Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TGabó

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Momentum nagyot nyerhet a hétfőn kezdődő népszavazási aláírásgyűjtésen akkor is, ha esetleg nem jön össze a 200 ezer érvényes aláírás -- és nem csak az adatbázisának bővítését. A mai állás szerint világos, hogy a baloldali ellenzék nem fog segíteni a Momentumnak a kampányban, inkább érdeke…..
TGabó 2017.11.16 23:50:55
@NotaBene: Milyen Gyurcsány? Ki beszélt arról, hogy összefogásba feltétlenül minden pártot bele kell venni, beleértve Gyurcsányt is? Ki mondott olyat, hogy Gyurcsány nélkül nincs összefogás? Kicsit uncsi már, hogy folyton Gyurcsányoztok valahányszor felmerül az az ördögi gondolat, hogy párszázalékos pártok talán többre vihetnék ha összefognának, mintha külön-külön indulnának, ezzel egymást is gyengítve.
Az LMP-vel vagy az Együttel miért ne lehetne összefogni? Miért kellett csípőből elutasítni már az összefogás lehetőségét is és még csak le se ülni tárgyalni erről senkivel? Sőt, még direkt elindulni Juhász ellen?

Az lesz az eredmény, hogy erősödik az LMP meg parlamenti párt lesz a Momentum? Húha! És ez kinek lesz eredmény? A Momentumos srácoknak biztos, ők jobban fognak élni parlamenti fizetéssel, de amúgy mi a fészkes fenét fognak elérni egy 2/3-os Fidesz kormány mellett a parlamentben? Mit tudtak elérni a jelenlegi parlamenti pártok? Mit tudott az LMP megakadályozni a parlemntből?

Ébredjetek már fel a mesevilágotokból! Összefogás nélkül SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN NEM LESZ KORMÁNYVÁLTÁS! SOHA! Mondom újra: SOHA! Lehet álmodozni, lehet magatokat hitegetni, lehet még ezerszer előhűzni az összefogás=Gyurcsány kártyát - amivel lassan el lehet érni a kormányzati Sorosozás szintjét - de kormányt váltani, egymás ellen is küzdő aprócska kis mókusörsökkel, na azt nem lehet. Elmondhatjátok majd minden választásnál, hogy hát most nem sikerült, de majd 4 év múlva fog (like LMP)! És ha akkor se, akkor majd a következő 4 év múlva. És így tovább... De a lényeg, hogy összefogni soha, senkivel! Azzal se aki 99%-ban ugyanazt mondja mint mi. Sőt azzal a legkevésbé, annak külön neki is kell menni, hogy érezze a törődést!

A Momentum remek stragéiája egyelőre oda vezetett, hogy új szvazók megnyerése helyett még azokat is elbukták akik kezdetben még támogatták őket. Ahogy Borat mondaná: NAGY SIKER!