Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cinimini

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
masszázsblog A szagom buktatott le 2009.08.13 09:02:00
Az igazán profi masszőrlányok kínosan ügyelnek arra, hogy ne hagyjanak semmilyen szagnyomot a vendégükön: nem parfümfelhőben várják, semleges tusfürdőket tesznek a kád szélére és illatmentes anyagokkal kenegetik. Ezzel együtt előfordulatnak balesetek is, jó hogy elsősorban a…..
Modor Tibor [Tibi, der Manierkőnig] (517) ÜzenekKöszönöm mindenkinek a névnapi megemlékezéseket! Imádnivalóak vagytok! ;-)február 18., 11:34Lejárt és elcsépelt témának tűnhet elsőre a wiwes, facebookos profilok kielemzése, de talán mi is tudunk újat mondani. Az évek óta…..
Seric2 karácsony előtt bőrdzsekit vett a fiának, de a cipzár az első használatnál szétment. Bár a bolt vállalta a javítást, háromszor kellett visszamenni érte, hogy végül ne készüljön el. A pénz visszajárt és januárban megérkezett a bocsánatkérés is. Karácsony előtt…..
Leplezzük le a pasikat és vessünk véget a "nagyromantikus" női álmoknak! Merjük kimondani: a férfiak bizony szexelni akarnak! Azért jelentkeznek fel a társkereső oldalakra, azért mennek el a szórakozóhelyekre, azért szólítanak le nőket az utcán avagy a könyvtárakban,…..
cinimini 2009.02.05 21:17:22
@D=M=C: Teljes mértékben egyet értek a hozzászólásaiddal. Szívemből beszéltél.....
Vastagbőr Geronazzo politizál 2009.01.29 10:01:00
Abszurdisztán hozza a formáját. Amikor azt hisszük, ennél már nem lehet lejjebb, akkor jön Geronazzo Maria, és közli, hogy politikai ambíciói vannak...(Feketedisznóvágás-nak köszi a linket) Külön szeretném felhívni a figyelmet két felejthetetlen mondatra: "Az embereket…..
A következő olvasói levél egy olyan jelenségről szól, ami jogosan vált ki ellenérzéseket a hölgyekből: jó néhány párkapcsolatban tengődő férfi vadászik a netes társkeresőkön újabb áldozatok után. Egyik sem vallja be a kezdetek kezdetén, hogy nem főállású asszonyt…..
A miniatűr adagok a menő vendéglátóipari egységek sajátosságai és aki ilyen helyre meg, az megérdemli, ha éhen marad. Ám Vacska és társasága a Centrál Kávéházban nem ehhez szoktak, de az új séf úgy látszik egy másik iskolából származik. Egy olyanból, ahol extrém módon…..
cinimini 2009.01.21 14:55:46
@bogec: nem tudom
cinimini 2009.01.21 14:58:53
Hát ez gyorsan ment. Vasárnapról hétfőre virradóra posztoltunk be egy beszámolót arról, hogy az Aréna Pláza Cserépváros nevű boltjában állítólag megkattant az eladónő, és iszonyú trágár szavakat köpködve kitessékelt egy vevőt, amit egy rakás vásárló figyelt…..