Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Molnár Csanád

469 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki tudja, hogy nem figyelemfelkeltőnek, hanem figyelem megtartónak kell lenni ahhoz, hogy valaki mellettünk maradjon. Ezt úgy lehet megőrizni, hogy szeretjük magunkat. Ez abban nyilvánul meg, hogy odafigyelünk magunkra, testi-lelki egészségünket megőrizzük, vigyázzuk, óvjuk az értékeinket,…..
Mindenkinek annyi hely jut az életedben, amennyit hagysz, annyi esélye van, amennyit te biztosítasz neki. Legyen elfoglalt életed, legyen sok idődet el rabló munkahelyed, legyenek sok időt lefoglaló gyermekeid, de ha tényleg párkapcsolatot szeretnél létesíteni valakivel, akkor mindezek mellett,…..
Ma nem mindig tudunk saját magunk maradni, túl sok helyen kell beilleszkedni, amit úgy teszünk, hogy mások érdekeit képviseljük, mások céljaiért harcolunk, mások életét tesszük jóvá. Nem elég egy munkahelyre gondolni, sajnos sokan a párkapcsolataikat is úgy alakítják, hogy a másik fél érdekeit…..
  Először is tisztázni kell magát a fogalmat, hogy mi az, hogy biztonság...Sokan azonosítják azzal, hogy biztosnak tudják a párkapcsolatot, amiben élnek, nem érzik ugyan felhőtlenül boldognak magukat, de legalább van valami, amit fel lehet mutatni. Nem jó, mégis beleragadnak egy bizonyos…..
Mindenki jól tudja, hogy egy rendes párkapcsolat egyik alappillére az, hogy adni kell. Annyit is olyat, amennyit, és amit a másik fél igényel, amennyi, és ami kielégíti az igényeit, elvárásait. Ez így szép és jó...a másiknak. De mi van azzal, aki ad, neki is lehetnek elvárásai, esetleg…..
Nem mástól kell elvárni, hogy boldoggá tegyen, nem másban kell keresned a saját örömeidet! Magadban kell megtalálnod, hiszen csak ott van, mert ott lehet! Nem tudod megfogni, de érezni nagyon is. Ha meg van, ha megtaláltad, ha érzed, soha ne engedd el, soha ne add oda senkinek, semmiért, bármit is…..
Volt már olyan, hogy azon gondolkoztál, boldog szeretnél lenni? Volt már olyan, hogy szorított a cipő, vagy kicsi volt a megvásárolt ruha? Volt már olyan, hogy a munkahelyedre gyomorgörccsel mentél? Volt már olyan, hogy nem érezted jól magad a párod mellett, sőt egyenesen az agyadra ment minden…..
Aki szeret valakit, az képes  önmagát is háttérbe helyezni, mert neki nem saját maga a legfontosabb hanem az, hogy a másikat örülni, mosolyogni lássa, hogy Őt boldognak tudhassa. Szeretni valakit annyit jelent, hogy áldozatot hozunk. Őt helyezzük a rangsor első helyére, őt tartjuk mindennél és…..
Ma is húsvét van, pont úgy mint mindig... Most is tavasz van, pont úgy mint mindig... Mégis más ez a tavasz, más ez a húsvét, nem úgy mint mindig... Csendesek az utcák, kihaltak a falvak és a városok. Nem természetes csend uralkodik, mert nem önszántukból maradnak otthon az emberek. A…..
Mit is, kik is? Valaki úgy értelmezi, hogy egy újabb bajt a nyakunkba, de szerintem jobb ha úgy értelmezzük, hogy kaptunk mi emberek egy lehetőséget. Egy remek alkalmat arra, hogy összeszedjük magunkat, hogy átértékeljük az eszméinket, hogy változtassuk a világnézetünket...   Kaptunk egy…..
Sokan szeretnek szenvedni, amit azért gondolok, mert ha nem így volna, akkor sokkal több boldog ember volna. Nem jó a könyv, mégis olvassák, hülyeségeket, rémhíreket, negatív dolgokat sugároz majd minden tv és rádió csatorna, mégis sokan hallgatják, nem ízlik az étel, mégis megeszik, nem jó a…..
Csak rossz dolgokat lehet említeni, szóba hozni, amikor beszédre nyitjuk a szánkat vagy ha tollat ragadunk? Azért jó rossz dolgokról beszélni, mert azzal mindig kiváltjuk ember társaink együtt érzését, sajnálkozását? Miért ezt választjuk, miért sajnáltatjuk magunkat? Mert arra, "hűha"…..
Ezt a most kialakult helyzetet értelmezhetjük úgy is mint egy figyelmeztetés! A természet ismét megmutatta, hogy ő még nálunk is erősebb! Évszázadok, de legfőképpen évtizedek óta játszunk a tűzzel, orosz rulettben próbálunk nyerni. Volt már Csernobil, Fukusima, Ausztrál tűz, amiket közvetve vagy…..
  Siránkozás, panaszkodás helyett örüljetek, hogy otthon maradhattok a gyerekkel, vagy a pároddal!   Miért olyan ijesztő, hogy esetleg nem mehettek be egy ideig dolgozni, vagy nem lehet minden boltba, bármely időben eljutni?   Örüljetek, hiszen éltek, vigadjatok, hiszen tavasz van, itt az…..
Hogy ne menjetek egymás agyára, amíg otthon vagytok!? Nagyon sokan, sokféle módon éljük át az elkövetkező időszakot. Lesznek, vannak olyanok, akiknek a munkájuk otthonról is elvégezhető, ők talán kevésbé érzik meg az egészségügyi óvintézkedések hatását, mert a munkájuk onnan folytatható, ahol a…..
Most, hogy hazánkban is életbe léptettek bizonyos mértékű korlátozásokat a világjárvánnyá fokozódott koronavírus megbetegedések miatt, az emberek nagy többsége félelemben él. Kell-e és ha igen, akkor mitől kell félni? Megbetegszünk, belehalunk? Ha ebbe nem, akkor valami másban egész biztosan…..
Kedves olvasóim! Akik már régebb óta követitek az oldalam, olvassátok az írásaim, megszokhattátok, hogy a legtöbb esetben párkapcsolati konfliktus helyzeteket elemzek, boncolgatok, és keresem a miértekre a válaszokat. Most, a helyzetre való tekintettel más témáról írok. Mindenki tudja, hogy a…..
Hallod te férfi?! Lehet minden nap Nőnap. Amikor találkozol vele, úgy viselkedj vele, ahogy egy tetőtől talpig férfihoz illik, mert a Nők csak ilyen férfit érdemelnek! Amikor a kezét fogod, úgy fogd, ahogy egy Férfi fogja, ne úgy mint egy gyerek! Ne kapaszkodj abba, hanem fogd úgy, hogy érezze…..
Valószínű, hogy sokan voltak már olyan helyzetben, hogy ugyan még élt egy kapcsolatuk, de a párjuk már másnál kereste a boldogságot, és csak azért nem fordított örökre hátat, mert neki úgy volt a legkényelmesebb, hogy csak a jó dolgoknak él, és nem vállalja a tortúrát, ami egy válással jár. Biztos…..
Ha végre leveszed a maskaráid, amit mások miatt viselsz, amikor abbahagyod az játszmázást, amit a céljaid elérése miatt űzöl, akkor önmagadra találsz és meglepődsz, hogy "Jé, ez vagyok én?" Ezek után egy valami lesz csak biztos, lesznek bőven olyan emberek, akik eltűnnek az életedből. Nem…..
Mindannyian kerülhetünk vagy már kerültünk olyan helyzetbe, amit kilátástalannak érzünk, és ez miatt romlik a lelki állapotunk. Ilyenkor agyalunk, gondolkozunk ezerrel, hogy miért, hogyan kerültünk bele, és majdnem a legelső gondolatunk, hogy ki felel érte, kit lehet hibáztatni az…..
Nem kell túlkomplikálni, sem túlbonyolítani a kérdést! Ha egy férfi látni akar, keres. Ha veled akar lenni, megteszi, töri magát, keresi, felajánlja a lehetőségeket, hogy sikerüljön találkoznotok. Nem tartozik a nő feladatai közé, hogy keresse a férfit, hogy randit ajánljon fel, vagy az ágyába…..
Sokan vannak, vagy voltak úgy az életünk során, hogy hosszabb ideig egyedül éltek, akár évek is teltek el úgy, hogy egyszer sem kerültek semmiféle módon kapcsolatba senkivel. Ők a böjtnek köszönhetően mohók, nem akarják sem elveszíteni, sem elengedni a lehetőséget, ami kínálkozik. Ki vannak éhezve…..
Valószínűleg sokan éltek már át szakítást az életük során, és ez sok esetben igen fájdalmas is tud lenni. Sokszor nem is a személy miatt, aki elhagyott bennünket, hanem mindannak az álomnak, célnak a szertefoszlása miatt, amit mi, csak mi láttunk bele az adott személybe és az elmúlt…..
Sokan kerülhetünk az életünk folyamán olyan helyzetbe, hogy nem érezzük jól magunkat ott, ahol élünk, dolgozunk vagy éppen egy párkapcsolatban nem kapjuk meg azt, amiért azt létre hoztuk. Ilyenkor érdemes elgondolkodni, hogy mi lenne jobb, lépni és boldogan, de legalább jobban élni, vagy félni a…..