Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thommo

165 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A héten ismét hétközi fordulót rendeznek a világ legerősebb bajnokságában. Ma este a PL 17. fordulójában az a Newcastle United érkezik az Anfield Roadra, akiknek az FA a napokban engedélyezte, hogy az új szaudi tulajdonos birtokba vehesse a patinás klub irányítását...
Holnap délután már a 16. fordulójához érkezik a Premier League. Csapatunk az Anfielden azt az Aston Villat fogadja, akiknél nemrég menedzserváltás ment végbe. A Villa új menedzsere pedig nem más, mint mindannyiunk örök kedvence, Captain Fantastic, azaz Steven Gerrard. ..
Holnap délután ismét PL mérkőzést rendeznek, már a tizenötödiket ebben a szezonban. Hendoék hosszú idő után kimozdulnak Liverpoolból, és meg sem állnak egészen Wolverhamptonig, hogy a Molineuxban a Wolves ellen lépnek pályára. ..
Hétközi fordulót rendeznek a Premier Leagueben, de szerencsére Alissonéknak így sem kell elhagyni Liverpool városát. Csapatunk a Goodisonban lép pályára a városi rivális Everton ellenfeleként, akikkel a tabellán elfoglalt helyezéstől függetlenül mindig parázs meccseket vívunk. ..
Holnap délután újabb PL mérkőzés vár csapatunkra, de Kloppéknak ezúttal sem kell elhagyniuk az Anfield Roadot. Ellenfelünk az a Southampton lesz, akiknek ez az év elég pocsékra sikerült. Hans Hasenhüttl csapata egy közel egy éve tartó hullámvasút lejtmenetében tartózkodott, ahonnan az elmúlt…..
Az idei utolsó válogatott szünet után újra folytatódik a világ legerősebb bajnoksága, a Premier League. Holnap késő délután a csapatunk a Mikel Arteta vezette londoni Arsenalt fogadja az Anfield Roadon. ..
Kisebb kihagyás után újra visszatértünk és ismét kivesézzük a soron következő ellenfelünket. Holnap délután csapatunk Londonba utazik, hogy a nem túl eredeti nevű London Stadionban mérkőzzön meg a házigazda West Ham United csapatával.   ..
Újabb régen látott sorozatot porolunk le. Ebben a visszatérő és ezentúl havi rendszerességgel jelentkező rovatunkban azon játékosainkkal foglalkozunk, akik bár a csapatunk tagjai, mégis ezt az idényt vagy annak egy kis részét az Anfield és Klopp mester vigyázó szemeitől távol, egy másik gárdánál…..
Tovább folytatódik a Bajnokok Ligája. Holnap este csapatunk Portugáliába, Porto városába látogat, hogy ott az Estadio do Dragaoban megmérkőzzön a város azonos nevű csapatával. ..
Holnap délután csapatunk új helyszínre látogat a Premier League szempontjából. Hendersonék a London vonzáskörzetéhez tartozó Brentford városába látogatnak, ahol a Brentford Community Stadionban megmérkőznek az újonc Brentford csapatával, akik történetük során másodszor szerepelnek a legmagasabb…..
A hétközi Milan elleni BL győzelem után tovább robog a Premier League és vele a Henderson vezette Liverpool is. Holnap délután az a Crystal Palace látogat az Anfieldre, akik történelmük során igen sok borsot törtek (legutóbb a 2013/14-es szezonban) a Pool orra alá, de mára a mumus igazi…..
Holnap este ismét kezdetét veszi a nagyfülű BL trófea vadászata. Csapatunk számára nem hozott könnyű menetet az augusztus 26. sorsolás, hiszen Michael Essien és Branislav Ivanovics hathatós közreműködésével a "B" jelű kvartettbe kerültünk az FC Porto, az Atletico Madrid és az AC Milan társaságában.…..
Szűk fél éve nem jelentkeztünk, de most újult erővel térünk vissza blogos felületünkre. A már jól megszokott sorozatok mellett számtalan új tartalommal is fogunk kedveskedni nektek. A blogposztok között pedig Facebook oldalunkon (itt) követhetitek figyelemmel csapatunk mindennapi történéseit. Mi…..
A hosszúra nyúlt válogatott szünet után újra klubfutballé a főszerep, csapatunkra ráadásul nem is kis sorozat vár. A következő tizenegy napban négy igen fontost mérkőzést játszik. Ennek a szűk két hét programjának első állomása a londoni Emirates stadion, ahol holnap este a Giniék az Arsenal…..
Kisebb kihagyás után újra jelentkezik szokásos felvezetőnk. Csapatunk holnap este a egy hosszabbra nyűló válogatott szünet előtt még pályára lép. Ellenfelünk az a Wolverhampton lesz, akik hozzánk hasonlóan sokkal többet vártak az idei szezontól, de akárcsak a mieink nekik is több pofont kellett…..
Újabb hét, újabb játéknap, újabb esély arra, hogy csapatunk elkezdje a mély gödörből való kimászást. Holnap este Sheffieldbe utaznak a srácok, hogy a Bramall Lane-en gyűjtsék be a három pontot, a liga utolsó United ellen. ..
Holnap délután egy igazi presztízs meccs vár a csapatra és a szurkolókra is. Az Anfield Roadra az az Everton látogat, akikkel mindig parázs mérkőzéseket játszunk, elég csak az október közepi derbire gondolni. ..
Csapatunk az elmúlt hetek meccsdömpingje után végre kapott egy szusszanásnyi időt, hogy rendezze a sorait. Hendersonék nyilatkozatai alapján ezt is tették, ugyanis a pihenő lejárt és holnap kora délután Leicesterben van jelenése a gárdának, hogy a King Power stadionban megmérkőzzenek a…..
Csapatunk a múlt héten már mutatott életjeleket magáról, hogy elkezdte a kilábalást a gödörből, de a hét közepén a Brighton elleni vereség újra visszarántott minket a valóságba. Azonban keseregni nem sok idő maradt, ugyanis a listavezető Manchester City látogat holnap délután az Anfieldre. ..
Holnap este visszatér az Anfieldre a Premier League. A múlt héten, két Londonban lejátszott bajnoki után hazatér a csapat és a tabella alsó felében található Brighton and Hove Albion gárdáját fogadják Jürgen Kloppék. ..
Holnap délután csapatunkra újabb mérkőzés vár. A helyszín ismét London, de ezúttal az ellenfelünk nem a Tottenham, hanem az egyre jobb formába lendülő West Ham United lesz. ..
Csapatunk holnap este Londonba utazik, hogy a PL 20. fordulójában ahhoz a Tottenhamhoz látogasson, akik közvetlenül mögöttünk állnak a táblázaton. Ráadásul Mourinho csapata egész jó formában van. ..
Csapatunk vasárnapi United elleni mérkőzése után ezen a vasárnap is megmérkőzik a nagy riválissal, de a két meccs között még vár Hendersonékra egy bajnoki. Ezt a bajnoki mérkőzést pedig holnap este az Anfielden fogják lejátszani a PL 18. fordulójának keretén belül. Ellenfelünk pedig a kiesés ellen…..
Csapatunk bő másfél hét után újra pályára lép a Premier League-ben, ahol nem is kis feladat vár a Hendersonékra. Holnap délután az ősi rivális Man United látogat az Anfield Roadra. A találkozót követően egy hét múlva pedig újra összecsap a két rivális az FA kupa 5. körében, Manchesterben az Old…..
Csapatunk holnap este játssza 2021-ben az első mérkőzését. Erre a PL 17. fordulójában kerül sor és Hendersonék meg sem állnak egészen Southamptonig, hogy a St. Mary'sben megmérkőzzenek a vendéglátókkal. Az idei szezonban a srácoknak nem igazán megy az Anfieldtől távol, ezért is lenne jó az új évet a…..