és hajlandóak lennének napi szinten szart pucolni a megkínzott jószág után, vagy gennyet törölgetni a füléből, elviselni, hogy támad, harap, mert antiszoc a nyomorult.

Ha már tényleges befogadásról van szó, sokkal inkább esélyes egy - valaki heroikus munkája eredményeképp - 'rendberakott' kutya.

Annak is van hátránya szerintem, ha valaki csak ilyen dolgokat oszt meg - legyen az elborzasztó vagy gazdikereső kép, mert az ismerősök hamar immunissá válnak erre.
'Jah, a Kata már megint valami kutyával akar valamit, na pörgessünk' vagy rosszabb esetben 'elegem van ebből, letiltom ezt a nőt, mit nyomaszt már megint, nem érdekel'

Ezért én ilyen dolgokat nagyon ritkán osztok meg, elsősorban akkor ha személyesen érint, ismerem, történetet írok hozzá - hol mikor miért. Nem azért mert gonosz vagyok, csak félek elkoptatni ezt a nagyon erőteljes eszközt a kezemben - tekintettel vagyok az ismeretségi köröm tűréshatáraira.

Amit tehetek - és teszek is - hogy aktívan térítem a környezetem. Kutyát menhelyről, állatvédőktől fogadjatok örökbe, ivartalaníts, ne szaporíts, járj kutyasuliba. Úgy érzem ezzel tevékenyen többet teszek, mint a Facebook gombok nyomkodásával.

Köszönöm hogy megoszthattam Veled a gondolataimat.
Kata
Ahogy jön az este, a farkasok is egyre jobban rákapcsolnak. A hét közepén meló után mentem ki a falkához, már közeledett a szürkület, amikor megérkeztem. Fergetegpartyra számítottam, megkaptam. Eleve különleges hangulat uralkodott a Medveotthonban, mondhatnám az is, hogy kicsit…..
From: Simon EdhouseDate: Monday 16 November 2009 2.19pmTo: David ThorneSubject: Logo DesignHello David,Azért kerestelek meg, mert egy elég izgalmas projecten dolgozom, és elérkezett a pillanat, hogy szükségem lenne egy logóra. Valami olyasmi, ami a peer to peer kapcsolódódást jellemzi.…..
Mikkamakka gyere haza 2013.02.27 16:23:25
Hogyan lehetséges, hogy valamit a társadalom többsége elítél, miközben a hozzá tökéletesen hasonló dolgot pedig elfogad? Nem furcsa senkinek, hogy a leszbikusokat illetve az ilyen hajlamot elítélni nem szokás, sőt igazából maradi dolog, míg a férfi melegeket már többségében…..
Subba Hülye tánc: Robo 2009.05.07 12:51:00
Gay Robot tánc a világ legunalmasabb munkahelyéről. Senkit se tévesszen meg, hogy több alkalmazottat is lát amint bekapcsolódnak a koreográfiába, PHOTOSHOP! Aki megtanulja a táncot, és lekamerázza a produkciót Subba polót kap!  ..
Odább! ZárÓRAAAA...... 2009.02.21 14:24:46
Ezt ettem 5 héten keresztül minden reggel... Minden áldott reggel.. Az ital és a gyümölcs nem ajánlott. Munkába menet, rakéta gyár mellett. Ez egy Űrrakéta szállító SIHUHU! Streetfighter 4 launch party. Négyen 1 riksában. Megérkeztünk! 8-ig itt nyúztuk a játékot!Még…..
Odább! Ajándékok! 2009.02.11 15:42:00
Lehet kérni mit hozzak!Ami van:gangesz mentes, Kingfisher sör, helyi édesség, helyi fűszer, tea, mindenféle porfogó, fából, márványból, rézből (elefántok, istenségek), helyi ruhák, Szmog, dob, kendő, sál, akármi, mindenféle ékszerek fából csontból akármiből. Már sok…..
Odább! Panoráma kép. 2009.02.04 14:41:22
Körkép! Így sikerült a kép, a panorama maker kitett magáért, pedig ez sok képből van ám! =D   Itt lehet megtekinteni nagyban: http://odabb.blog.hu/media/image/nc/tajpanorama.JPG ..
A fejlécben van egy kis szkafanderes figura. Ő Bomberman, a Dyna Blaster című régi, dosos játék főhőse. Valószínűleg sokan emlékeznek rá: a kilencvenes évek első felében a legjobb multiplayer játék volt (akár négyen is lehetett játszani), pedig nagyon egyszerű szabályokra…..
Az előző post nem lesz elég a mai napra, úgyhogy jöjjön a Bowja the Ninja, ami szintén nem túl hosszú cucc, és ez az egyetlen ok, amiért nem kapott öt pontot. A játékkal ugyanis egyébként nincs semmi baj, a grafika cuki, a történet - magányos nindzsa a gonosz robotot gyártó…..