Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mennelinkabbfelemeli

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Riasztó hírek jelentek meg a hazai málna jövőjével, és nem, nem az egyre gyakrabban hozzánk betörő medvék fogják lelegelni az állományt, az ízletes és egészséges gyümölcs más okok miatt van veszélyben. Egészen prózai dologról van szó, nincs aki leszedje! Az index már…..
Mindig van eggyel lejjebb… Mesébe illő gyorsasággal ment el a városi ház, és lett helyette a tavi. Decemberben már a miénk volt az új ház. A kedves, idős házaspár, akitől vettük, egy új építésű társasházba szeretett volna befizetni abban az esetben, ha nekünk nem sürgős, hogy kiköltözzenek. Miután…..
Dadly Fears Az első lépés 2018.04.01 15:15:00
Amikor egyre többet mászik, kúszik és gurul a gyerek, annál inkább közeledik ahhoz a ponthoz, amikor elkezd két lábon járni. És ahogyan elkezd két lábon járni, úgy elkerülhetetlen, hogy néha elessen. Néha nekimenjen dolgoknak. Beüsse a fejét. Leessen az ágyról. Meg amúgy…..
A hét első felében akkorát hazudott a kormánybarát Pécsi Újság az egyik helyi középiskola beöltözős napjáról, ami már tényleg a legsötétebb, diktatórikus éveket idézi. Az intézménybe járó diákok és a szülők nem győznek háborogni a nagyon súlyos ferdítés miatt...
mennelinkabbfelemeli 2018.04.02 08:35:23
@Gabor K Kadas: Annyire meghatározó alakja Orbén VIktor a történelemnek, hogy nem elég hogy személyese elüldözött itthonról fél millió fiatalt, még elüldözött a lengyelektől románoktól szlovákoktól, mindenhonnan ahová csak elér a mocskos keze.
Vagy: bár a tények nem állnak messze a valóságtól amiket írsz, összefüggés azért annyira nincs közöttük.
Biztosan létezik olyan ember, aki valamiféle elvont félelem miatt hagyta el az országot, de azért a nagyja mégiscsak a nagyobb fizetésért tette.
(miközben nem mentegetni akarom azt a sok mocskot amit 8 éve nyeletnek velünk, de azért mindent nem lehet a nyakukba varrni)
Tékozló Homár Wow not fix it! 2018.03.29 09:12:48
Erre a szegény telefonra még úgy is nagyon rossz ránézni, hogy egy ismeretlen olvasó megviselt tulajdona. Ahogy terjedtek az okostelefonok és emelkedett az áruk, egyre fontosabbá vált a készülékek védelme. Jöttek is sorra a továbbfejlesztett tokok és képernyővédők, a nép egyszerű gyermeke meg…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
mennelinkabbfelemeli 2018.01.28 19:36:20
@Sam8888: ne máár. 7 évesen mennyire lehettem autobuzi? Angolul sem tudtam... próba cseresznye alapon legózgattam az alkatrészeket, és mégis rájöttem / tünk, hogy lesz a leggyorsabb a kocsi.
Az egyik olvasó azt kérdezte, miként látom a volt miniszterelnök kormányfői ambícióit. Azt vette ki tegnapi bejegyzésemből, hogy a két baloldali pártelnök, a DK-s Gyurcsány Ferenc és az MSZP-s Molnár Gyula baráti beszélgetésnek álcázott tévévitájában a volt kormányfő sejtelmesen fogalmazott. Majd a…..
mennelinkabbfelemeli 2017.12.24 20:11:19
@morph on deer: segítek: amikor kormányzott, akkor saját bevallása szerint is lehetett volna sokkal jobban. Azt kúrta el.
Ezen nem segít a többiek gyenge teljesítménye sem, ami utána jött. Meg az sem, hogy azzal mentegeted hogy a körülmények áldozata volt.
Ha tehetséges lett volna, fel tudta volna mérni mire vállalkozik, és annak mi lesz a végkimenetele. Nem sikerült neki...
Érdemes megnézni az utóbbi napok hírei alapján, mi a fontos az Orbán-kormánynak. Nem a gyerekek, a közoktatás és a pedagógusok, hanem a félelemkeltés. ..
A Homárhoz érkező levelek és az ismerősök által elmesélt kalandok alapján alapfeladat ide vagy oda, a Magyar Posta egyszerűen feladta ezt a csomagkiszállítás dolgot. Már nem is teszenk úgy, mintha ez üzemszerűen működne. Itt például milyen munkaszervezésre utal, hogy négy egymást követő nap jelzik a…..
Reflektálva a napokban megjelent írásra: önmagában szerintem semmi megdöbbentő nincs abban, hogy egy idős asszony elhitt egy nyilvánvalóan képtelen paródiahírt. Valószínűleg minden 2 % fölötti párt szavazóbázisában (upsz, ezzel kilőttem a mezőny felét, sorry) találnánk egy sor rosszul tájékozott,…..
  Nem győzzük elégszer mondani, hogy webshopból csak alapos tájékozódás után vásároljon mindenki, különben óriási csalódás és jó sok macera szakadhat a nyakába, az meg kinek kell, ugye. Az alapos tájékozódás pedig az online áruházra ÉS a kiszemelt termékre IS vonatkozik. Ez persze nem egy óriási…..
mennelinkabbfelemeli 2017.11.27 19:16:42
@Nick-son: ha téged nem zavar, hogy füved nem nagyon marad, ha rajta hagyod az őszi avart, akkor semmi gond.
De azokat akiket ez zavar, és tavasszal nem szeretnének újra füvesíteni, vagy lebetonozni az udvart, nos azok összeszedik.
Az meg tényleg eléggé nonszensz, hogy nem égethetem el, nem komposztálható (dió, platán) kukába nem dobhatom, de zsákonként vagy 500 Ft-ért elviszik... egy szezonban meg kellene vagy 30-40 zsák...