Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gumicsizma

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Amikor a hóhért 2006.12.28 10:00:00
Akasztják Szaddámot. De nem ám majd egyszer, hanem most: egy hónapon belül. Hirtelen halál.A legnagyobb hiba, amit diktátor elkövethet, az az, hogy megbukik. Sőt, az az egyetlen hiba, mert ha hatalmon marad, akkor a többi hibája nem derül ki, vagy erénnyé kovácsolható.…..
w Népes rokonság 2006.12.12 00:16:00
Egy mondat egy hírből:A helyszínen összegyűlt a beteg népes rokonsága, akik halállal fenyegették meg a mentősöket, ha a férfi nem marad életben - közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.Találós kérdés:…..
A fenti kérdést a 14 éves Andika abban a pillanatban kapta, amikor először felment a chat.hu-ra. Válaszra nem volt ideje, azonnal új ablak jelent meg: [TI.James] Cia Wetközöl nekem camon feltöltöma telcsid 10000 forintal vagy adok 50 eurot!!!!!!! Bocs ha bunkó voltamSzerencse, hogy…..
Gumicsizma 2006.12.03 22:16:14
Fedáksári.

Kicsit későn, bocs, de talán még ippen releváns, de ha nem az se baj: noszóval:

0. Vau: Ezt a választ akkor kapom, amikor vitatkoznmának velem, de a vitapertnerem is érzi: valamit karcolgat a felszínből, de a lényeghez nem tud hozzászólni. Értem mire gondol, KÖSZÖNÖM.

1. Sárikám dréga a történet lényege épp az, hogy a Tótewé kutatott. Betett egy nicket, posztot, vagy mi a bánatba hívják, és hogy örökérvényű szavait idézzem: benézett ötven broki az ablakon. Olvasom, olvasom én Önt és Umbero Ecot de nagyon nem találom, hogy erre az egyszerű tényre reagálna. Merthogy ugye ez történt. Lehet, hogy a költői nyelv keresése és a heraldika kutatása emberöltőt vesz igénybe, az amire a Tótawé vállakozott, az nem.

2. Önmek nincs joga eldönteni, hogy ki roingyós és ki nem. Nekem nincs jogom azt gondolni egy tizenixéves lányról és Önről sem, hogy úgy öltözködött, hogy BIZTOS baszni akar. Bironyára Önnel is előfordult, hogy az Ön és a környezete örömére attraktívan felöltözött. Megvan az élmény? No most tessen elképzelni, hogy ballag haza. Berántják egy kapualjba és Önt megerőszakolják. Seggbe is. (Vonatkozó opus az Irreversibile. Nem mondom kell hozzá gyomor.) És utána azzal védekezik, hogy dehát beste kurvája úgy öltözött, hogy az biztos baszni akart... Ön persze magyarázná... Eszébe jutna a divat, a testkultúra, az önkifejezés mint reprezentációs eszköz. És mindezt leütnék azzal, hogy nem: ringyósan öltözött, tehát baszni akart, tehát megbasztam, tehát tessenek engem felmenteni...

3. Elhangzott itt hogy a mai 14 éveseket nem kell félteni... hát bassza meg emberek, mindenkinek elment az esze? Pont őket kell a legjobbnan félteni, épphogy kitágult nekik a világ, épphogy felfedeződött egy új érzés, a nőiség/férfiség érzése. Talán nem kéne hagyni, hogy néhány faszfej ezt eltiporja, és - Sárikám drága csókolom a kezeit - azzal védekezzen, hogy ringyósan öltözött. Vagy. A gyerek két-három éves dackorszakát is ököllel tetszik elrendezni? Hogy beszólt a csávó? Tehát leverem? Amire szeretnék utalni, hogy bizonyos szocio-, vagy evolúcióbiológiai korszakokat talán nem kellene szokásos felnőttet közötti metakumunikációkéntr értelmezni. Amin egyébként meg vagyok feküdve, az az, hogy nekem kell ezt - fiús apaként - Önnek magyaráznom.

Mindazonáltal kiváló tisztelettel.