Regisztráció Blogot indítok
Adatok
11Hagyma11

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Peruban hatalmas felháborodást keltett az a bírósági ítélet, amiben azzal mentették fel a szexuális erőszak vádlottját, hogy az áldozat vörös színű intim alsóneműt viselt.A Peru déli részén, a festői Huacachina oázis szomszédságában található Ica városában tartott eljárás során a bírók szerint az…..
Mit tehetne az állam és mit nem azért, hogy több gyerek szülessen. Két lista. Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel a Kossuth rádióban azt monda: „Átfogó megállapodást akarok kötni a magyar nőkkel. Mondják el, mi pedig értsük meg, mit akarnak. A gyerekvállalás a legszemélyesebb, de a…..
11Hagyma11 2018.04.22 21:31:26
Este negyed 10van.. Apa vagyok és férfi.. Kijöttem a gyerekszobából, mert végre elaludt a lányom.. A fiamat a feleségem próbálja fogmosásra ösztönözni :)
Leülök a gép elé, és szemembe ötlik a cikk címe..
Egy pillanatra átsuhan rajtam a gondolat, hogy talán most...talán most az egyszer egy nem férfi és önutálattal átjárt cikket fogok olvasni, ami gyakorlatilag arról szól, hogy milyen bunkók a férfiak, és milyen kiszolgáltatottak a nők...De nem.. arra a lelki fejlődésre még várni kell 10-15 évet, hogy a túltolt feminnácik elmenjenek végre aludni.. Nyílván lesznek akkor is, csak a most 25-30 éves nők, akik öntudatuk részének tekintik a férfiak utálatát, addigra rájönnek, hogy nem volt igazuk.
Ezzel az írással az a problémám, hogy valós, és gyorsan megoldandó probléma megoldásának álcázva próbálja megmutatni, hogy mennyire rossz életük van a nőknek...
A felsorolt "megoldások" a nők előjogainak kiterjesztéséről szól, nem arról, hogy mi kell a gyerekhez.
A gyerekhez kell két ember, akik szeretik egymást, akik elköteleződnek egymás, és a családjuk iránt. A mostani nők egy nagy részéből hiányzik a "családanyaság".. hiányzik a kompromisszum készség. Félnek, hogy szülés után mekkora lesz a seggük, hogy fog lógni a mellük.. Hogyan tudnak elmenni nyaralni... Meddig tudnak majd reggel aludni.
Lehet itt pénzt osztani, de nem ez a megoldás. A megoldás az, hogy fel kell ismerni, hogy anyának lenni fontosabb, és megbecsülendőbb feladat, és munka mint egy vállalat igazgatójának lenni. Fontosabb, és nagyobb társadalmi elismerést érdemel, mint tanárnak lenni, mint tűzoltónak, mint mentősnek.
És nem az anya nem egyenlő a nővel. Pusztán azért mert valakinek nunija van (vagy kukija), még nem lesz tiszteletre méltó... Nem lesz megbecsülendő. Nemek alapján előjogokat osztani, vagy hátrányosan megkülönböztetni retardáltság.
...
Szóval lehet itt pénzt osztani, lehet hülye igényeket írni a blogomban, mert éppen nem szeretem (vagy éppen szeretem) az aktuális kormányt. Amíg a nőiesség legfontosabb megnyílvánulását, az anyaságot értéktelen időpocsékolásnak állítják be a túltolt majom női jogvédők, addig nem lesz népszerű foglalkozás anyának lenni.