Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ajax error

8 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Indexfórumon találta a Homár ezt a zseniális surmóságot, amivel a T-Mobile kizárólag übertrendi ügyfeleinek kedveskedik, nehogy egy másodpercre is elfelejtsék a multitouch érintőképernyő csillogásától, hogy azért még Magyarországon vannak:Tegnap óta én is iPhone tulajdonos…..
Ajax error 2008.08.27 20:04:21
Mindent összevetve. Az Iphone egy nagyon jó telefon. Sok mindenre képes eszköz, annak ellenére, hogy direkt szoftveres korlátai vannak.(Tehát többet is tudhatna)
De nem hiszem, hogy többet érne például ennél
www.telefonguru.hu/keszulekek/keszulek-guru_nokia_N95_8GB.asp
nem hiszem, hogy tudásban is kimagaslóan jobb lenne.
Az ár, amit köré kreáltak a T-Mobilnál az pedig népbutítás.
Ez a véleményem.
NEM VAGYOK IRIGY !
Ezt le kell szögeznem.
De nem értem ha már ennyire reklámozzák meg istenítik ezt a telefont akkor már tényleg legyen faszányos !
Ne kelljen egy ilyen kaliberű telefonnál ilyen apróságokon vitatkoznunk mint a bluetooth.
Kb ennyi lenne.
"Hogy lehet ilyen, hogy nem működik az internet és nem jönnek ki megcsinálni! A hírdetésben nem ez állt! Senki se szólt nekünk, hogy ez elromolhat! Feljelentem magát és ezt az egész multicéget az APEH-nél!"És végezetül egy mindigigaz mondás: Ha nem megy az internet akkor…..
Hülye júzer Milyen cím? 2008.05.27 09:28:00
Aggya má' meg a zip címet majd én beállítom...
Ügyfél: -Csak azt szeretném megkérdezni, hogy miért nincs nálunk internet ?Honnan a francból tudjam ?????..
Azt már ugye jó ideje tudjuk, hogy a Ferihegy 1 parkolójában nem túl nehéz összehozni egy Guiness-rekordot. Leefater azonban most Ferihegy 2-õn észlelte, hogy mintha kicsit pörgetnék a parkolóórákat: Meglepõdve tapasztaltam, hogy igen csak drága lett a parkolás a Ferihegy 2-n, az…..
Hülye júzer Csatlakozás 2008.05.26 12:39:00
Mit lát a hálózati kapcsolatokban? ügyfél: - hálózati parasztikon..
- Az én modemem vájörlesz kábellel van összekötve a számítógéppel.-    Heldesk: Kérem áramtalanítsa a modemet.     Júzer: Azt, hogy kell?   ..
Sziasztok !A következő történet nem mindössze a név kitalált legalább 2x megtörtént velem.Én: -A modemen melyik ledek világítanak?Ügyfél: - Világít a felső az alatta lévő ....Én: - Rendben uram, név szerint tudja mondani , hogy ezek melyikek ?Ügyfél: - Hát' persze Rácz…..
Hülye júzer verzsönz for outlook 2008.05.23 12:40:00
Drága jó kollégánknak köszönhetően össze lett nyűjtve pár darab csak Magyarországon forgalomba hozott outlook verzió: " Kutluk Expressz""Autó lokk ekszpresz" " Mikroszoft Word"" Windóz 97"" Kluksz Expressz"" Windóz…..
néhány ötlet a hülye kérdésekre adandó válaszokhoz (már persze ha volna olyan...) > Ausztráliába készülő turisták értelmes kérdései... (az ausztrál turizmus> honlapjára érkeztek, a válaszokat a honlap humorral is megáldott> szerkesztői adták)>> Q: Szokott…..
Hülye júzer Routerem van az jó? 2008.05.23 11:13:00
Az fasza ! Gratulálunk hozzá ! De mint szolgáltatót nem túlzottan hat meg minket az örök garancia. A saját idődet ne pazarold el ! Hívd az internet szolgáltatódat már úgy, hogy a router ki van kötve. Az sem érdekli a szolgáltatót hogy te értesz  hozzá és tudod (mert te…..
Hülye júzer Az első szabály 2008.05.22 13:35:00
Sziasztok !Én vagyok az a bizonyos második ! :DEnnyit a bemutatkozásról.Azt hiszem a legfontosabb szabály az az első szabály.Az első szabály:Az ügyintéző NEM AZ ELLENSÉGED !Ne hidd azt, hogy ő merő rosszindulatból nem segít vagy mondja azt, hogy a te gépeddel van a hiba! Ha ezt…..