Regisztráció Blogot indítok
Adatok
efem

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Judit és férje egy multin keresztül jutottak ki Angliába, gyerekekkel, így aztán közvetlen tapasztalata van a kezdés nehézségeiről, az iskoláról, és persze az albérletkeresés kálváriájáról. Mert kálvária, az volt. „A férjem és én már évek óta fontolgattuk, hogy pár…..
efem 2012.10.02 13:30:42
@think different: en talan meg annyit tennek hozza, hogy en itt magyarokon kivul senkit nem hallottam panaszkodni ... de ugy semmirol ... (max az idojarasrol) :)
Valamelyik nap az egyik fórumon egy lány (ki más) kérdését olvastam ami úgy hangzott, „ha figyelek a kalóriára és nem lépem túl az 1.200 kalóriát / nap akkor bármit ehetek?” A kérdés már önmagában is szomorú, de persze ilyenkor igen nagy számban megjelennek a nagy tudású…..
LifeTILT A Titok l.rész 2012.05.29 04:21:00
A XX. század végére a legtöbb ideológia elkorcsosult, hogy aztán a XXl. század első évtizede végképp felszámoljon mindent, ami régen még jelentett valamit. A legtöbb ideológia és irányzat, a tomboló 60-as 70-es évek után, a 80-as évekre kiüresedett, és megújulásra…..
efem 2012.05.29 12:45:51
En is megneztem a Titok c. filmet, de nekem inkabb a "a Bekes Harcos Utja" c. konyv/film inditott el(mindenkinek csak ajanlani tudom!!!). Egyetertek veled azzal kapcsolatban, hogy kicsit egyszerusitve van az egesz - ne feledjuk, amerikaiak csinaltak amerikaiaknak - de a lenyege a pozitiv gondolkodas/gondolatok. Engem ez inditott el az uton, amin jelenleg is vagyok (Angliaban, immaron 3 eve), es elmondhatom a vonzas torvenye igenis mukodik, DE (!!!) tenni kell erte nem is keveset. A lenyege az, hogy szisztematikusan bemagyarazod magadnak (eg: a szolocukor is meggyogyit c. dolog), es teszel az ellen a dolgok ellen amik ugyerzed rosszak az eletedben. Szamokkal peldazva, Magyarorszagi elso munkahelyemhez kepest a jelenlegi fizetesem az akkori 7x-e, a 3evvel ezelotti elso angliai munkahelyemhez kepest pedig kereken duplaja (ez is 1 dolog volt a kivansagtablamon). 3x valtottam munkahelyet ez ido alatt, de ugyerzem ezt csak is a pozitiv hozzaallas/vonzas segitsegevel ertem el(es soha semmi kozom nem volt es nem is lesz semmilyen MLM rendszerekhez). Hogy az oldal temajahoz szorosan hozzatartozzon: 3 het alatt 5kilo minusznal jarok (128->123), parom 3 kilonal (60->57). Heti legalabb 3 edzes, es kajara odafigyeles (semmi gyorsettermi kaja, lehetosegeinkhez kepest egezseges, gyorsan elkeszitheto kajakkal, rengeteg gyumolcsel,zoldseggel es vizzel). Celok kituzve, kivansagtablara felirva, iden a nyaralason mindketten jo formaban akarunk lenni (nem kockas has, de nem is dinnye forma!).
efem 2012.04.16 11:45:09
a valodi epic fail a temaval kapcsolatban:

www.origo.hu/nagyvilag/20120415-behaloztak-angliat-a-magyar-nyomorusag-parazitai-emberkereskedok-angliaban-elso-resz.html

en is Angliaban elek, sosem kellett mosogatnom (csak magamra) de enyhe tulzasnak erzem ezt a "angliaban kolbaszbol van a kerites is" felfogast. Az embereknek itt is kell dolgozniuk, lakbert fizetniuk - igaz a fizetesuk ezt fedezi! Jelenleg a fizetesem felebol ki tudok fizetni egy 1 szobas haz berletet - minden rezsivel egyutt - kenyelmesen. A kaja kb ugyanannyi, a ruhanemu es egyeb elvezeti cikkek olcsobbak - azonos aron vannak mint otthon. A cigi/alkohol draga, de jobb is igy :) Aki pedig kimegy 0 nyelvtudassal barmelyik orszagban az nem elesett, hanem egyszeruen hulye. En SENKIT nem batoritok aki legalabb nem egy kozepfoku (kommunikacios) angol szintet nem tud, es nem huzott le otthon mar par evet valamilyen munkakorben (hacsak nem hagymat/borsot szedni vagy mosogatni jon ki). Talalkoztam mar nem1 ertelmisegi magyarral is itt kint, even ota kintvan(nak) es akar vezeto beosztast is kepesek elerni.
En szeretem Magyarorszagot, de azok a megelhetesi feltetelek nem adottak amik itt.

U.i.: es leginkabb az emberek gondolkodasan kellene valtoztatni
Hack OS X A legolcsóbb Apple ever? 2011.09.07 11:55:00
 Mennyibe is kerül egy Hackintosh? Nos a válasz közel sem egyszerű. Ha egy Apple gépet akarunk venni, nincs sok lehetőség, összesen talán kéttucatnyi konfigurációból lehet választani, ellenben ha magunk építjük a sufni Mac-et, akkor azt nagyon tág határok között úgy rakjuk…..
efem 2011.09.08 10:51:23
@l0lcopter: tipikus mac-gay hozzaallas! gratulalok :)
IT Guru Néha tévét is nézek 2009.12.07 15:13:00
Mivel általában nincs időm arra, hogy a televízió képernyőjét bámuljam órákon át, valamint arra sem, hogy magam keresgéljek sorozatokat, ezért lehetséges, hogy eddig még nem akadtam rá az IT Crowd c. sitcomra, magyarul a Kockafejekre. A nagy áttörést az hozta, hogy ágyba…..
A brazil állapota stabil, bár életveszélyben van orvosai szerint, jelenleg altatják, gép lélegezteti, reggel ébresztik, miután sikerült az esti operáció - mondták az F1-pilóta magyar orvosai a késő esti sajtótájékoztatón.Műteni kellett, mert súlyosan sérült a…..
Sokat pletykáltak róla, videókat is láthattunk már, de most végre hivatalosan is bemutatták a Nokia E szériájának legújabb darabját, az E71-et. A legszembetűnőbb tulajdonsága, hogy egy Nokiához képest szokatlanul vékony. Ezen túl persze minden van benne, ami egy üzleti telefonba…..
Bigyóblog R2D2-kalitka 2008.06.07 11:16:00
Hahaha.Via Gizmodo..
efem 2008.06.09 11:49:43