Regisztráció Blogot indítok
Adatok
smfh

2 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szép kis sztorit küldött nekünk Tamás. Azt tudjuk, hogy sok olyan ember vezet autót, akinek nem volna szabad, hiába van rá jogosítványa. Esőben ezek az emberek méginkább megzavarodnak és hatványozottan hülyén és ésszerűtlenül viselkednek. Reggel eléggé zuhogott az eső,…..
kár-park Ez a méreg, nem a cián 2009.01.17 01:41:00
A Totalcar csapatából ketten is hosszan tudnánk ecsetelni, hogy egy húszéves Toyota Corolla felújítása mennyi pénzt, időt, energiát és vesződséget igényel. Pedig Karotta és én nem is a saját kezünkkel építettük meg imádott Hachirokuinkat. Történetünk főhőse viszont három…..
smfh 2009.01.17 06:51:25
@diablos: Így van, polgári peres úton követelhető az összeg.
Kivételesen nem beküldött levelet kaptok ezúttal, mert képbe került egy nagyon aktuális téma. Ugyanis mai napon először, délelőtt 11 órától elrendelték a korlátozásokkal járó szmogriadót Budapesten, mivel igen szar a levegő, beszorult a mocsok, száll a por.további részletek:…..
smfh 2009.01.11 19:51:15
@odanézz: Nem hiszem, hogy a te dolgod lenne számonkérni bárkit is. Ha meg igen, ne csodálkozz, ha a válasz - hm.. nem lesz a szád íze szerint való.

Csak úgy kérdezném. Ha mondjuk síelésből jövök haza lécekkel, kölykökkel, egy heti ruhával, akkor mit csináljak? ERRE válaszoljon valami nagyeszű ha kérhetem. Ilyenkor marhára nem játszik a BKV vak barátaim...
A buzifelvonuláson a hazafiak fényes győzelmet arattak!   Egyébként nekünk miért nem megy valami ilyesmi? www.youtube.com/watch ..
Tibi egy komoly problémára hívta fel a figyelmünket - és főként az ebben illetékesek figyelmét - levelével, ami ha nem figyelünk rá még a mostaninál is jobban elfajulhat. Persze nem gondolom, hogy ezzel globális gondokat tudunk megoldani (bár ki tudja), de kicsiben elkezdhetünk…..
Az Elnök és Miniszterelnök így szólá vasárnap az ő népéhez: Mindenki a "Magyar Charta" zászlaja alá! De mit tehet az a szerencsétlen európai uniós szocialista szociáldemokrata képviselő, aki Brüsszelben dolgozik, érzékeny az emberi jogokra és nem szeretne kimaradni a…..
autózz! Nesze neked autópálya 2008.07.04 13:22:00
Levélírónk J, azt sérelmezi levelében, hogy miért kell teletűzdelni indokolatlanul korlátozó táblákkal egy autópályát. Lehet-e úgy trükközni, hogy az emberek mindenképp belefussanak a gyorshajtás bűnébe? Az objektív felelősség rémétől vezérelve veszélyes szituációkba…..
Mindig szeretjük az olyat, amikor egy történetben érintett megmondja, hogy az nem is úgy volt és különbenis. Legutóbb Magony Szilvi próbálta magyarázni a bizonyítványát, amiből végül az sült ki, hogy akaratán kívül bevallotta, hogy bűncselekményt követ el rendszeresen. Jelen…..
A Szabad Magyarország Felszabadító Hadsereget (továbbiakban SMFH vagy (F)ree (H)ungary (L)iberation (A)rmy FHLA) én alapítottam, még 1998-ban. Nevével ellentétben semmilyen haditevékenységet nem végez. A cél az ép testben ép lélek életfilozófia volt. Sosem hittem volna, hogy…..