Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Némó

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Frissítés: Bocsánatot kérek, egy kicsit félreszerveztem a dolgot. A javításokat és kiegészítéseket pirossal jelöltem. Frissítés 2: A magas vízállás, a rengeteg szúnyog és a hatalmas sár miatt a sátorozást elhalasztjuk augusztus végére. Sziasztok! Tehát június 25-én,…..
Sziasztok!A 2 éves bejegyzés alatt megbeszéltek alapján kihirdetem, hogy 2010. június 24-25-én (csütörtök-péntek) megismételnénk a két évvel ezelőtti szigetcsúcsi táborozást. Egy kérdés azonban még nyitva áll, és erről minél előbb dönteni kellene.Dénesnek sikerült 1-2…..
Kedves osztálytársak!Itt a június vége, tehát el kellene döntenie mindenkinek, hogy jön-e túrázni augusztus elején.Mindenkit, aki jönne, arra kérek, hogy jelezzen vissza hozzászólásban ENNÉL a bejegyzésnél! Ez azért is különösen fontos, mert a legutóbbi…..
 Drága jó Testvérek!2008. december 14-én, advent III. vasárnapján tartjuk következő ifjúsági gitáros szentmisénket, amin a múltkor néhányan voltunk az osztályból. Ezúton kérem a többieket is, hogy ha nincs halaszthatatlan programjuk vasárnap reggel fél 9-től, akkor…..
Hali Mindenki!!!Ha még emlékeztek, mi valaha a Ferences suliba jártunk, ahol volt egy szokás, miszerint néha összegyűltünk és megünnepeltünk olyan alkalmakat mint pl Karácsony. Egy szó mint száz, többen is jeleztétek, h idén is szívesen részt vennétek egy osztály lelkigyakon…..
Némó 2008.12.13 15:56:46
Kedves osztálytársak!Egy kis emlékeztető a november 8-i, azaz szombati túrával kapcsolatban:8:45-kor találkozunk a szentendrei HÉV-végállomáson, a Volán elővételi pénztára közelében (ott van a menetrend is kitéve). A busz 9:05-kor indul, 10 körül vagyunk fenn…..
Bagolylak blog Osztálytalálkozó 2008.10.23 16:33:31
Sziasztok!Okt. 31-én pénteken tartanánk egy osztálytalálkozót. Csati tudja pontosan hogy hova megyünk, valahol a Deák-tér közelében. Gyertek minél többen, hogy a múltkorit megismételjük. Aki jön, az esetleges asztalfoglalás miatt kérem jelezze..
Bagolylak blog Misék tömkelege 2008.10.06 11:57:00
Kedveseim!Két dolgot szeretnék veletek megosztani, amire választ/észrevételt várok, hogy dönteni tudjunk minél hamarabb és választ adhassunk Menyusnak is!A tranzitus után Menyussal beszélgettünk és nagyon szeretné, ha vmikor elmennénk az öregekhez. Erről már volt szó a múltkor…..
Bagolylak blog Ki hova megy? 2008.07.24 14:30:00
Kedves osztálytársak!Ma este teszik közzé a ponthatárokat, és ma derül ki, hogy kit hova vettek fel. Arra kérnélek benneteket, hogy ha megvan az eredmény és újra idetévedtek, akkor írjátok le kommentben ehhez a bejegyzéshez (esetleg a pontszámotokkal együtt, de az nem kötelező)!…..
Bagolylak blog A regisztrációról 2008.05.04 20:20:00
Miért jó?A regisztráció három dolog miatt előnyös:Hozzá tudsz szólni a bejegyzésekhez.A kommentjeidről mindenki tudni fogja, hogy valóban te írtad.Írhatsz bejegyzést a blogra, ha valami mindenki számára fontos közölnivalód van.Hogyan?Így tudod regisztrálni…..