Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Judit Sivo

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ráadásként néhány kép a vízesésekröl. Szembeállsz a heggyel, és mindenütt gyûlik a viz a hegy tetejérôl. Egyre nagyobb a zaj, aztán vízesésben gyülik össze. Olyan, mintha sírna a hegy, holott még élvezi is, még maradnék...    ..
Összefutottunk Lindával,egy Új- Zélandban élő magyar lánnyal, két napja a fjordoknál. Ki gondolta volna, hogy egy másik város utcáján, (miközben Ágival gyakoroltuk az először- jobbra- aztán- balra- nézz-t,) éppen ő enged át bennünket. Az ilyen találkozásokra mondjuk azt, hogy nem véletlen. Sok…..
Kalandtúra-NZ Milford Sound 2017.11.24 21:04:08
Szavakkal nehezen tudnám leírni, amit láttam, zene mindenképpen kéne hozzá. Maga a sound egy fjord, elegáns, méltóságos, természetes, csak néztem, hogyan tudnám még jobban megfigyelni, elhozni egy kicsit. Hajoval járható be, súlyos szél fújt szembe, mégis a tetôn maradtunk, hogy mindent lássunk,…..
Kalandtúra-NZ Kis gasztro 2017.11.19 09:36:20
Szinvonalas haltál igényes salàtàval és curry rizzsel meg tartár És a borokrl se feledkezzünk meg. A sauvignon blanc tesztet tovabbvittük. Az Oyster Bay 2017 egèszen friss, magas sava ellenére nem szúr, viszont majdnem harapós, a gyümölcsösség kiemelkedô. A Saint Claire egy èrettebb, komolyabb…..
Az első napunk Aucklandben a magasságokról szólt. Gábor, Ági már várt az ideiglenes otthonunkban, az alábbi kép érzékelteti a kikötőre néző kilátást a 23. emeletről. Gyönyörű napsütésben kezdjük a napot, vacsorázni a város legmagasabb tornyában fogunk. (Foglalni kell előre asztalt) A város közepén…..
30 perces kompúttal lehet eljutni a szigetre, az olvasmányok azt sugallták, amolyan Szentendre fèle vár, galériák, borpincék, elit házak, sok ember. Hát más! Kis öblökkel barázdált tengerpart, kiépitett ösvények, szubtrópusi növenyzet és nehezen leírható szinek. A tenger kék és zöld is, a növények…..
28 fokos rövidgatyás meleggel fogadott ez a szép város! Kicsit bódultan indultunk a meghódítására, ki tudja, hogy nappal van vagy éjszaka, ha reggel indul Dubajból, reggel is èrkezik Ausztràliába és közben csak 14 óra telt el. Akármilyen fantasztikus is az A380-300 -as repülö, mert az, mégiscsak…..
Haliho kedves blogolvasó ! Holnaptól dec.12-ig követheted az utunkat. Baráti házaspárral megyünk együtt. Velük ezt az utat öt évvel ezelőtt határoztuk el, mármint, hogy amelyik évben hivatalosan nyugdíjba megyünk, ezt Új -Zélandon fogjuk megünnepelni. Úriember tartja a szavát, tehát utazunk.…..
Judit Sivo 2017.11.12 17:28:41