Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aksuciv

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogyan a nárcival való kapcsolat sem sétaüdülés, úgy a vele való szakítás különösen nem az. A szakítás dinamikája minden esetben nagyon hasonló: a kapcsolat korábbi fázisait (istenítés - leértékelés - eldobás) fogod egy gigantikus zip-fájlban egyben megkapni. A dráma forgatókönyve valahogy így fog…..
Aksuciv 2017.12.16 17:00:13
@Ciulei Erika: Köszönöm! Én "csak" 4,5 hónapot éltem vele. Azért szívtam én is közben, de nagyon "szépen" csinálta. Most már teljesen összeálltak a mozaik darabkák....teljes lett a kép számomra, ez egy döbbenet volt és sokk, de most már jobban vagyok és egyre jobban. :) Sőt!

Mivel 3-4 hete léptem ki a kapcsolatból és a projekciója által jött egy érzés, hogy amit nekem írt, az róla szól, így valahogy ráéreztem, hogy a nárcizmus szóra kell rákeresnem.... és akkor találkoztam ezzel a fantasztikus bloggal :) Akkor azonosítottam be, hogy ki ő és mit akar!
Folyamatosan keres azóta.....de nem tud elérni, tiltottam. Egyedül az e-mail címemre tud még írni....persze, hogy írt is. Nem reagáltam semmire, egészen mostanáig.
Olvastam és tanulmányoztam sokat a nárcisztikus személyiségzavaros emberekről. :) Kiképeztem magam :)

Szóval azt éreztem, hogy most én akarom őt "rángatni" és írtam neki vissza e-mailt.
Amit ő írt: - csalódtam benned, nem az vagy akinek mutattad magad.
(tudtam, hogy csak provokál....mosolyogtam is és még aludtam is egyet rá :)

Másnap írtam neki válaszul: Sajnálom, hogy így érzel. El tudom fogadni, hogy téves képzeted van rólam. Nincs jogom felülbírálni, hogy milyennek látsz engem. Jogod van a saját valóságképedhez.

Tudtam, hogy egyből írni fog, dobtam neki egy kis morzsát :) Tudom, az fáj neki, hogy nem tudta leigázni a lelkem és a szívembe nem tudta beleszúrni a "kést", pedig már ezt tervezte szerintem, de én gyorsabb voltam és eljöttem. Szóval egy utolsó találkozást akar.... tudom, hogy az lenne a "kivégzésem". Nem fog sikerülni neki :) Ő nem tudja, hogy én tudom, ki ő és milyen ember. Óriási fegyver a tudás :)

Sokan bedőlünk.... a lényeg, hogy tanuljunk belőle és fejlesszük magunkat. :) Aki ilyet túlél és képes magát összeszedni, óriási belső erővel rendelkezik. Fantasztikus emberek. :)
Aksuciv 2018.06.24 19:21:16
@hübrisz: Túl vagyok :D Tanulságnak jó volt! Remélem már "szagról" felismerem őket! Soha többet ilyet! Én még "szerencsés" vagyok, mert gyorsan kiléptem és a blog segítségével már tudtam mit tegyek. Köszönöm!