Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gothicrosetteblog

47 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Last year I visited some thrift shop and was lucky enough to find some cool dresses for my belts. This is what I want to show you now. The first one was a dress with straps on the top. ( the sleeves are belong to a top) The dress has  short sleeves that are also the part of the straps. The whole…..
I did another one photoshot with Wikka in autumn. We both love this season. Nature is so beautiful. Leaves turns to yellow and red and all these go well with gothic style. The weather was a lot more colder than the last time. We went to a park in the city where were some old looking abandoned houses…..
Its been a while I posted anything here. Not long ago me and a friend, Wikka went to the cemetery and we took some goth themed photos. We thought the same, to avoid cliche pics like posing with graves so we tried to be  creative. She knew there was a crypt somewhere and we found it quickly. It…..
Coming now a DIY project of a gothic victorian shoulder piece. I made this last year. It is also photographed already on me. I wanted to make this for sale, but not satisfied with the result too much ,so I  kept it for myself. I took some pics of the process,  I remember I couldn't wait to finish…..
 The previous post about wings can be found here. But now I'd like to share a story about the technical details. When I figured out this shoe wings idea, I had to realize that I need to learn sewing with machine. I had only a little one for beginners which didn't work so well. Needless to say I…..
Gothic Rosette The witch 2020.12.09 20:43:07
Megpróbálkoztam a Witchy avagy boszorkányos stílussal, ami manapság eléggé felkapott, de ennek ellenére nekem nagyon tetszik. Kicsit ismét viktoriánusra sikerült a fejdísz miatt ugyanis a kalappal nem sikerült olyan fotókat készítenem amilyet elképzeltem.  Ezért maradtam a fejdísznél :) A tavalyi…..
Gothic Rosette Steampunk kollekció 2020.12.05 11:43:32
Steampunk Nyakpánt Bézs Csipkével  Egy rozsdabarna szatén szalagot díszítettem fodrozott bézs csipkével. Erre varrtam néhány fogaskereket, majd a nyakpánt közepére kézzel festett fekete mintás oliva zöld üveglencse került. A nyakpánt bronz delfinkapoccsal és szerelékekkel állítható a megszokott…..
EN: Trad goth is mostly my favourite because of the music. Thus my clothes not that super awesome stuffs. Most of my DIY projects were done in victorian style, but I share now the photos that I took in trad goth style, and planning to develope in this area as well. - top is the one that is a DIY…..
 Why did I start to make bat wings? Not just because I love to make them and they are so inspiring, but I realized that it is a solution for something, the online ordering shoes problem. It happened many times with me, I ordered gothic shoes, but wasn't comfortable enough, or sizing was wrong.…..
Lets talk about  wrapping. There were two important things while I was thinking of the wrapping for Gothic Rosette items. -One of them is being recycled. When ordering supplies for the jewelries, I got tons of wrapping material, which are still good to use again. All of these are nylon packets,…..
A tavalyi vámpír fotózás elmaradt képeit gyűjtöttem ebbe a bejegyzésbe. Az előző ezzel kapcsolatos blogbejegyzést itt találod. Átnézve ennek a sorozatnak a többi fotóit lehet még mindig akadna köztük olyan amivel érdemes lenne  foglalkozni, de már így is sokat szerepeltek.  Remélem még nem unjátok…..
Korábban született már nyakpántokról szóló blogbejegyzés, mely általánosságban ezek múltját mutatja be. Ha lemaradtál róla vagy kíváncsi vagy rá itt el tudod olvasni. Most viszont a Gothic Rosette nyakpántokról szeretnék  részletesebben mesélni. Ők voltak a Gothic Rosette első ékszerei.   A…..
I'm going to share an interview made by a Hungarian gothic group, Hungarian Dark and Goths Group. - Why did you choose making jewelry? I started it as a hobby, never thought  doing it more seriously. Gothic Rosette became a part of my life. I made some arm chokers and other accessories for myself…..
Gothic Rosette Vampire Edition 2020.01.23 21:14:19
Bizonyára ti is vártátok már, hogy megjelenjen az új Gothic Rosette kollekció.Nagyon sokat készültem rá, csak úgy mint eddig most sem akartam elkapkodni. Tavaly szeptemberben kezdődött mikor elékszítettem életem első gunblack színezésű denevér medálját.Nagyon megörültem, ugyanis régóta tetszenek az…..
 A WorldGothicModels oldalon kedvet kaptam hogy készítsek néhány képet a verseny témájában amit meghirdettek Vampire Goddess 2019 néven.  Örülök, hogy belevágtam, mert ez jobban ösztönzött a fejlődésre mint máskor. Megkönnyítette a feladatomat, hogy volt egy téma, elképzelés, amin előre tudtam…..
Gothicrosetteblog 2020.01.23 19:53:59
@Cathreen Misery: Köszönöm szépen ^ ^
Ti gondolkodtatok már azon, hogy mikor kezdtek el az emberek nyakpántokat hordani? Nemrég eszembe jutott, hogy vajon melyik korból eredhet ez a különlges ékszer. Elkezdtem gondolkodni és kutakodni, majd arra a következtetésre jutottam, hogy a reneszánsz kora lehet a kezdet. Az alapján amiket…..
Következzen a 3. felvonás a modell fotózásokból. Nemrégiben kaptam néhány új képet Lady Atropin-tól, melyeken ismét szerepelhetett az általam készített nyakpánt. Nagyon örülök, hogy ilyen sok fotón szerepelt eddig és hogy ennyire elnyerte tetszését :) EN: The 3rd part of the Model photos is coming…..
Ismét egy csináld magad prjoketet szeretnék bemutatni , amit még a nyár végefele készítettem. Aki járt az OGT, előfordul hogy látatta rajtam az alábbi képeken szereplő fejdíszt. A tavalyi OGT-re készült, viszont nem pont úgy sikerült ahogy elterveztem, ezért újragondoltam, és elkészítettem az…..
Közeleg a Halloween és egyre beljebb kerülünk az őszbe. Bár még minden lombos, de egyre színesebb. Sokszor van kellemes idő és ezt kihasználva mentem ki egyik délután, hogy néhány ékszerről fotókat készítsek.  Az őszi napfény és a ritkuló lombok adták a megfelelő fényeket ezekhez a fotókhoz, így…..
Közeleg a Gothic Rosette oldalán az "ezredforduló" avagy az 1000 like. Ezt szeretném megköszönni nektek, és megünnepelni egy játékkal melyben egy GR ékszert nyerhettek.  A játékot a facebook oldalon találjátok, kattints az alábbi linnkre: Gothic Rosette játék Itt lejebb a posztban, pedig a…..
A Halloween kollekció története következik, ha nem szeretsz olvasni görgess lejjebb a fotókhoz :) A múltkor  mielőtt megosztottam volna a Halloween kollekciót, nagyon elfoglalt voltam. Hatalmas készülődés előzte meg, ugye a fotózás és még az OGT-re is gőzerővel készültem, emiatt úgy érzem nem írtam…..
Megosztom első fotós bejegyzésem, melyben a múltkori DIY felsőmet mutatom be. Tökéletesen passzolt hozzá a szoknya is amit átalakítottam, ezért azzal együtt viseltem, hisz a szoknyás posztban, csak egy fotó szerepelt  arról hogyan áll felvéve. Végülis modelles  bejegyzés következik, csak nincs…..
Azt hiszem most jön eddigi legnagyobb ruhaátalakításos blogposztom. Rengeteg munkám volt vele, több napba telt mire elkészült. Ha jól emlékszem talán egy hét kellett hozzá, és mindig csak keveset haladtam vele, mert egész nap nem bírtam csinálni, meg más teendők is akadtak aznapra. Vannak szebbnél…..
Már a múltkor megkaptam ezeket csodaszép fotókat, azonban a kollekciók miatt nem volt időm kitenni, de ami késik nem múlik, most megtekinthetitek őket :) I got these wonderful photos some weeks ago, but I had no time to share them, so here they are.  :)   Model: Lady Atropin Photo: Monika…..
Most pedig következzen az utolsó darabja a Midnight Storm kollekciónak. Ennek mindenképp egy új bejegyzést szerettem volna készíteni, mert ez az ékszer minden szempontból kilóg a sorból, ugyanis az eddigiektől teljesen eltérő, viszont a "Stormy rainbow" üveglencsét használtam hozzá. Tökéletesen…..