Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andi DIY

47 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ANDI DIY Húsvéti asztalidísz 2021.03.29 22:48:27
  Készüljünk együtt a Húsvétra, csináljunk egy különleges asztali dekorációt, mellyel meghitté tudjuk tenni ezt az ünnepet. Egy könnyen elkészíthető inspirációt mutatok be, egy egyszerű húsvéti asztali dekorációt. Készítsd el Te is a segítségemmel.   Amire szükséged lesz az…..
ANDI DIY Húsvéti tojás betűzők 2021.03.29 22:42:09
 A tavasz beköszöntével szeretjük díszíteni lakásunkat és kertünket színes, vidám mintázatú dekorációkkal, amiket akár magunk is elkészíthetünk, de egy-egy termék önmagában is megállja a helyét dekorációként. Kínálatunkban a legújabb trendek alapján kiváló minőségű húsvéti és tavaszi dekorációkat…..
Az ünnepi asztalra sokféle dísz kerülhet, ezúttal egy fenyő alapú van terítéken. Gyere csináljuk együtt!    Amire szükséged lesz az elkészítéséhez: fenyőág ragasztórúd (ragasztópisztoly)  tál nedves oázis tégla kés gyertya fogó drót rénszarvas figura fehér bogyó toboz karácsonyi…..
Biztosan ismerjük a Shrek című animációs meséből Mézit. Sokan készítik el mézeskalácsból a karácsonyi ünnepekor, de elkészíthetjük egy dekorációként is, amelyet akár a fenyőfára, a lakás különböző helyére is felakaszthatjuk, vagy ha autónkba szeretnék egy kis karácsonyi vidámságot, hangulatot…..
Mostanában nagyon trendi dobozokba tenni az adott ünnep jelképeit. Íme egy karácsonyi doboz, mely az év egyik talán legfontosabb ünnepén meghitt hangulatot áraszt az otthonunkban. Gyere nézd meg mit alkottam a saját nappalink ékének.   Amire szükséged lesz az elkészítéséhez: ragasztórúd…..
Bizonyára veled is előfordult már, hogy lapult a szekrényben a karácsonyi díszek között egy olyan dekor, amely már nem tetszett, meguntad, esetleg egyszerűen megláttál a boltban és nagyon megtetszett, ráadásul nagyon olcsó is volt valami egyszerűbb dekorelem(én így jártam ezzel a fa fenyőfával) és…..
Minden évben minden gyereknek fontos május első vasárnapja, mikor is édesanyukat, nagymamáikat köszöntik, kedves versekkel, énekekkel, ajándékokkal. Az anyák napi ajándék akkor az igazi, ha tényleg a sajátkezúleg készítjük. Ime egy ötlet, amivel meglephetitek szeretteiteket.   Amire szükséged…..
A tavasz beköszöntével szeretjük díszíteni lakásunkat és kertünket színes, vidám mintázatú dekorációkkal, amiket akár magunk is elkészíthetünk. Igaz ez most is, járvány ide, vagy oda. Íme egy egyszerű ötlet amit büszkén mutogathatunk - valószínűleg csak képen - az idény sajnos csak virtuálisan…..
Ahogy közeledtek az ünnepek, egyre többször láttam utazásaim során rénszarvasból készült ilyen-olyan kültéri díszeket. Gondoltam nálunk is jó lenne egy rénszarvas az udvarra, de nem akartam világító bolti csodát. Inkább valami környezettudatos megoldást kerestem. A farönk látszott a legalkalmasabb…..
Íme nézzünk egy igazán tündöklő asztalidíszt karácsonyra, ami önmaga egy mini karácsonyfaként is funkcionál, és nagyon egyszerűen, sőt könnyedén elkészíthető, mindössze egy kis türelemre lesz szükség.   Amire szükséged lesz az elkészítéséhez: ragasztórúd (ragasztópisztoly) hungarocell kúp…..
Egyre népszerűbb a manó a boltok, majd az otthonok polcain. Ez a piros ruhás marionett fejű kis csínytevő, aki főállásban a Mikulásnak jelent a gyerek magaviseletéről, éjszakánként viszont válogatott galádságokat követ el.  Történetük Carole Aebersold és Chandra Bell (The Elf on the Shelf) című…..
Készítsünk praktikus, egyedi díszdobozt, ajándékdobozt, melybe csomagolhatsz édességeket, apróságokat a családtagjainknak, barátainknak. Akár 10 perc alatt is elkészíthetünk egy ilyen kis dobozt.  A következő képekben mutatom milyen egyszerű is.   Amire szükséged lesz az…..
Az egyik kedvenc évszakom az ősz, az ezerszínű, zizegő falevelek, pirosló bogyók, csodája, imádom, hogy a fákról lehulló termésekbe bukkanunk mindenhol sétáink során. Ez a csodálatos időszak pedig arra inspirál, hogy készítsünk dekorációt ezekből a dolgokból, hogy az otthonunk dísze legyen. Nézzünk…..
ANDI DIY Őszi asztalidoboz 2019.11.09 20:08:39
Nincs is annál szebb mikor az évszaknak megfelelően öltöztetjük fel az otthonunkat. A természetes anyagokból ilyenkor ősszel bőven választhatunk, akár gyűjthetünk a környezetünkben is színes leveleket, bogyós gyümölcsöket, makkokat, ágakat, gesztenyékeket - mindez tükrözni fogja az ősz egyedülálló…..
Különleges ajándékot választanál az ifjú párnak? Ha egy nagyobb ajándék vagy boríték helyett keresel olyan ajándékot, ami még évekkel később is emlékezeti az ifjú párt rád, ne menj tovább, megtaláltad!   Amire szükséged lesz az elkészítéséhez: papírdoboz (20cm) pappírdoboz (kicsi,…..
ANDI DIY Őszi asztali kosárdísz 2019.11.05 21:25:02
Minden évszaknak megvan a maga sajátos hangulata, melyet többféle módon tükrözhetünk vissza. Egyik mód a különféle asztalidíszek kihelyezése, melyek kellemes, az adott évszaknak megfelelő hangulatot biztosítanak. Ezekhez az asztalidíszekhez felhasználhatjuk a természet kínálta lehetőségeket is,…..
Ha valami egyszerűen elkészíthető ajtódíszre vágysz, de ugyanakkor kevés alapanyagod van, és személyre szabottá szeretnéd tenni, a hozzádillő színekből, anyagokból, mintázatból szeretnéd, de nem rendelkezel elegendő kézügyességgel, ez az egyedi ajtódísz neked való!     Amire szükséged lesz az…..
Nászajándék ötlet, ha nem jut eszedbe semmi különleges, mit is adj az ifjú párnak? Lássunk egy gyorsan, kevés anyagi ráfordítással elkészíthető ötletes, ugyanakkor hasznos ajándékot. Pénzt szeretnél adni, de másképpen mint egy borítékban tálalva?     Amire szükséged lesz az…..
Unod már az ajándéktáskákat, vagy a csomagolópapír túl sablonos, ha igen itt a megoldás. Bármilyen alkalomra is készíted el saját kezüleg az ajándékdobozt mindenképpen sikered lesz, s akinek szánod örömmel fogja venni. Segítségemmel készítsd el te is, gyorsan és olcsón.   Amire szükséged lesz az…..
ANDI DIY Esküvői ajándék ötlet 2019.08.22 19:52:24
Nagyon nehéz kiválasztani a tökéletes nászajándékot egy esküvőre, annál is inkább, mert a haszontalan ajándékoknak az ifjúpár sem örül. Szerencsére nászajándék ötlet fronton rengeteg javaslatot tudok nektek adni. Mutatom az egyik olyan ötletem, melynek biztos vagyok benne az ifjúpár nagyon fog…..
Készíhetünk akár papírból is különleges, ám mégis egyszerű virágot, a megszokott művirágok helyett az otthonunk dekorálásához, vagy akár egy kedves ajándék részeként is. Minden ünnepre és alkalomra az évszaknak megfelelően a papírból készült kézműves dekorációk elkészíthetőek egyszerűen és olcsón.…..
Andi DIY 2019.08.11 17:05:40
@BahariAnna: Nagyon köszönöm Anna :-) A legegyszerűbb, legolcsóbb ragasztópisztolyok szinte bárhol elérhetőek, papír,-dekor,-barkácsboltokban. Érdemes lenne ezeket megnézni.
Ezen a nyáron egy nagyon virágos, különleges színekben pompázó ajtódíszt készítettem a házunkra bejárati ajtódíszként. Nézd meg hogy készült, s ha kedvet kaptál készítsd el a segítségemmel.   Amire szükséged lesz az elkészítéséhez: vessző koszorú ragasztórúd (ragasztópisztoly) home…..
  Csodás tavaszi, nyári hangulatú ajtódísz különleges színkombinációval rózsaszín és menta színben. Számos különlegesség rejtőzik a színek között, apró és nagyobb halvány színben pompázó bazsarózsa, mehogány, ata szeletek ékesítik, a csodás bakulitól a csillag liliig minden megtalálható, amelyek…..
Nem kell mindig nyuszi, meg nagy kerek koszorú. Most egy modern ajtódíszt készítnünk együtt húsvét alkalmából.   Amire szükséged lesz az elkészítéséhez: ragasztórúd (ragasztópisztoly) fa darabok tojás home felirat fafigura (méhecske, madár, házikó) szalagok juta szalag madzag    …..
Öltöztesd díszbe otthonodat húsvétkor is! Hogyha épp szeretnél kirakni valamit a bejárati ajtóra, vagy asztaldísznek, esetleg éppenséggel csak tavaszi hangulatot varázsolnál az otthonodba, vagy a locsolókat fogadnád valami ötletetes ajándékkal, ezekkel az egyszerű tojás nyuszi/csirkékkel…..