Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P071

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegény Kornéléknak a T-Home teljes műsort nyomott az elmúlt félévben hibás átírással, téves kikapcsolással, netto bumburnyák ügyfélszolgálattal és alaptalan számlával. Nem csoda, hogy szakításig vitték a dolgot. Az érdekes rész ott jön. A "Szolgáltatással és…..
P071 2015.06.05 07:06:03
@ColT: az egyetlen értelmes komment. Az ügyintézőt maximum a stílusáért lehetne elővenni, neki joga annyi van mint egy marék szotyinak...ül a gép mögött és kattintgat jobbra - balra és vagy rögzít egy kérelmet, vagy hátra dob egy bejelentést. Ilyen dolgokban idő és jog hiányában döntést nem hozhat. Amúgy nem biztos, hogy jó irány azokat basztatni akik talán legkevésbé tehetnek a teszetosza ügyintézésért...nem szarok oda, ahol eszek....vendéglátóssal sem kötözködök, mert Ő adja oda az ételt amit megeszek...
Lomtalanítás van Óbudán. Mindenki kupacokba ömleszti a nem kívánt holmikat, a lelkes lomisok meg széttúrják, és mohó arccal harácsolják össze a cuccokat. Külön világ ez, de nekik kincseket rejt a szemét – ha kíváncsian belepillantunk a halmokba, máris odaböffenek:…..
Autóbalesetben elhunyt Ryan Dunn, a Jackass egyik szereplője, a szakállas pasas, aki arról volt híres, hogy még 2002-ben, az MTV extrém valóságshow-jánal első moziváltozatában játékautókat dugott fel a seggébe. Jó mélyen. Ha erről nem ugrana be, kiről is van szó, ő volt az is,…..
P071 2011.06.20 23:34:10
@aha, persze: valóban őrült srác volt, de azért sajnálom, hogy vége. Reqiescat in pace.

Te meg egy hülye kis suttyó 10 éves lehetsz ezzel a kommentel, jézusom, egy ember halálhírére ilyen kommentet írni...szánalom
Klasszikus műfaj a hamburgerreklámok összehasonlítása azzal a termékkel, amit a valóságban kapunk az étteremben. Ákos klasszicista fogyasztó, ezért a jól bevált recepthez nyúlt, és lefotózta az újfajta csirkeszendvicset, aztán kollázst alkotott. Bölcsen megállapíthatjuk, hogy…..