Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tarnay Barcza Erzsi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az informatikai biztonságot nem az adatvédelem durva megsértésével kéne kezdeni. Illusztráció: Le Wagon (Unsplash) Én olyan – egyházi – általános iskolába jártam, ahol több diáktársam konkrétan Facebook-posztokért kapott igazgatóit és efféléket. Az egyházi jelző csak a módszer miatt érdekes.…..
Érthetetlen számomra, miért nem törölték még el a hét órás boltzárat. Itt vagyok újra, visszatértem szeretett régi-új blogomra, egy rövid Medium.com-os, mérsékelt sikerű kitérő után. Technikai gond miatt nem fértem hozzá ennek az adminjához, illetve rettegtünk, hogy az Indexből Origo2 lesz.…..
Miért ne?! MÁV-bűnlajtsrom 2017.12.09 14:52:39
Az előző bejegyzésemben kezdtem el szapulni a magyar vasúti személyszállításért felelős céget, azonban - minden túlzás nélkül - úgy felmérgeltem magam a sokszor többéves emlékeken, hogy kénytelen voltam egy hét szünetet tartani. Most újult erővel állítom a MÁV-ot a digitális törvényszék elé. Az…..
Tarnay Barcza Erzsi 2017.12.09 22:27:47
Van most ugye a Coca-Colának ez az új ötlete, hogy ha már annyira bejöttek a különféle feliratos kóláspalackok, akkor a mikulást csak a zsugorokra rakja föl, helyette köszönet-áradat jön. Nem is ez a lényeg, hanem hogy kinek mondunk köszönetet:  Karihaver?  Még a "zenehaver" szót sem tudtam…..
Tarnay Barcza Erzsi 2017.12.06 22:36:49
Lélekszakadva érkeztem meg a Kelemen László utca sarkán lévő étterembe, ahol aznap este a Délmagyar einstandolása óta hányattatott bulvárszerepbe kényszerült városi kormánylap eseményének meghívott vendége Palkovics László, az EMMI oktatási államtitkára volt. A közösségi oldalukon hirdetett drákói…..