Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keddves

0 bejegyzést írt és 252 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sötét nadrág alól kivillanó fehér zokni az öltözködés iratlan szabályai szerint minimum véleményes. Talán csak a fehér zokni + szandál kombó az erősebb. Van azonban 3 kedvenc, akinek bármit elnézünk. Még azt is, ha fehér zoknijuk vakítja szemünket. A TOP3 fehér zoknis…..
Az AXN májusban elkezdi nyomni kedvenc dokisorozatunk negyedik évadát, de előtte és utána felzárkóztató maratont rendez azoknak, akik azt sem tudják, hogy mi az a szarkasztikus humor és miért gyógyíthatatlan betegség a hazudozás. A csatorna május 1-jén reggel 9-től, illetve 2-án…..
Nekünk Commodore 64-ünk volt, azt hiszem Ausztriából hozták a szüleim. A kazettás verzió volt, és nagyon irigyeltem azokat a barátaimat, akiknek floppyjuk is volt. Volt egy úgynevezett Turbó kiegészítője is, ezzel gyorsabb volt. Először a kicsi fekete-fehér Junoszty tévén…..
A Kensington piacra dobott egy töltőt, melyet kifejezetten a netbookokra terveztek. A legtöbbel kompatibilis, jó tehát az Acer, Asus, Dell, HP, LG, Lenovo, MSI és Samsung netbookokra is. Ez még így nem is lenne akkora hír, de ami érdekessé teszi, hogy bármilyen usb-n keresztül…..
Valójában 4,27 méterrel, azaz tizennégy lábbal az üvegpadló alatt helyezték el a kamerát, amely a speciális effektekkel turbózott film élő elemeit rögzítette. A látványos trailer a Fox Sport számára készült a NASCAR 2009-es szériájának beharangozására. Videó és részletek…..
frissítés: magyar idő szerint 13:25-kor visszatért a Gmail. frissítés#2: a leállás lehetséges oka, hogy a Gmailben frissült az Offline funkció. Eddig 0.1-es verziószámmal volt elérhető ez a kiegészítés. A lehalás után viszont már 0.2-es verzió látható. Bár mások…..
keddves 2009.02.24 13:08:21
@RaggaFuegos:
Aha, biztos megadom a jelszavamat...
  Örökre rejtsük el a slusszkulcsot. A számok azt mondják, hogy meghalunk: rengeteg ember vezet szarul. Vélemények az azonos című cikkünkről...
comment:com Lecsapott a TV2 2009.01.15 07:11:00
A Prae.hu művészeti portálon november környékén tűnt fel egy blog, amit egy bizonyos Hungarian helyszínelő jegyzett, és hogy finoman fogalmazzunk, a TV2 számára kissé kényelmetlen információkkal és pletykákkal szórakoztatta rajta a nagyérdeműt. A blog számos bejegyzése elég…..
FASZKIVAN! blog Szmogriadó 2009.01.11 12:38:00
Mire kel fel vasárnap délelőtt a budapesti ember? Arra, hogy megint faszkolódni akarnak az életével a buzi politikusok.http://index.hu/politika/belfold/budapest/szmog6446/Szmogriadó. Eddig azt sem tudtam, hogy van ilyen nálunk. Hasonló forgalomkorlátozás volt Pekingben az…..
Bár nagyon szeretjük a negyvenes évek fővárosának stílusát, mégis úgy éreztük, itt az ideje valahogy megfékezni a Batman- és horrorrajongók ámokfutását a blogon. Éppen ezért újabb kérdést intézünk a Nemzethez: Önök szerint melyik épületünk szerepelhetne a Csillagok…..
Gergőnek köszönhetjük a Doeo linkjét, ami vitán felül az egyik legbetegebb játék, amit internet valaha a hátán hordott. A feladat roppant egyszerű: rózsaszín, téglalap alakú cicafejeket(?) kell összeszednünk időre a folyamatosan változó pályán, remek zenei kísérettel. A…..
keddves 2008.09.19 11:05:55
Gergő küldte be az Amorphoust, ami mesteri szinten valósítja meg az értelmetlen, véget nem érő disztrojt. Felülnézetből látunk egy hatalmas bozótvágóval rohangáló embert, vele kell mindenféle amorf szörnyeket levágnunk. A szörnyek ötletessége és a játék remek zenéi miatt…..
keddves 2008.09.16 11:56:11
Az MTI szerint Szeptember 23-tól három héten át ingyenesen letölthető lesz az internetről az Egyesült Államokban Michael Moore Slacker Uprising (hozzávetőleges fordításban: Lazsálók felkelése) című alkotása, amely a műfajt megújító harcos dokumentumfilmes által…..
A gyűjtögetős kártyajátékok rajongóinak biztosan bejön majd a Necronomicon, de a többieknek is érdemes megtanulni a játék nem túl bonyolult szabályait. Két játékos küzd, józanságpontokból lehet lapokat kijátszani, a cél a másik életerőpontjainak lezúzása. Lehet egy…..
A Discovery csatorna népszerű, Mythbusters (Állítólag) műsorának készítői úgy gondolták, érdemes lenne górcső alá venni az egyre népszerűbb RFID technológiát. A technikai részletek tisztázása végett a stáb felvette a kapcsolatot a Texas Instrumentsszel, akik értesítették…..
keddves 2008.09.05 10:45:03
hángörienidiocc Magyar-e vagy? 2008.09.03 12:05:00
Ha van a magyarságnak egy nagy átka, akkor az pont a magyarság meghatározásában rejlik. Illetve pontasan fogalmazva a kirekesztés/befogadás, avagy elutasítás/elfogadás ellenpontok, eljárások felhasználásával annak meghatározásában, hogy adott dolog, személy magyar-e, vagy…..
keddves 2008.09.03 14:23:20
A zeneileg legjobb himnusz:
www.youtube.com/watch?v=JBPyx2U3Ll0
Ez aztán nem negatív! Sugárzik belőle a büszkeség.
Alig egy hónap alatt hárommilliót mobilt adott el az Apple, és semmilyen jel nem utal arra, hogy a vásárlási kedv csökkenne. Ezt az eredményt Michael Cote telekommunikációs elemző szerint érte el a vállalat, Cupertino azonban nem kívánta kommentálni a spekulációt, ahogyan azt sem,…..
Az újságárus bódék oldalán napok óta feltűnő, nagyméretű plakáttal és rajta ezzel a kedélyes, tegeződő felirattal nézhetünk szembe – Akarsz egy jót röhögni?A Móricka elnevezésű kiadványt hirdetik így, s benne az átköltött La Fontaine mesét a lusta tücsökről és…..
Ebből a sztoriból a világ legkínosabb Office epizódját is össze lehetne hozni: pisilni kell a kollégának, persze gyere fel hozzánk, úgy sincs otthon senki, aztán nyitod az ajtót, és fél perc is eltelik, mire észrevesznek. Tényleg van élő ember, aki ilyenkor azt mondja, hogy meg…..
autózz! Bunkóbb-e a BMW-s? 2008.08.09 07:41:00
Tamás egészen frusztrálttá vált a posztjaink olvasása közben, mert folyton mindenki a BMW-seket bántja, miközben az Audisokat ugyanúgy cseszteti a nép, de ennél is érdekesebb, hogy pont a suzukit hozza fel ellenpéldaként, mikor a suzukisokat gyakrabban éri inzultus a sok…..
Jonathan Zdziarksi talált rá az iPhone 2.0-ás szoftverben arra az utalásra, ami szerint létezik egy feketelista a tiltott iPhone alkalmazásokról. Amelyik felkerül a listára, azt elvileg nem lehet futtatni az Apple telefonjain. Akkor sem, ha azt a felhasználó az alkalmazást már…..
Hol is kezdjem? Talán ott kéne, hogy SPOILER MENTES az írás. Aztán muszáj úgy folytatnom, mert nem bírom nem kimondani rögtön itt az elején, hogy A sötét lovag 2008 eddig vitán felülállóan legjobb alkotása. Megpróbálom objektívan összefoglalni, hogy miért is, de nem…..
"Biztos tiszta furcsa, de engem nem szólítgatnak meg az utcán, vagy a nagyon divatos szórakozóhelyek söntésénél. Esetleg néha odajönnek srácok olyasmival, hogy megtudom-e mondani az időt, de én nem vagyok olyan egoista, hogy ezt csajozásnak vegyem. Nem úgy mint egyesek.Történt…..