Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Deep State..

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így 26 nappal "Az utolsó Jedik" premier-bemutatója előtt talán érdekes lehet elmélyednünk bizonyos kérdésekben, például az egész Csillagok háborúja történetfolyam időbeniségében. A posztunk címében feltett talányra ugyanis nincs konkrét és egzakt válasz, hiszen George Lucas 1977 -ben erről csak…..
Deep State.. 2017.11.19 01:30:53
@Túlélő ...: valami ilyesmi lehetett a szándékuk az űreposz elkészítésekor és ezzel a réges-régen dumával fel is keltették az érdeklődést, hiszen rendhagyó volt egy egyértelműen kormeghaladó film elejére ezt tenni, mikor mindenki a jövőt várta volna. Persze kérdéses, hogy Lucasnak volt e (van e) erre koncepciója, vagy csak egy ügyes fogásnak szánta a nézők figyelmének megragadására. Ha van koncepció arra én is kíváncsi lennék. Amit a poszt felvázol, tetszik. EZT mondjuk el tudnám képzelni (mármint a második verziót).
Deep State.. 2017.11.19 19:56:50
A piac messze a legjobb koordinációs mechanizmusa az emberi cselekvéseknek. De nem csak ennyi. A piac egyúttal biztosítja az emberek egymással szembeni hasznosságának elfogulatlan mérését. Aki a piacon el tud adni valamit, az a vevője szemében hasznos életet él. Egy adott ember éves jövedelme…..
Deep State.. 2017.11.19 12:58:11
@padisah: kötelező szolidaritás, ahogy mondod. Maga az adózás intézménye is erre az elvre épül. Ha nrm fizetsz adót, azaz nem járulsz hozzá a közös költségekhez, megbüntetnek.
Amerikai Plán Paterson 2017.11.17 22:12:45
Jim Jarmusch előző filmjét, a Halhatatlan szeretőket nem voltam képes végignézni. Talán túlzott előítéletességgel viszonyultam a darabhoz, de a vámpírtematikát a hollywoodi stúdiócápák mára már legalább úgyannyira  kiszipolyozták, ahogy Drakula gróf a kívánatos, zsenge női nyakakat. A direktor…..
Az ellenzéki útkeresés ma egy Gyurcsány-vezette DK-MSZP és egy Jobbik-LMP rész-szövetség felé mutat, miközben a Momentum az utolsó pillanatig kivár. Ezek az utak az említett sorrendben is stabilizálódhatnak, és van némi esélye az első két szövetség között a koordinált jelöltállításnak is. A Momentum…..
  Sokáig úgy tűnt, a Hollywoodban kirobbant szexuális visszaélésekkel kapcsolatos botrány a magyar színházi élet valódi megtisztulásához vezethet, az évtizedekig szexuális ragadozókként tevékenykedő erős emberek számára pedig nem lesz bocsánat. Némi hümmögés, minimális kiállás a megvádolt személyek…..
Lassan, de biztosan újra Európa és a világ élvonalába kerülnek a magyar filmek, amit az egyre több nemzetközi elismerés is jelez (Saul fia, Mindenki). Nem kis feladat a sok remek alkotás közül a 15 legjobbat kiválasztani, már csak azért sem, mert nehéz objektívnek maradni, amikor személyes élmények…..
A kormánylap máris vezércikkben retteg az "aljas lejáratótervtől"...
Deep State.. 2017.11.19 01:05:15
@Morpheus.: nem tudom minek kellene kiderülnie, hogy lemondjon, vagy elveszítse támogatóit??? Szerintem nem létezik ilyesmi.