Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Feher Gabor

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Kedves Egonymus! Nem tudom, hogy miért pont neked írtam le ezt, ami velünk történt. Talán a személytelen mivoltod, ami miatt terád esett a választásom. Csak az írásaidon alapján ismerlek de érződik az együttérző hozzáállásod az emberi lelkekhez. Bízom a tisztánlátásodban (meg Jehova Tanúja is…..
    Jehova Tanúi szétverik a családokat !   Marhaság,  mondtam mikor Tanúként először találkoztam ezzel a felvetéssel.... És hoztam fel az érveket, hogy miért is hamis ez az állítás....miért is rosszindulatú. Ekkor azt gondoltam, ilyet csak az mondhat,  ki nem ismeri…..
Feher Gabor 2017.11.20 21:44:36
@t.csilla: Orulok, hogy megtalaltam ezt a blogot, mert en is Jehova Tanuja voltam a csaladomat is beleertve (22 evig). kb 7 eve leptem ki a fiammal. Termeszetesen nem Istent hagytuk el hanem a szervezetet. Az utobbi 7 evben rengeteget kutattunk, hogy megtudjuk az igazsagot Istenrol, kezdetben meg belebotlottunk egy-egy csapdaba, mig rajottunk, hogy minden vallas hamis es ott nem talalhatjuk meg Istent. 3 eve bemeritkeztunk a szent szellemben es igy olvasva ujra a bibliat lehulott a lepel. Azok az emberek akik a bibliat olvassak azert nem ertik alltalaban, mert egy hamis vallas csapdajaban vannak ahol felremagyarazzak az irasokat. Szivesen beszelgetnek olyan emberekkel a bibliarol es Istenrol, akik vallastol fuggetlenul es elfogulatlanul kepesek epito beszelgetesekre: "vasat a vassal elesitve" elv alapjan. A hozzaszolasokban azt latom, hogy vannak olyen emberek koztetek akik valoban keresik Istent, es egy uton vannak, mint en is...