Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Ligeti

47 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
54 éves vagyok, tele életkedvvel és tapasztalattal. 8 -azaz 8 db- államilag elismert iskolai végzettségem van, a legmagasabb OKJ-s felsőfokú, egyik sem diploma.....ja és nincs nyelvvizsgám. Annak idején mi az oroszt tanultuk, de....ugyan minek? Ezzel senki sem törődött, hogy ennek a…..
Már a péntek este után érlelődött bennem a bejegyzés írás, de a tegnap este olyan csúnyára sikerült ,hogy ebből lett a bejegyzés. Pedig a péntek se volt semmi. Hazafelé a Viktorral felváltva próbáltuk egymást vinni a biciklimen több-kevesebb sikerrel. Ezt látszik igazolni a…..
Bár még csak most kezdődött a félév, azért jó, ha már most figyeltek az intő jelekre, nehogy aztán a vizsgaidőszakban a szakítás miatt ne tudjatok tanulni! Titeket mivel oltottak az egyetemen? Sziasztok! Mostanában rákaptam a blog olvasására, és úgy döntöttem, megírom…..
A Ligeti 2010.09.27 15:46:28
Érdekes kérdést vet fel következő posztunk, melynek szerzője ugyan megállapodott már, mégsem tud szabadulni egy srác emlékétől, a mindent elsöprő orgazmusoktól, az együtt töltött szép időktől. Míg a többi pasija békésen belesimul az emlékkönyvbe, ez az egy nem hajlandó,…..
A szenvedélybeteg fiú azt mondta a lánynak, hogy már nem használ heroint, meg hogy szereti. Lerészegedések és hazugságok. Ebben a történetben valahogy minden furcsa. Adott egy lány (én,19 év) és egy fiú, természetesen. Nevezzük Leónak, mert az rövid. Ő most 22.  Röviden az…..
Agyhugykő Veszélyes a gyantázás 2010.03.09 17:20:20
Könnyebb kimenetelő közúti balesetet okozott múlt kedden Floridában egy nő, aki vezetés közben fazongyantázta a fanszőrzetét. Vallomásában elmondta, hogy a barátjához készült Key Westbe, és az alkalomhoz illő toalettel szeretett volna megjelenni a randevún – mesélte…..
A Ligeti 2010.03.09 17:56:08
www.storyonline.hu/?cid=22814
Adalék a cikkhez. Bár a kép alapján inkább a haját festette volna...
never the same breaking news 2009.10.16 23:20:42
Hamarosan érkezik ne fürggyé le és FKK című bejegyzésünk. A fesztiválsztori magántermészetű okok miatt elmarad...
Asszem sokallok... Faxa Kóxi 2009.09.16 14:03:53
A Szerkesztőségből senki nem jutott el a FEZEN-re, ami a nyár utolsó utáni fesztiválja, ellenben Karesz ott volt és megkoronázta az idén nyáron nyújtott teljesítményét. Beszámoló hiányában változatlan formában közlöm a Tanár Úr sms-eit amiket a három nap alatt nekem írt.…..
A Ligeti 2009.09.18 16:05:21
never the same A pacni 2009.08.05 16:25:00
Időközben itt a nyár. Az emberek strandra járnak és mutogatják mindenféle testrészeiket. E két  Nobel-díjas gondolat után  térnék az eredeti témára. Valami isteni sugallat alapján, de minden egyes rólam készült strandos és nem strandos képen a háttérben …..
Agyhugykő goodbye liver 2009.08.03 21:59:00
Megjöttem Balatonról.Májfunkcióm egyenlő a nullával.Rájöttem olyan koktélokra amik tiltólistán vannak szerintem.Arra is hogy lehet több napig csak sörön és boron élni evés nélkül.Szerdától hétfőig sikerült leamortizánom magamat többedmagammal.A németmagyarangolhorvát…..
A Ligeti 2009.08.04 00:17:37
 3x pakoltam össze cuccait,de mindig visszasírta magát Egy közösségi portálon akadta rám…elolvasta az írásaimat,majd elkezdett reagálni…jöttek mentek az üzenetek,melyben többnyire az önmagával való küzdelmét ecsetelgette,ugyanis éppen „kilábaló…..
never the same Felvilágosítottak 2008.07.27 22:50:00
Hmmm, felidéződnek bennem a régi szép emlékek. Az nem titok, hogy én fiú középiskolába jártam. Harmincvalahány fiú osztályonként. A hatodik óra után, már a takarítónőre is ráizgultunk. Még a korai éveinkben (elsőben vagy másodikban), bejött osztályfőnöki órára két…..
B-oldal Fesztiválklisék 2009.07.11 08:40:00
Mindannyian tudjuk, miről van szó. VOLT, Balaton Sound, EFOTT, Hegyalja, Sziget... foglaljuk össze, Vágó úr!Lánc, kés, balta, nuncsaku, bazooka lerakat a bejárati rendőr-security pavilonban, kiegészítve „ellenséges” (nem szponzor) fél sörökkel.A karszalag mindig a szőrre…..
Remélhetőleg, nem sértették meg a cikkírók az úgynevezett vándorkurvákat, akik kimaradtak a felsorolásból, annál is inkább, mivel ezen alfajról mindezidáig nem született feljegyzés. Nagyon speciális fajról lehet szó, akik nagy valószínűséggel a helyváltoztatási…..
A rendezői változatból kiderül, miért is érdemes az alkoholfogyasztás manapság elterjedt, mondhatnánk divatos, azaz trendi irányzatához, a kómára ivás eszközéhez nyúlnunk vagy egyáltalán az alkoholhoz, de ez majd  szolgáljon tanulságul, miután megismerkedtünk  a…..
A Ligeti 2009.06.24 21:39:52
@vidéki men: Az sokkal nagyobb gáz, ha más emlékszik, legalábbis esetemben, mint pl. a két évvel ezelőttin. Mert a fejemen a púpot és a lila foltokat most be tudom azonosítani, de mi lenne, ha csak néznék, hova lett a fogam:)

Itt Dévaványán nem cink 24 évesen az érettségi néhányadik nekifutásra, bár ebben az osztályban a három év alatt párszor megfordult a fejemben a nagy tudományos kérdés, hogy vajh létezik-e nulla IQ. De az egy lány volt és 20 éves.
Szigorúan tudományos, már-már elbulvárosodott és elnéptelenedett blogunk legnépszerűbb bejegyzése kissé váratott magára, vagy legalábbis az esettanulmányok lefolytatására alkalmas időre, amire végül is nem került sor (sör). Engem ért volna az a nemes megtiszteltetés, hogy…..
Örök dilemma, megtartsuk hűtlenségünk titkát, vagy mindent mondjuk el őszintén.Sziasztok!Segítsetek!Már több mint fél éve van barátom,de mellette 3 hónapig volt vkim,mikor nem voltunk olyan jól meg,tudom erre nem lehet kifogás,csak keresgélem én is,de hiába kérdeznétek meg nem…..
Nos a blogolvasó közönség számára bizonyára úgy tűnhet, hogy az utóbbi időben felhagytunk kedvenc tevékenységünkkel, és már-már nem pusztítjuk az alkoholt rendesen, pedig ez az a dolog amihez értünk rendesen. Ellenben meg kell nyugtassak mindenkit, hogy sokszor azért maradt el…..
Megcsaltalak Pocsék az ágyban 2009.06.06 09:45:00
El kell ítélni azt a nőt, aki azért keres magának "kalandokat", mert a férjétől nem kapja meg azt az ágyban, amire vágyik?Férjnél vagyok 7 éve, a párom a mai napig mondja, megcsókolná a lábam nyomát is. Nagyon szeret, mindegy hogy nézek ki, ha zsíros a hajam, vagy…..
Hamarosan új funkcióval bővül az iWiW. (Az átállás miatt lehetnek fennakadások a kiszolgálásban.) Az "Évről évre" névre keresztelt social timeline lényege, hogy összeszedhetjük életünk történetét, ismeretségeinkből. Kivel jártunk közös suliba, kivel mikor…..
Eredtünk nyomába a kérdésnek. Természetesen a magukat rendes, szélsőséges esetben szolíd, még szélsőségesebb esetekben sármos,  jólelkű, az őszinte érzelmekben (még) hívő, rendezett életkörülményekkel rendelkező, megértő  férfiúnak mondott, társadalmunk jól…..
Beigazolódni látszott az a teória, mely szerint minden női megnyilvánulás, tehát sértődés, fejelfordítás, nem beszélés, szemrehányás, kérdőre vonás - és a féltékenykedést nem is említettük- a hiszti gyűjtőfogalommal azonosítható, persze abszolút téves…..