Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VoodooLove

60 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Amikor belekezdünk egy kapcsolatba minden hiper-szuper. Elöntenek a hormonok, jön a „Lila köd” effektus, és minden oly idilli. Ebben a stádiumban két dolgot tehetünk. Az első megoldás nagyon egyszerű, és kényelmes. Nem teszünk ugyanis egyebet mint nyálcsorgatva belelebegünk ebbe a kellemes,…..
VoodooLove 2019.03.13 20:06:44
VoodooLove 2019.03.13 20:19:32
@Napraforgó88: Na az szuper! Akkor így marad időd kijavítani a helyesírási hibákat. :)
Egyre több közelebbi-távolabbi ismerősömet szippantja be a pszichiátria. Gondoltam, írok néhány sort a bennlévőknek, mert aki bekerül, az bent csak árnyéka korábbi önmagának. Elég sokáig. Lehet, hogy a modern pszichiátria a szadizmust nem tekinti betegségnek, de ha bekerülsz, a BDSM szót halván…..
Alois Schicklgruber 1837-ben egy alsó-ausztriai kis faluban, Stronesban látta meg a napvilágot Maria Anna Schicklgruber hajadon parasztlány törvénytelen gyermekeként. Anna egy zsidó családnál szolgált szakácsnőként, ahol teherbe esett. A kisfiút a szomszédos Döllersheim plébániáján keresztelték meg,…..
Tegnap egy nagyon mély beszélgetésem volt a pszichológusommal. Bizonyára furcsán hat, hogy azt írom, hogy velem egy pszichológus foglalkozik, abból bizonyára az következik, hogy van valami problémám, amit egyedül nem tudok megoldani. Nos, nem erről van szó. Amondó vagyok, hogy a mai világban…..
Nexus Tanulj meg mesélni! 2018.06.25 17:36:30
Estére lecsendesedik a környék. Nincs semmi, ami megtörhetné ezt a csendet. Néha hallom, ahogyan egy szomszéd mocorog, de semmi több. Nincsenek részegen randalírozó fiatalok, nincs hangos zeneszó, csak a fáradt csend. Még nincs hétfő, de már gyászolom a vasárnapot. A mai napot teljes egészében a…..
Hűvös reggelünk volt. Már túl vagyok a második kávémon is. Valahogy nincs kedvem észhez térni. Vadászrepülőgép hangokat hallok. Olvasom a híreket. Megragad a szemem, egy indexes cikken. https://index.hu/kulfold/2018/06/22/aiden_william_control_szadomazo_szex_szekta/ Nem annyira érdekel ez a…..
Nexus Hello Élet, Hello Halál! 2018.06.22 17:15:18
Ha a kettőt eggyé teszitek, a belsőt olyanná mint a külső, a külsőt mint a belső, a fölsőt mint az alsó, a férfit és a nőit egyetlenné teszitek, hogy a férfi ne legyen férfi, sem a nő nő; ha szemek helyébe szemet, kezek helyébe kezet, lábak helyébe lábat tesztek - akkor fogtok bemenni. (Mt 18,3; Mk…..
Nexus Kőbánya Blues 2018.06.19 15:55:38
Hangos zeneszóra ébredtem. A Hobo Blues Band-től a Kőbánya Blues című dal csendült fel. Nagy nap ez a mai. Az Isten tudja, hogy hanyadik alapkövet teszik le ebben a kerületben az elmúlt időszak során. A polgármester beszédet mond. Azt látja, hogy míg a kő lerakásánál egy ember dolgozik és 4 nézi,…..
Ma reggel kortyolgatva a kávémat a következő cikken akadt meg a figyelmem. Általános Női Passzív Ellenállás /Állásfoglalás/ Tudjuk, hogy a politikusok szabadon garázdálkodnak és lopják a közvagyont, a szegények szegényednek, a társadalmi feszültségek nőnek. Harcban állunk egymással. Igen, ez a…..
A szexuális abúzus szexuális visszaélést, bántalmazást jelent. „Éppen ez a legnehezebb az abúzusban: a hallgatás csapdája. Az ember elmulasztja az első pillanatot, amikor még lehetne szólni, lehetne panaszkodni, és utána már minden késő, cinkossá válik. Az abúzus által egy életre összeköti magát a…..
Elzárkóztam a világ elől. Úgy érzem, hogy bőven elég annyi inger, amennyit a környezetemtől kapok. Az egyik este azonban rájöttem, hogy az éjszakai magányos autózás milyen sokat adhat az embernek. Mióta világ a világ, a férfinak szüksége van erre a bizonyos "mehetnékre". A férfi arra hivatott, hogy…..
Fekszem a kórházi ágyon, egy "igazi skizofrén" egy könyvet ad át nekem. "A gondolkodás elvesztett művészete" volt a címe. Azzal a szándékkal kaptam meg a könyvet, hogy ez az a könyv, ami olyan hatással volt rá, hogy mindenféleképpen le fogja rajzolni. A srácnak szabad mozgása volt az intézményen…..
Emlékszem, amikor gyerek voltam akkor behívták a szüleimet az óvodába, hogy megkérdezzék tőlük, hogy milyen filmeket nézetnek velünk otthon, mert a gyerekek valami olyasmivel foglalkoznak, amivel még nem kéne. Nos az én emlékeim szerint nem a tévéből vett információk alapján, hanem egymástól…..
Nexus Modernkori ki(közösülés) 2018.06.09 12:08:45
Mi történik, ha azt mondom, hogy pszichotikus vagyok, de nem vagyok veszélyes sem önmagamra, sem a környezetemre? (Nem vagyok az egyébként.) Az orvos felelőssége, hogy kezeljenek, függetlenül attól, hogy én mit gondolok erről. Kissé ijesztő ez a hatalom a másik kezében.  A harmincas évek végére a…..
Nexus Cica, Cica, Cica, Cica 2018.05.22 11:44:34
Lassan egy éve, hogy először figyeltem meg magamon a "skizofrénia" tüneteit. A valóságban már jóval előtte 2010-2011 körül kaptam jelzéseket pánikrohamok formájában. Végig itt volt a szemem előtt az "OK", de csak most tisztult le a képlet. Ezt most összeollózom, hogy érthető legyen a folyamat.…..
Bizonyára ismerős lehet a cím, de ez most nem a meghasadt elméről fog szólni, hanem a letisztult gondolkodásról. Eddig sem volt nagy titok, hogy fontosnak tartom a saját pszichoanalízisem, és ha szükséges akkor szakember véleményét is kikérem. Úgy egy hónapja egy új pszichológussal dolgozunk együtt…..
Nexus Csúszkáló ​valóságok 2018.04.26 18:40:19
„A valósággal való szembenézés gyakran rettenetes élmény” – Feldmár András A mágikus világképben a skizofrén az beavatott, a dogmatikus világképben csak őrült... Így lehet az, hogy háromezer évvel ezelőtt még prófétaként tekintettek a skizofrénekre. „Nemrégiben felfedezték, hogy amit mentális…..
Jillian Keenan története nagyon izgalmas. Legfőképp azért, mert nagyon hasonlóan látja a BDSM világát mint én, remekül leírja, hogy 17 éves korától hogyan éli meg a fenekelés fetisizmusát. A lány mazochistának vallja magát, időnként, kivételes alkalmakkor behódoló típusú is tud lenni. Tehát 17 éves…..
Nexus Oligarchos 2018.04.15 17:23:41
Mostanában igen kevés idő jutott a blogolásra. Ennek az oka az, hogy elköltöztem egy új helyre. Még rengeteg munka volt, és még van is a lakással. Ez egy kissé lefoglalt. Jó hír viszont, hogy ismét panel proli lettem. Talán Bayer Zsolt szemében is egy kicsit többet jelenthetek. Hisz tudjuk, hogy a…..
Nexus Indigó gyermek II. 2018.04.04 08:07:07
„Ugye nem létezik igazából sötét oldal?” –szólt a kérdés felém, mielőtt a szobába léptünk volna. Alanyomról már sok mindent megtudhattam, hisz egy extrovertált lány volt. Sötét oldal nincs, csak én vagyok – nyugtattam.Világnézetünk pont a tükörképe volt egymásnak. Míg én halálom előtt szeretnék…..
Nexus Indigó gyermek 2018.04.02 20:41:36
Hát akkor üdvözöljük a punkokat is! Most inkább mégis azokról a bizonyos démonaimról írnék néhány sort. Ezek a démonok tulajdonképpen nem is léteznek. Nincs olyan normális esetben, hogy hasadt én. Én egy vagyok azzal, akit a BDSM-ben szadistának látnak, és egy vagyok azzal, aki az anyukája szemében…..
Nexus Provokáció a puszta léteM. 2018.04.02 17:55:49
Ohh igen, Mos-Oi mint "punk" banda... Szerintem ne menjünk bele jobban. Az én álláspontom szerint ennek a zenekarnak igenis megvan a helye ebben a szubkultúrában is. Sőt! A magam részéről sosem az előadó banda politikai hovatartozása miatt fogom megítélni műveit, hanem szigorúan csak azt nézem,…..
Nexus Miért kezdtem el blogolni? 2018.03.30 21:03:31
Az ember fogja, és elindít egy blogot! Mindezt annak ellenére, hogy tudjuk, ez a műfaj "olyan mint a segglyuk". Az egész egy züllött baráti beszélgetésből indult. A cimboráimmal arra a következtetésre jutottunk, hogy van azért jó néhány történet, amit le kellene írni. De ez nem olyan egyszerű ám!…..
Nexus Tirpákiától a Kunságig 2018.03.18 19:23:52
A következő írásunk szabolcsi, illetve kunsági dialektusban íródott. Gyáá! Emlékszem, hogy a várdai strandon henyéltünk, amikor egy bácsi kimászott a medencébő. Pont a fejed fölött harangoztak össze a heréi, amikor kisuttyant a fürdőnadrágjából. Öcsém, milyen kis basznivaló csaj voltál már akkor.…..
Legutóbbi írásaimban arról írtam, hogy sok esetben már átlátnak az emberek a propagandán. A médiát figyelve azonban azt kell, hogy mondjam, sokan nem látják a manipulációt. Pedig közelednek a választások, és egyre keményebb lesz a kampány. Az egyik oldalon leígérik nekünk a csillagokat is, ha…..