Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nicole9333

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan vágnak bele felelőtlenséggel kevert vakmerőséggel a határátkelésbe (bár remélhetőleg egyre kevesebben vannak olyanok, akik nem tájékozódnak előzetesen), nyelvtudás és/vagy megfelelő információk híján. Pedig nem árt tudni, hogy a munkavállalás külföldön sem feltétlenül diadalmenet. A következő…..
Nicole9333 2017.11.17 12:40:53
@Brix: Megkérdezhetem mégis hol dolgozik a feleséged? Mert nekem szintén diplomás ápolóként nettó 140000et ajánlottak,igaz frissen végzett vagyok de a főnővér közölte velem hogy ígyis nagyon örüljek mert sok helyen nem diplomás kategóriába veszik fel a diplomás ápolót.

Decembertől megyek ki dolgozni német közvetítőn keresztül, azoknak akik a fizetés X-szeresét spekulálják, jelezném számukra hogy ott nettó 1700 eurora fog kijönni a fizetésem, pedig 1es adókategória, és segédápolóként!!!! Ami azt jelenti, ha elismertetem a diplomám ez még nőni is fog. Plussz 8 óra munka,heti 38,5 órában, szóval szívesen várnám az indokokat hogy ugyan miért is maradnék itt? A közvetítőm és a Pflegeheim vezetője eddig irtó kedvesek velem bár a többiekről majd csak következő hónapban fogok tudni nyilatkozni.
Az a hely ahova megyek, viszonylag türhető árakon kínálja az albérleteket is.

Csak ha kiszámolom, rezsivel 700 euro a két szobás albérlet, kaja számoljunk nyugodtan 300 eurot,hazajövök egyszer 100 euro és marad nálam 600 euro(segédápolóként).
Magyarországon kapok 140 ezret, 80ért kapok egy garzont, 30ért megkajálok és maradt 30 ezrem.