Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tix

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendőrség 1 hét alatt 3 alkalommal volt kint ilyen olyan "alkoholos problémák" miatt. Hulla részeg fertőző tüdőbeteg hajléktalanokat szállít a rendőrség hetente az osztályra, vagy egyel feljebb a zárt részlegbe. Üdvözlöm a blog olvasóit.   Sajnos ezt a posztot nem tudom…..
tix 2017.11.14 17:29:48
@she_wolf:
Önnel vitatkozni tök felesleges.Tényleg csak fújja a törvényt,szidja a rendszert,linkeket másol be,vitatkozik,miközben burkoltan a hajléktalanok pártján áll ez teljesen kivehető.
Ezen belül nagy marhaságokat is ide 'gittelt amik végigolvasásához sajnos nincs türelmem sem időm.
Ha figyelmesebben végigolvasta volna a posztomat akkor világos lenne,hogy itt szó sem volt 'hisztis huppogásról csak arról,hogy ilyen körülmények közt lehetetlen hosszabb ideig kórházban feküdni.Hogy ezen mit nem lehet megérteni,és miért kell rögvest a jogról hosszasan gépelni meg linkelgetni az nem világos.Mint egy unszimpatikus humánpolitikai előadó az önkormányzatban,ehhez tudnám hasonlítani aki állandóan a jogszabályokra meg a törvénykezésre h hivatkozva hoznak értelmezhetetlen végzéseket amik persze rosszak.
A másik. Az,hogy ide leírtam a történetemet önnek semmi köze.Az,hogy miért nem máshova fordultam a problémámmal ahhoz sem.Én nem fordultam sehova,de az egyik betegtársam igen ha akarja tudni.
Igen fújok a hajléktalanokra,mert öntörvényű emberek, akik azt hiszik,hogy nekik minden jár mert fedél nélküliek.Nem Ön volt ott 1 hétig hanem én,nem Ön látta/hallotta/szagolta a hajléktalanok okozta kellemetlenségeket hanem én,nem Önnek panaszkodtak az ápolók hanem nekem,nem Öntől 2 méterre szarta össze magát bele a pizsamába,majd baxott kimenni tisztálkodni hanem tőlem,nem Önre nyitottak rá naponta minimum ötször a női mosdóban (mert az olyan buli) hanem rám.Szóval nekem ne ossza az észt a jogokról meg a rossz rendszerről,mert ehhez senkinek nincs joga még ha kötelezően kezelni is kell akkor sem.
tix 2017.11.14 17:31:48
@hópelyhecske77:

:D:D És akkor még a kommentelők vannak lehülyézve,miközben olyan hülye és csökönyös mint a tök ez a tudálékos picsa.
tix 2017.11.14 20:49:23
@she_wolf:
Köszönöm az értékes hozzászólásodat.Ismét semmit nem tartalmaz. :xD