Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hatharminc

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Harmadik Birodalom fénykorában Franciaországtól Sztálingrádig, valamint Berlintől Észak-Afrikáig húzódott. Ezeken az irdatlan távolságokon keresztül mégis pillanatok alatt tudtak a parancsnokok a német főhadiszállással kommunikálni. A frontvonalakban működő sokféle középhullámú és rövidhullámú…..
Tábori élet A támaszpontok voltak az amerikai erők hátországai. Csak ezek nyújtották azt a viszonylagos vagy tényleges biztonságot, ahol a katonák igazán ki tudtak kapcsolódni. Az őrjáratról visszatérő gyalogosok tehát alig várták a percet, hogy újra a “dróton belül” lehessenek. Kondor László így…..
"Állandó szerzőnk, DDQ folytatja cikksorozatát korabeli bulvár témákkal, könnyed de mindenképpen érdekes és garantáltan ritkán látható képekkel a múlt század húszas éveinek újságaiból. Ma éppen 90 évet ugrunk vissza az időben!" - Jtom Igen, nem tévedés, ugrottam egy évet. Sajnálatomra az újság…..
hatharminc 2018.08.24 09:24:23
Ez az írásunk nem fog tömegeket megmozgatni, de barkácsblogként tisztelettel adózunk a veszélyekkel dacoló,  műkedvelő olvasztároknak. Van annak egy heroikus hangulata, mikor befejeződik a csapolás, kihűlt a forma és elkészült P. Mobil logónk. Kipirult, büszke arccal hajítjuk…..