Regisztráció Blogot indítok
Adatok
motabu

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gyermekek fejlesztése felelősségteljes feladat, de szerencsére már a hipermarketek is ontják magukból a mindenki számára elérhető tudást. Alig 600 forintért különösen praktikus szavakat égethet az információra éhes ifjú paleontológusok tudatába: Kedves Homár! Találtam…..
Hát, nem vagyok elájulva, de nem is én vagyok a célközönség...
motabu 2011.02.25 12:18:31
Nem őrültem meg, de a kedvenc keresőmnek, a WolframAlpha-nak mostmár ezt a kérdést is feltehetjük. Mint látjuk, egy 70 kg-os embernek 105 órányi tévénézés kellene ahhoz, hogy 1 kg-ot fogyjon pusztán anyagcsere-folyamatai nyomán.Ezentúl kiszámíthatjuk azt is, mennyi kalóriát…..
Olyan sok, fapados légitársaságokra panaszkodó levelet posztoltunk már be, hogy direkt üdítő egy kis magyarozós utasgyalázást olvasni. A véres kardot Gyöngyvér hozta, akit kiborít a magyaros ügyeskedés a Wizzair járatain. Hány csomag az egy kézipoggyász? Milyen hosszú a pannon…..
motabu 2009.12.31 12:40:16
@bishop828: Érdekelne, hogy melyik járat volt ez, ahová tescós szatyorban lehet söröket fölvinni, mert nekem csak max. egy deci folyadékot volt szabad fölvinnem a kisgyereknek.
Rend van itt kérem, nem lehet akármit művészetnek nevezni! Figyeljük meg a kritikus felkészültségét, ő már látta az első két részt a nyolcvanas években, a harmadikat és a negyediket azonban azok a fránya filmforgalmazók elfelejtették megvenni.Kösz Kelt..
Félrefordítások Helpless 2009.12.23 16:09:49
Van az úgy, hogy egy hirdetés rosszul sül el. Othello legalább nem adott fel olyan szöveggel apróhirdetést, hogy mondjuk "Önhibáján kívül megözvegyült katonatiszt keresi hűséges második feleségét - jelige: Nem is vagyok féltékeny". Azon gondolkodom, hogy Archie (TK,…..
Blaen még mindig hű olvasóm, és szerencsére beküldőként is jeleskedik:Az imént (06.12., 22:00-23:00) tv2-n néztük az Álomgyári feleségek c. sorozat 3. részét. Ha tudtam volna hogy ilyen szórakoztató a fordítása, talán már korábban is néztem volna... Sikerült ugyanis két…..
A reklámokban rendszeresen kihasználjuk, hogy az embernek rövid az agya, vagyis konkrétan nem emlékszik régi dolgokra. Pontosabban ez így nem igaz: emlékezni emlékszik, csak máshogy.Ahogy a mondás tartja: az idő megszépíti az emlékeket! És igen, ez így van, valójában. Igaz, a…..
Félrefordítások Érthetetlen 2009.08.07 07:14:31
Ez egy rejtély. ViTo küldte (ezzel lett RJB!):Az imént néztem meg Lugosi Béla A hulla eltűnik c. filmjét. Nagy élmény volt, főleg a félrefordítás a végén, amikor is Lugosit (mármint a professzort, akit alakít) leszúrják. Haldoklás közben fog egy injekciós tűt, hogy kiszívja…..
motabu 2009.08.07 12:37:27
@Ypszi: sir
Modorosblog Az Ingyenélő 2009.08.02 17:20:00
  Kis haveri társaságunk folyamatosan bővül az öblöshangú nagydumás és a kis köpcös után is: scsaba1 kedves olvasónk érzékletesen kibontotta a Cingár alakját - mi pedig ma egy újabb, szinte minden baráti körben előforduló figurát, a mindenkin élősködő Ingyenélőt…..
A techrovat teljes fizetését tette volna arra, hogy egy hónapon belül flashjátékoban fogjuk viszontlátni azt, hogy a múlt héten Magyarországon járt Microsoft-vezért, Steve Ballmert tojással dobálták meg a Közgázon. Csak egy hetet kellett várni az Egg Attack nevű csodára, ami a…..
Jön a nyár, jöhetnek a balatoni, horvátországi történetek: hogyan szakított veletek a a rohadék vizibicikli-kölcsönzős, a szemét lángosos lány, vagy adott esetben rúgtátok ki a kedves-helyes hennás lányt. (De utálom a hennát.) Üdvözlet, SzakitsHaBírsz Sztorim…..
Hóbelevanc Elgázolt gyalogosok 2008.05.23 11:00:00
Rossz hír borzolja a kedélyeket az országban. Pécsett elgázoltak egy nagymamát a zebrán a 20 hónapos unokájával együtt, akit a babakocsiban akart éppen áttolni az úttesten. Az eset szerdán történt, ami után kórházba szállították a sérülteket. Közben először a nagymama,…..
Már a földrajz sem a régi, állapítottuk meg egy régi posztban, és most is újra meg kell állapítani, hogy Görögország és Hollandia mégsincsenek olyan messze, mint ahogyan azt az EU-ban hiszik. És ez a csávó kamuzásainak a legapróbb része, hisz a "kapcsolat" alatt,…..
Azt már eddig is tudtuk, hogy a nemzetközi pénztárban való jegyvásárláshoz szükséges némi perverzió. De azt továbbra sem tudom megérteni, hogy miért egy nulla nyelvtudással rendelkező Joli nénit ültetnek be, aki már annyira fásult, hogy az utasban már Mordor Gonosz Urát…..