Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dani4447

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor megkaptam már a kérdést, hogy szerintem melyik széria lett a jobb, de egy ideig nem tudtam konkrét és biztos lábakon álló választ adni. Aztán pár napja, több mint másfél év kihagyás után újra elővettem a The Sims 3-mat, és hirtelen megszületett a sokáig bujkáló válasz...a cikk végén kiderül,…..
Dani4447 2019.04.26 20:16:29
A Sims 3-ra reagálva:
Nem igazán értem, te miért nem találkoztál "emberekkel" a városba.
Nálam nyüzsögtek. Sőt nem helybeli lakosokkal is rendszeresen találkoztam úgy emlékszem.
Az egyetlen dolog amire tudok gondolni, hogy be volt kapcsolva nálad az öregedés, így a szomszédság kihal egy idő után, ha azokkal nem játszol és nem szaporodsz.
Ami nagyon irritáló volt a Sims 3-ba számomra az az hogy a telken megjelenő zombik lezabálták a növényeket. (bár gondolom erre is van patch vagy valami mod).
A nyílt világgal valóban az a gond amit írtál, hogy akad. Sokszor tapasztaltam én is, hogy egy idő után játszhatatlan a játék!
Ez mégpedig azért van mert a játék alkotók elbaszták. Nem kicsit, NAGYON!
Ugyan is a program úgy működik, hogy minden kis apró szart/történést ami a városba zajlik elraktároz a memóriába, és ezeknek a dolgoknak kihatása van a további játékra (pl elsétál a városba egy új sim, vagy a házad előtt elrohangáló idegen állatok. vagy bármi más), és nem törlődnek! Ez egy idő után szépen összegyűlik a memóriába, és annyi feladatot ad a processzornak számolni, hogy egy idő után bármilyen erős vasad van végletekig leterheli, és meg fog akadni a játék egyre nagyobb időkre. Játszhatatlan lesz!
Erre viszont valami moder csinált egy fasza kis modot, amivel játék alatt lehetett törölni a gépet feleslegesen leterhelő dolgokat (mint pl telkeden megjelenő lovak, vagy idegen emberek, akikkel a jövőben nem tervezel semmi interakciót vagy bármi mást ami számodra felesleges). Ennél a mod nélkül bele se kezdj! (amúgy meg szomorú hogy ezt egy lelkes modernek kellett megcsinálnia mert az EA/Maxis szart rá...)