Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TGabo

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Momentum nagyot nyerhet a hétfőn kezdődő népszavazási aláírásgyűjtésen akkor is, ha esetleg nem jön össze a 200 ezer érvényes aláírás -- és nem csak az adatbázisának bővítését. A mai állás szerint világos, hogy a baloldali ellenzék nem fog segíteni a Momentumnak a kampányban, inkább érdeke…..
TGabo 2017.11.17 12:04:41
@Furore Carcosa: Igen, sokkal jobb az, hogy homokba dugod a fejed és nem veszed észre, hogy mi megy körülötted.

Az, hogy jelenleg egy személy képvel van teleplakátolva az egész ország (a legapróbb falvakat is beleértve) akit "gyűlölni kell" csupán hisztérikus rettegés lenne vagy a valóság?

Az, hogy a kormánypárti gyűlöletpropaganda olyan eseményeket eredményezett mint Őcsényben, Kömlőn vagy legutóbb Perbálon az is hisztérikus rettegés lenne vagy a valóság?

Az, hogy a Fidesz rátette a kezét a fél médiára ahol azóta permanens gyűlöletkeltés folyik pusztán hisztérikus rettegés lenne vagy a valóság?

Az, hogy a Fidesz emberei szitematikusan tépegetik le az ellenzéki pártok plakátjait hisztérikus rettegés lenne vgay a valóság?

Az, hogy a Fidesz kopasz verőembereket küldött a választási irodába, hogy megakadályozzanak egy népszavazást csupán hisztérikus rettegés lenne, vagy a valóság?

Az, hogy Orbán Viktor példaként állította Magyarország elé Putyin Oroszországát és Edrogan Törökországát csupán hisztérikus rettegés lenne, vagy a valóság?

Az, hogy Orbán Viktor személyesen gratulált Edrogannak, az amúgy külföldi megfigyelők által elcsaltnak tartott népszavazáshoz, amin a törökök megszavazták a diktatúrát, vajon hisztérikus rettegés lenne vagy a valóság?

Az, hogy a Fidesz épp most készül elfoglalni a bíróságokat csupán hisztérikus rettegés lenne vagy a valóság?

Folytassam még?

Igen bazdmeg, sivalkodok, hátha felébredtek végre a kibaszott csipkerózsika álomból amiben éltek. Igen bazdmeg, felmegy bennem a pumpa, amikor az egyik oldalon azt látom, hogy Mészáros Lőrinc a világ legsikeresebb vállalkozója minden rekordot megdöntő növekedéssel, a másikon meg azt, hogy "jaj hát mi most építgetjük a pártunkat, nem kell úgy sietni a kormányváltással, dehogy fogunk össze mi bárkivel is, majd nyerünk mi egyedül is 4, 8, 12... akárhány év múlva".

Nincs itt semmi veszély, a magyar demokrácia állapota tökéletes, semmi sem fenyegeti a jogállamiságot, a szólás és sajtószabadságot, igazságos a választási rendszerünk is nem kell itt hisztizni, nemigaz?!
TGabo 2017.11.17 12:58:01
@GyMasa: Igen, az én mentalitásommal van itt a baj. Az nem baj, hogy Orbán diktatúrát épít, azon nem kell kiakadni, az én mentalitásom, az itt az igazi probléma. Esetleg még leírhatnád, hogy a magamfajták miatt tart ott az ország ahol, miközben az amúgyis szétaprózott ellenzéket osztjátok még tovább.

Élnézést kérek, élvezd csak tovább a NER-t, nem akartalak megzavarni. Adjatok még Orbánéknak pár évtizedet, hátha megunják maguktól. Vagy legalább bevesznek titeket is a buliba, úgyse nagyon különböztök tőlük.
TGabo 2017.11.17 13:07:18
@GyMasa: Pont fordítva. Az elején próbáltam cizelláltan - meg sokan mások is - de láthatóan ti nem értetek a szép szóból, ellenben vég nélkül nyomatjátok a bullshit generátort, amiből viszont kurvára elegem van - és elnézve a támogatottságotokat, nem csak nekem. Nektek tök mindegy, hogy Bojár Gábor hívja fel a figyelmeteket az elképesztő logikai hibáitokra udvariasan vagy én küldelek el titeket a picsába, egyre megy. Akkor meg minek erköldjünk, nem igaz?!

Be is fejezem, gyere majd vissza a választások után, aztán meséld el, hogy vertétek le a Fideszt egyedül, a remek taktikátokkal!