Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Demokra Tamás

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha végignézzük az orbáni hét pontot, máris elmúlik a félelmünk. Nem fog olyan sokba kerülni az új családpolitika.     Társadalmi konszenzus van a családpolitikai akcióterv mellett – jelezte a Nézőpont Intézet. Na és ki fogja ezt kifizetni? Mi, állampolgárok? - merült fel a kérdés a sajtóban,…..
Demokra Tamás 2019.02.12 11:29:44
Ezt az öt kérdést senki sem teszi fel se az ellenzékből, se a társadalomból: Lehet nekem sem kéne!   Az öt kérdés 1. Ha mindenki vállal négy gyereket, és emiatt adómentes, akkor ki fizet adót? 2. Ha mindenkinek van négy gyereke és vesz egy autót a piaci ár ötödéért, ki fizeti ki a fennmaradó…..
Demokra Tamás 2019.02.12 07:15:50
@myrath: Nem is szabad támogatni őket, tüntessünk inkább, meg O1G-zünk, aztán, majd csak lesz valami. Legfeljebb megint bejelentjük, hogy elkúrtuk, nem kicsit, nagyon... Majd koldulunk megint az IMF-nél, ahogy az 2010 előtt volt szokás.
Demokra Tamás 2019.02.12 07:16:11
@belevauvau: valóban, a nagyszámú betelepített agysebész és mérnök hirtelen megtanul magyar nyelven, és nekiáll verejtékes munkával megtermelni a nyugdíjad, mert ők ilyen jófejek és otthon is ezt látták és így is cselekedtek
Demokra Tamás 2019.02.12 07:15:38
@civil huszár: Akkor te most a jobbikos képviselőkkel is cimbizel, akik zsidót listáznának, zsidót és cigányt vertek?
Halloween kapcsán egymást érték a keresztyén oldalak cikkei, amelyek az amerikai importünnep követésétől teljes joggal óvtak, főleg annak sötét erőkkel kacérkodó kapcsolódási pontjaira rávilágítva (pl. itt vagy itt). Kíváncsi vagyok, lesznek-e, akik tartalékoltak egy kis…..
Mióta nincsenek migránsok, illetve amióta már a propaganda se fenyeget velük, nem járnak jó idők a kormánypártokra...
Egy biztos: már nem kezdődhet rosszul a jövő év. Megalakul Kásler Tízparancsolat Miklós nagy álma, a Magyarságkutató Intézet. Apró öröm, hogy egy másik, orbánista gittegyletet, a nyelvstratégiait megszüntetik...
Satyrblog Nemzeti dalainkról 2018.08.21 12:51:40
Ezúttal nem az ismert Petőfi-vers kerül terítékre, hanem valódi dalok, vagyis megzenésített versek. Nem is akármilyenek. A két költő Kölcsey Ferenc és Vörösmarty Mihály, a két zeneszerző Erkel Ferenc és Egressy Béni. Ennyiből már kitalálható, hogy a Himnusz és a Szózat az a két zenemű, amelyről…..
Az Európai Néppárt vezetői elbeszélgettek egy kicsit Orbán Viktorral, és a magyar miniszterelnök máris erős kereszténydemokrata kormányzást vizionál a jövő Magyarországán. Korábban is meggyőződhettek a Fidesz pártcsaládjának felelős vezetői arról, hogy Orbán rendszerint mást mond, mint amit tesz, de…..
Orbán Viktor március 15-ei, erkölcsi, politikai és jogi elégtételt kilátásba helyező mondata után a miniszterelnök kedvenc lovagkeresztes tintafröcskölője, Bayer Zsolt is megmondta a tutit, és szépen beleszállt az ország nemfideszes részébe, a demokrácia mellett kiálló többségi…..