Regisztráció Blogot indítok
Adatok
missp^^

123 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most elmondjam, vagy ne mondjam és várjak még? :S..
Újabb megfigyelés:12. Karácsonyfa az aulában. /suli/ *.*13. Karácsonyi dalok a rádióban, legalábbis a Plázában :):) ..
Az 1. jel hogy hideg van az emberek téli kabátba járnak. Csizmát húznak. Kesztyűt sálat és sapkát kezdenek viselni. Ez még nagyon korai időszak de sejteti hogy nincs már oslyan messze az a Karácsony.2. Megjelennek a karácsonyi reklámok a tv-be. 3. Feldíszítik a boltokat és a…..
Mért jók a csajos bulik?Mert csak csajok.Mert csak magaddal kell foglalkozni (szal értitek hogy értem).Mert sok pletyka.Mert csajos készülődés.Mert sok pikcsör.Mert vagány.Mert picsáskodunk.Mert táncolunk... úgy rendesen.Mert sok köcsög pasira iszunk, de azért szerettyük őket.Mert…..
Áhh nagyon szeretem úgy mindenhogyan nagyon. :$ he is an important part of my life (L) Kell nekem nagyon kell :$..
" Ajjj de nem akarom, én úgy szeretem az anyukáját..." :D:D:D:D:D:D:D:D csajsziiibehalokneked(L)..
Szeretem mert mindig meg tud nevettetni, mert imád és elkényeztet. Mindig mindenről tudunk beszélgetni. Mindig azt nézi mi a jó nekem. Szeretem ahogy rámnéz a sunyi kis mosolyát, amikor megfogja a kezem, átölel, vagy megcsókol. Szeretem amikor simogat. Azt, ha hülyéskedik, ha…..
Félek. Nagyon. Nem akarom ezt. Olyan rossz érzés. Múlik. Nála biztosan múlik. Érzem. Lehet ő még nem is érzi de én igen. Olyan feszült, tüskés máshogy ér hozzám és kevesebbszer csókol meg. Sírtam. Hétvégén sokszor elkapott csak úgy némán  könnyeztem. Nem vette észre…..
Szal buszpálya. November 14. Jobbra részeg rokkercsapat... az egyik csőgatyás macsó nagyon éli. Én meg egy padon ülök a kettes buszállással szemben. Leült mellém egy hubabuba illatú fiatal srác . Nem teccik a cipője, csúnya. Am tök jó idő van és almát eszek.Tiszapartis…..
Ajj nagyszar:S:S Lehetne már jó úgy télleg :( többideigtöbbszörtöbbet. Kik ezek a hülyék ott fenn a magasba :S? Húzzanak le és legyenek ott olyanok akik tudnak is mit kezdeni magukkal... Pöcsség:S Köcsögök:S Mennyivel másabb lenne minden... és mennyivel több minden elérhető…..
Egész éjjel a másik lélegzetét hallgatni, reggel látni az arcát festék nélkül, a haját fésületlenül, érezni a csókját mentolos fogkrém nélkül - ehhez már szerelem kell. :):)..
Valaki mondja meg, milyen az élet, Valaki mondja meg, mér' ilyen, Valaki mondja meg, mér' szép az élet, Valaki mondja meg, miért nem, Valaki mondja meg, mér' jó az ember, Valaki mondja meg, miér' nem, Valaki mondja meg, mér' lesz gonosszá,Valaki mondja meg, miért nem! Valaki mondja…..
Akarom hogy apumat minden nap lássam.Akarok sok olyan napot amikor csak nevetünk.Akarok sok olyan pillanatot amit sosem felejtek el.Akarok annyit enni amennyit akarok és soha el nem hízni.Akarom hogy mindig érezzem magam boldognak.Akarok sok olyan napot amikor mindent leszarunk és csak a…..
Házibuliba akarooooooooooooook mennnniiiiii!!!!!!!!!!! olyan jó lenne :) és már olyan régen voltam olyan igazi "ereszdel a hajad" házibuliba. Kurva jóóóó :D:D valaki csak nekem csak most csak egyet nem csinál véletlen?! xD. Na jó nem is muszáj csak nekem xP  ..
Azt mondják a nyári szerelem hamar elmúlik, de néha, ami csak kalandnak indult, valami igazivá változhat. Csak a partig tartó rövid sétába telik, amég kiszellőztetjük a fejünket és kitárjuk a szívünket, és új befejezést írunk egy régi történetnek. Vannak, akiket a forróság…..
Általába a lányok szeretnek fodrászhoz járni. Én nem. Én inkább félek. Rühellek. Nem is tudom mikor jöttem ki elégedetten fodrászüzletből. De azért a bájvigyornak mindig ott kellett lennie az arcomon és egy köszönöm tecciket ki kellett préselni a számon. Pedig inkább egy adag…..
Nevetek. Ragyog a szemem. Boldog vagyok.Mindenhol bíztató szavakat hallok.Igen. Kezdenek az álmaim valóra válni.Kezdek a földről a magasba szállni.Itt van nekem ő aki mindig is itt volt.Aki, ha baj van mindig átkarol.Ő az, aki mindenben segít.Aki ha kell mindig lelkesít.És a legjobb…..
Hát igen ezt a mondatot már annyiszor elmondtam hogy kész. Néha kamuból lekoptatás miatt néha azért mert télleg így volt/van. Néha hálistennek érzéssel vagy fuhh csak haggyon békén. Néha viszont kicsit fájó szívvel, de jóltettem érzéssel. A tegnap esténknek lehetne ez a fő…..
Hogy mitől félek? Félek a haláltól az öregedéstől. Attól hogy elvesztem a családomat a barátaimat. Attól hogy nem fognak tudni szeretni az emberek. Attól hogy nem tudok többé nevetni igazán szívből. Attól hogy eltelik az idő és kimarad valami igazán fontos amit meg kellett…..
Én csupán egy lány vagyok a sokból Ki sír, ha fáj, de sírba visz, ha csókol Mint kis különc, kilógok minden sorból De sorry, ez vagyok én! Ha kell, ha nem, csak ennyi, amit érek Én nem leszek egy hétköznapi lélek Ha lóg, hát lóg a lábam amíg élek Egy felhő legszélén…..
Kűttee :D:D? Kűttee!!! :D:DIgazából nem az én stílusom az egész de ez annyira nem volt lényeg. Arra tomboltunk ami volt. Nem az volt a lényege, hogy milyen koncert van, hanem hogy élvezed, bulizol, és éled. :D Itt nem volt olyan, hogyha azt mondja az együttes, h kezeket a…..
Ahogy itt ülök egyedül a szobába és a reggelimet eszem - ami pár szem barack - végigfut az agyamon hogy vegetáriánus leszek. Ránéztem arra a szegény csirkére és fujj én hozzá nem nyúlok majd biztos. Aztán bekötöttük a fejét hogy ne lássam ahogy vádlóan néz rám a szemeivel.…..
Azt mondja szerelmes belém. Én is belé. Csakis belé affelől semmi kétségem. Csak kezdd múlni az a lila köd. Az a mámorító vakító mindenen átszivárgó lila köd.  Félek. Nagyon félek, hogy egyszer ez eltűnik. És már csak a sima egyszerű út lesz, köd nélkül. Látom,…..
Ugye ismerős a tökéletes pár? A két rokonlélek akiknek szerelme sosem múlik el. A két szerető akiknek kapcsolatát sosem fenyegeti veszély. A férj és a feleség akik tökéletesen bíznak egymásban. Ha még nem volt szerencséjük a tökéletes párhoz, hadd mutassam be őket. Ott…..
Jöhet bármi minek várni Gyere viszlek az égbe szállni fel Szeretkezzünk itt vagy bárhol Ölelésed maga a téboly és a mámor! Aki bátor elvarázsol Testem a testeddel forró lázban ég. Szeretkezzünk itt vagy bárhol Ölelésed maga a téboly és a mámor. BY…..