Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aby aby

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi években nem könnyű követni, hogy éppen melyik cég szolgáltatja a gázt az embernek, de az éves leolvasás legalább fix pont volt az egyszeri fogyasztó életében. A határvonal, mellyel az addigi becslések miatti feltételezések és számok kiegyenesednek egy új élet lehetőségével. Hát ez…..
aby aby 2017.11.23 18:43:47
"azt mondták, ne törődjek vele, ha megint kilyukad, nem az én káromra folyik a víz, jelentsem be és majd jönnek mindig javítgatni. "oké, rendesek voltak és hamar jöttek szombaton is, de annyira nem örülök neki.
most figyelj ! jobb ha egyáltalán nem örülsz neki, mint de annyira nem. saját tapasztalat. 10 év alatt az ingatlanom előtt ami kb 14-15 méter szolgáltató oldalán ötször volt csőrepedés. mindig kijöttek természetesen, volt amikor éjjel 11-hajnal 5-ig dolgoztak rajta, közben meg folyt a víz az utcánkban meg természetesen a házak alá. minden alkalommal csak azt a 30-50 cm-es darabkát cserélték ki !! mint sokszor a többi ingatlanok előtt is. hozták a vizet a lajtos kocsival, meg műanyag zacskókban. ez eddig oké, korrekt. a járdánk viszont úgy néz ki mint a szántóföld. ez még mindig a legkevesebb probléma. a nagy probléma az, hogy a házak alapjai, ami amúgy sem sziklára épültek, meggyengültek. látványos. repedések. kijavítod, újra jelentkezik. én pl. sokat költöttem erre a mutatványra. elkezdtem a kálváriámat a vízművekkel, de csak az ügyvédekig, statikusokig, etc. jutottam. pénzkidobás volt. mindenkitől az volt a javaslat, hogy belevághatok, de készüljek föl, hogy több millás dolog amit nekem kell finanszírozni. állítólag a vízművek ellen még senki nem nyert pert. pedig én innen akartam indulni. az ingatlanom előtti járdán, meg egyáltalán az említett utca szakaszon életveszély közlekedni.