Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bamboochatheone

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jól gondoljátok, ez megint egy energiatakarékosságról szóló cikk lesz. Hiába, manapság ez a trendi és korszerű. A neten egy sereg írás foglalkozik azzal, mikor érdemes cserélni az izzókat otthon és mire. Lehet számolgatni, saccolni, mérni. Én most inkább csak egy konkrét próba…..
bamboochatheone 2017.11.21 03:27:21
Előre leszögezem nem reklámozni akarok, de ezek a termékek nagyon jó minőségűek, magyar forgalmazótól 2(!!) év garanciával kapható LED-es fényforrások. Személyes tapasztalatom annyi velük hogy két éve csak ezt a márkát veszem és eddig még egy sem ment tönkre. Három házat szereltem fel velük, kívül-belül.
@WildBear: Neked ezt ajánlom: www.vtac.hu/6W-LED-spotlampa-GU10-opal-Termeszetes-feher-110-7 Igaz ez nem 40 fokos szögben világít viszont ezért sokkal szebb, egységesebb fényerőt kapsz az egész szobában. Ez egy 4000K-es darab azaz nem hideg nem meleg hanem a közepes fényhőmérsékletű. Ugyanitt találsz 2700 kelvinest is de szerintem annak hiába ugyanannyi a fényerőssége, sokkal kevesebbnek érzik.
Személy szerint nem ajánlom a lencsés powerLED-es darabokat, az már befuccsolt technológia izzószerű használatra, mert rengeteg hőt termel így kisebb a hatásfoka, és sokkal több az előállítási költsége a hűtőborda miatt.

@Untermensch4: Annak a kertész jellegű ismerősödnek itt a tökéletes megoldás: tinyurl.com/yck3lobc teljes fényspektrumú növényes COB LED beépített driverrel. Felrakod egy hűtőbordára, rákötöd a 230-at és boldogan nézed ahogy nőnek a növényeid alatta.